vis

(5 wyników)
  • Moj dzieciak jest uczulony na różne dziwne dodatki do pieczywa. Jeżeli zje coś z tymi polepszaczami jest momentalnie wysypany. Dlatego szukam jakiejś zaufanej piekarni, gdzie chleb robiony jest bez dodatków, i nie będę się go bał dać dzieciakowi. Help?
  • przeszukałam wyszukiwarkę i nic nie znalazłam na ten temat, więc może ktoś z Was mi doradzi, gdzie mogę oddać obraz do oprawy? Jeden namiar już mam, ale kompletnie nie w okolicy, a może jest coś bliżej? Z góry dziękuję za informacje.
  • Czy ktoś zna plany inwestycyjne dotyczące pasa ziemi przylegającego do jeziorka wzdłuż Wełnianej i vis a vis nowobudowanych domków BI, po tej stronie ulicy, po której jest Vitapark Viterry? Czy po tej stronie Wełnianej można jeszcze budować 4-piętrowo czy juz tylko 1- piętrowo? Jaki ma być zakres terytorialny planowanego parku wokół jeziorka? Z góry dzięki za info.
  • wracałem dziś do domu ciut inną trasą, przez moje osiedle i co widzę... w narożnym lokalu przy Wańkowicza 4 otworzył podwoje kolejny salon urody na Kabatach. Istny urodzaj na nowe punkty usługowe tego typu mamy ostatnio :-)
  • Tak tak, przybyl do mnie siersciuch-kot i chce sie udac na medyczne ogledziny...wyczilam w najblizszej okolicy dwie lecznice-vis a vis tesco al KEN i pod lipa ale jako zodiakalna waga nie moge sie zdecydowac...jeszcze tak w ciemno..moze jakis kabacki samarytanin sie ulituje i pospieszy z pomoca?? bede dzwieczna pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się