vis

(7 wyników)
  • NIE wiem czy taki wątek juz istniał ,ale w miarę swojej wiedzy teoretycznej,a moze jak kto ma i praktycznej,proszę forumwiczów o opinię na temat tych konstrukcji!
  • Fajny film, co do realnosci wydarzen, jak zwykle kazdy sobie rzepke jakas wyskrobie: www.defencetalk.com/military_videos/air_force_videos/f-18_versus_mig-29_20060901.php
  • Dzisiaj miałem okazję bliżej poznać TT w wersji dla oddziałów specjalnych. Lufa chyba ze dwa razy dłuższa niż w oryginale - na 200 metrów w człowieka bez problemu się trafia. Widzieliście taką? Macie jakieś bliższe informacje?
  • Tutaj sa zdjecia pokazujace jak na skuterach wodnych Jetski libanczycy atakuja statki izraelskie. www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,864464,00.html A tutaj zdjecie po zdjeciou jak rozwalili taki skuter wypelniony po brzegi bombami: www.aftonbladet.se/vss/special/bildspel/visa/nyheter/0,4542,4151,00.html Pzdr.Sky.
  • Oglądając modele Visów, mam wrażenie, że spust w tych pistoletach musiał powodować pogorszenie celności. Może się mylę, nie miałem okazji strzelać z visa, ale czeski pistolet startowy o takim rozwiązaniu konstrukcyjnym był cholernie niewygodny. Czy ktoś może miał okazję porównać komfort strzelania z pistoletu o "zwykłym" języku spustowym do strzelania z visa?
  • ...rzeczywiście słynęła z legendarnej jakości wykonania?
  • nie chodzi mi o gazowca, czy straszaka, tylko prawdziwy, w rozsądnej cenie. Pozwolenie mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się