vis

(5 wyników)
  • Witam Jak w temacie, gdzie mozna zabrac dziewczyne na romantyczną kolacje w Legnicy? z gory dziekuje za pomoc:)
  • Chodzi mi o tą restaurację, gdzie kiedyś był Hortex. Może ktoś już tam był i chciałby się podzielić swoimi wrażeniami? Czy warto pójść i jakie ceny? Byłabym wdzięczna za odp:)
  • witam, przyjedziemy do Legnicy ok 21, poradzcie nam prosze gdzie dobrze i niedrogo zjesc w przyjemnej atmosferze.Tivoli ktore jest wszedzie opisywane juz bedzie zamkniete, niestety. jakas alternatywa? Nie musi byc samo centrum, bedziemy potem jechac droga na Jelenia Gore. z gory dziekujemy K.A.
  • poszukuje dobrego okulisty dla czterolatki , chodzi o dokładne badanie wzroku poniewaz na bilansie nie wszystko wyszło ok słyszałam cos ze na libana ??? polecacie kogoś ?
  • jakie macie doswiadczenia w placeniu kartą? sprawdzają podpisy jesli nie ma terminala do wbicia PINU?? mam jedną kartę niepodpisaną i czasem sprawdzam czy obsługa sprawdzi podpis (jesli nie ma podpisu maja obowiazek sprawdzic tożsamosc) moje doswiadczenia: -stacja statoil - niesprawdzaja (3xtestowana) raz jedna Pani na moja uwage zarzekała sie ze sprawdzila, po moim pytaniu czy faktycznie na karcie widziala dwa krzyzyki i minus chyba sie wk...la;) -intermarche - czasem nie sprawdz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się