vis

(12 wyniki)
  • Chciałabym zacząć kupować na strawberry, ale muszę mieć najpierw kartę do płacenia - no właśnie, jaką?? Drugie pytanie - jeżeli chciałabym zakupić kosmetyki kolorowe za ok. 500 zł, to jakie dodatkowe opłaty mnie czekają - mam na myśli podatek, nie wiem, czy on jest tylko na perfumy czy na wszystkie produkty?? Pomóżcie....
  • Szanowne forumowiczki czy znacie jakieś sklepiki, galeryjki z ciekawą artystyczną biżuterią srebrną. Mam ochotę na jakiś ładny niepowtarzalny(!) drobiazg - tak na osłodę jesiennych smuteczków. Proszę o pomoc.
  • Chodziłam od lat do tego samego fryzjera i zawsze byłam zadowolona, ale od jakiegos czasu wychodzę od niego niemalże ze łzami w oczach. Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera, który nie ma zbyt wygórowanych cen z swoje usługi?
  • Za nic nie mogę odszukać w necie nazwy tego cudeńka, W sklepie nic nie pomogły panienki, bo nie ma go jeszcze w Polsce. Kiedyś ktoś go polecał. Proszę drogie forumowiczki podpowiedzcie
  • Do dystrybutorów tych kosmetyków-dlaczego pozwalacie na to zeby próbki Waszych kosmetyków były tylko i wyłacznie uzywane przez panie farmaceutki? gdybym próbek nie zdobywała w niemieckich aptekach (dają bardzo chętnie i jeszcze doradzą)-to bym tych kosmetyków w ogóle nie używała.Co jakiś czas macie nowosci ,niestety te kosmetyki są dla mnie za drogie żeby kupować w ciemno,a próbek nie ma!Zróbcie z tym porządek.
  • Wybieram się dziś do fryzjera. Miałam iść do Jean Louis David w Galerii Mokotów ale przejrzałam forum i widzę, że ten salon odradzacie. Może lepiej jest w Al. Solidarności (koło feminy)?. Wiem, że często zależy to od konkretnego fryzjera, więc może znacie w tych salonach kogoś dobrego. A może znacie Camille albane w Wola Parku - na forum jest tylko jedna wypowiedź o tym salonie ale za to pochlebna, więc może tam? Acha, chcę ściąć włosy i najlepiej żeby fryzjer mi coś doradził. Zna...
  • Czy ktos zna dobrego fryzjera pracujacego w tej sieci??? - najlepiej na Jana Pawla. Wiem, ze sa kiepscy, ale mam do wykorzystania kupon i troche szkoda mi go zmarnowac. Czy tam strzygą tylko maszynkami??? Pomocy!
  • No wlasnie, gdzie moge kupic w Warszawie przylepiane plastry pod biust zamiast biustonosza?
  • jakis czas temu w jednym z pism byla probka tego zapachu,bardzo mi sie on spodobal. no i ostatnio sobie o nim przypomnialam i zaczelam go szukac i sie okazalo ze nigdzie nie ma. nawet na allegro. moze wy cos wiecie o tym zapachu? pozdrawiam.
  • czesc Wszystkim! mam pytanko do dziewczyn z Wrocławia-gdzie i za ile mozna zrobic manicure??? prawdopodobnie ten temat juz byl, ale dzisiaj komp mi chodzi jakby chcial a nie mogl wiec prosze o odpowiedz... najlepiej cos sprawdzonego i blisko centrum- chociaz niekoniecznie ..no i zeby sie nie przerazili stanem moich paznokci i skorek!!!! pozdroweczka....
  • chcę wybrać się do kosmetyczki ( narazie na oczyszczanie twarzy), ale nie wiem do jakiej.Jaką polecicie dobrą kosmetyczkę: aby nie schrzaniła mojej twarzy
  • Przepraszam za wczesniejsza pomylke w nazwie. Co zrobic, gdy produkt nie jest dostepny w Polsce, a np. w Stanach i to przez internet?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się