vis

(12 wyniki)
  • witam czy swiss akceptuje karte visa electron wydana przez inteligo? niedawno okazalo sie, ze moja karta kredytowa visa wydana przez ing ma... zbyt maly limit, zebym mogla zarezerwowac bilet (zmiana kursu CHF, a takze brak promocji w interesujacym mnie czasie) bede wdzieczna za podzielenie sie swoimi swiss-electron doswiadczeniami :)
  • Jakich Banków karta VISA ELECTRON jest chonorowana przez Ryanair ? Mam kartę Banku Millenium VISA ELECTRON - i tej nie chonoruje. Kto płacił i jakiego banku była to karta ?
  • Nie posiadam tej karty , ale moze zaplacic mi ktos inny. Tu pojawia sie pytanie jak to potem jest z odbiorem takiego biletu. Chce soebie zarezerwowac bilet w ryanair z Barcelony do Frankfurtu nad menem, a zaplacilby np kolega ze swojej karty. Prosze o podpowiedz.
  • Witam, czy EasyJet prowadzi sprzedaz biletow tylko online? czy mozna bilety zarezerwowac telefonicznie? na stronie przewoznika nie znalazlam zadnego nr tel. do biura obslugi klienta. Jedna z kart platniczych jakie akceptuje Easyjet jest wiza elektron(jest to karta plaska), czy nie ma z tym problemow przy rezerwacjoi biletow online? pzdr
  • probowalam zsychronizowac moje angielskie konto z entropay.com, ale sie nie udalo, w celu unikniecia oplat ryanairowskich. ostatecznie zalozylam konto w innym banku, ktory oferuje mi taka karte. -ciekawa jestem jak dlugo jeszcze ryanair nie bedzie pobieral oplaty za karte VE (Visa Electron - As a special offer to Visa Electron card holders, Ryanair, for a limited period only, will not apply a Debit Card charge) -poniewaz jestem zupelnie zielona w tym temacie, ciekawi mnie czy to tylko i...
  • Witam. Wczoraj chiałam kupic na ryanair 2 bilety, chcialam zaplacic ,lecz nie moge.. nie wiem co jest. Wpisuje dane i nie chce mi zatwierdzic karty, mam 3 konta bankowe , probowałam dwoma visami electron i jedna zwykla visa clasic. Zadnej mi nie przyjelo, to samo dzisiaj. Czy nie mozna tego jakkolwiek inaczej zrobic? PO co takie utrudnienia. Wolalabym azeby podali konto bankowe do wplaty, niz takie poplatanie z kartami, jeszcze troche poczekam i lot mi zdrozeje:(
  • Wiem, że zaraz odezwą się głosy, że to było itd.itp, ale ja naprawdę już sama nie wiem. Chcę zarezerwować lot do Londynu w easyjet,ale na stronie jest napisane, że można płacić tylko kartą debetową lub kredytową. Ja posiadam jedynie kartę visa electron-standardową do konta osobistego. I kurczę jak ja mam dokonać tej płatności, bo rozumiem, że tą kartą nie dam rady? Naprawdę pogubiłam się. Będę wdzięczna za odp
  • easyjet(4)

Czesc Mam pytanko czy ktos sie orientuje dlaczego samolot z Berlina do Aten leci 4 godziny a z powrotem 2. Czy ktos mi moze powiedziec po co na stronie easy jet wymieniaja mozliwosc płatnosci nastepujacymi kartami: karta kredytowa, karta debetowa i karta visa electron. Ja nie mogłam zapłacic karta debetowa visa electron wydaną przez mBank. Dzieki za info i pozdrawiam K
  • potrzebuję pomocy proszę o podpowiedź jaką kartą mam zapłacić za lot w easyjet - ja mam w pkobp visa electron i nie prtzechodzi przez system rezerwacji, czy potrzebna jest karta kredytowa ( ta z wypukłym numerem konta ) ?
  • aby kupić bilet? Także wtedy gdy kupuję przez telefon?
  • Czy mozna rezerwowac bilet przez internet w niedziele?
  • witam mam problem z zapłata za lot liniami Ryanair.com czy ktos mógłby mi udzielic informacj gdzie znajduje sie kod CVV posiadam karte wiza elektron pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się