vis

(8 wyników)
  • Co sżdzicie o nowym wyglądzie Parku Szymańskiego
  • Witam, Poszukuję lokalu na nieuciążliwą działalność. Gdyby jeszcze w jego okolice dało się podjechać samochodem - pełnia szczęścia. Może ktoś z Szanownych Forumowiczów słyszał?
  • Witam, gdzie na Bemowie/Woli miżna przyciąć (zlecić przycięcie) płyty wiórowej na wymiar? Płytę mam, potrzebuję ją dociąć, robota niewielka, ale zależy mi na czasie. dzięki, Fas
  • jelonki bemowo?
  • Jestem nastolatką i mam zamiar po raz pierwszy wybrać się do kosmetyczki na czyszczenie twarzy, regulację brwi itp. Chciałabym aby była to osoba która też powie mi w jaki sposób powinnam podkreślić swoją urodę i jakie powinam stosować kosmetyki. Zależy mi na osobie sprawdzonej i poleconej przez klientki. Może ktoś mi coś doradzi i poleci jakiś w miarę nie bardzo drogi salon kosmetyczny. Mieszkam na Woli w okolicach ul. Płockiej i Wolskiej. Poszukuję też fryzjerki z tzw. "polotem", ...
  • Czy to jest to samo wesołe miasteczko, które do niedawna stało u zbiegu ulic Wolskiej i Towarowej? Holenderskie? Kto wie?
  • Od niedawna zmuszona jestem codziennie pokonywac trasę z okolic Starych Babic do Włoch za tunelem : ulica Wałowicka.Zwykle jeżdze Połczyńską , na skrzyżowaniu z Powstańców śl. w prawo i przez ten okropny tunel,potem na światłach w prawoskręcam w Ciszewską i dojeżdzam zajmuje to strasznia dużo czasu.Moje pytanie czy można tam jakoś inaczej dojechac omijając Połczynską , może gdzies jest jakis skręt wczesniej,żeby ominac,ten tuneli nie przejażdzac przez to fatajne skrzyżowanie z PO...
  • Gdzie mogę taką kupić w Warszawie i jaki warsztat w okoicy Bemowa może mi to zamontować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się