vis

(15 wyników)
  • Witam - wybieramy się z przyjaciółmi na tą piekną wyspę i potrzebuję informacji odnośnie zakwaterowania. Dziękuje z góry za info
  • Które miejsce polecacie? Poproszę o konstruktywne plusy i minusy ;)) Szczegolnie jak jest w Komiży bo wyspę Hvar w miare znam? bardzo dziękuję
  • Wyspa Vis(17)

Byłam na Visie jeżeli ktoś ma pytania odpowiem. Wyspa piękna i dzika.
  • Vis(4)

Kto był na Vis? Szukam wszelkich informacji
  • VIS(9)

Czy ktoś z forumowiczów był na urlopie na wyspie VIS. Proszę o refleksje. Czy warto jechać z dziećmi. PZDR
  • W zeszłym roku byłem pod namiotami na południu Chorwacji - Hvar, Korczula, Dubrownik. W tym roku wybieramy się na mniejsze wyspy: VIS, MLJET i LASTOVO. Nigdzie nie znalazłem informacji, CZY SĄ TAM KAMPINGI? Jeżeli ktoś był pod namiotem, na którejś z tych wysp proszę o info i jakiś namiar. Nie jestem również pewien, czy na wszystkie wyspy pływają promy przewożące samochody?
  • No właśnie, czy ktoś był na tej wyspie. W ubiegłym roku bylam na Hvarze, podobało mi się. Czy na Visie też jest ladnie?
  • No wlasnie, ktos moze był? I jak tam jest? Czekam na każdą informację i z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam gorąco!!!!!
  • Dwa lata temu byłam na Hvarze, rok temu na Bracu. w tym roku chcialabym pojechac albo na Korcule albo na Vis. Która wyspę polecacie? Nie potrzebuje dyskotek, ani jakichś wielkich imprez, ale także nie chcialabym znaleźć sie w miejscowości w której nie ma np gdzie iść na piwo. I nie wiem, którą wyspę wybrać.
  • Właśnie wróciłem z Chorwacji (VIS) - służę radą. Jeśłi macie pytania to na wszystkie (w miarę możliwości) odpowiem. PZDR
  • heja, bo sie pogubiłam w tych kartach :-) mozna w Chorwacji płacić normalna, zwykła kartą visa electron? nie kredytówką!!! czekam i dzięki
  • witam, własnie siedze w Vodicach konkretnie w Srimie, woda w morzu zimna 20 stopni ! przyszła jakas fala i tak od tygodnia jest zimna, ceny 30% wyższe niz u nas choć np. w Lidlu podobne, warzywa/owoce jak u nas, nie ma ci ciągnąc jedzenia ze sobą, chleb 6-10 kun zalezy jaki, mleko jak u nas, pizza 40-100 kun duża ok. 50 cm ! lasagne 40 kun, ogólnie 50 kun na osobe i obiad mamy z głowy, waluty - 100 zł - 170 kun, 1 euro - 7,1 kuny, na autostradzie płacimy kunami lub euro bez prob...
  • Moze niektorzy pomysla, ze banalne pytanie, ale bede wdzieczny tym ktorzy sie wypowiedza w temacie z wlasnego doswiadczenia. 1. Z tego co sie dowiedzialem to platnosci moge dokonywac zarowno karta bankomatowa, jak i kredytowa. W obu przypadkach wystepuje jakies podwojne przewalutowanie. Prawda? Czy moze lepiej posiadac tylko karte kredytowa? 2. Jak Wy zazwyczaj postepujecie? Wybieracie przed wyjazdem wieksza gotowke (euro) + kuny na bierzace wydatki, czy raczej glownie kartami placicie?
  • Proszę o pomoc i wypisywanie naprawde ładnych miejscowości - interesują mnie szczególnie WYSPY bo częśc lądową już raczej poznałem !!!(choć może nie do końca) i mam swego zdecydowanego faworyta (MAKARSKĄ:), którą odiwedzę juz w tym roku 3 raz. Jednak na przyszły rok chce juz koniecznie zobaczyc cos innego i równie pieknego Czytałem na temat wysp juz wiele: wiem , że piekna jest podobno wyspa vis, pag, hvar, brać, krk itd. Prosze jednak o swoje opinie. Słyszałem też, ze mozna w chorwacj...
  • to oznaka zidiocenia.Tylko tyle bo niechce mi sie tym gadac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się