Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      w tabletkach

w tabletkach

(4 wyniki)
    • Witam! Czy można engystol stosować u niemowlaka który ma 5 miesięcy? Jeśli tak to w jakiej dawce?
    • Czy ktoś z Was ma moze pomysł jak podać dziecku wierzbownicę do picia, albo gdzie kupić ją w tabletkach? Mieszkam w Warszawie, ale może mozna ja sprowadzić? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
    • Witam. Czy mozna przyjąc ze jednej tabletce odpowiada ileś tam granulek?? No i ile?? Nie wiem jaka jest ta relacja... Mam podawac córce w roztworze wodnym 3 tabletki przez cały dzień a okazało sie, ze mam w domu tylko lek w granulkach. Jak będzie ta relacja?? Czy mozna to jakoś przeliczać??? dzięki za pomoc!! anqa
    • Od czwartku Kuba gorączkuje tak do 39st. Zdarzają mu się wymioty ,kataru nie ma. Dzisiaj poszłam z nim do normalnego lekarza i dostał Summamed- ma powiekszone węzły chłonne wiec lekarka jeszcze wysłała nas na badania krwi. Wyniki będę miała po 17-tej...Moja homeopatka chora- nie przyjmuje a ja biedna nie wiem co mam zrobić...Mam do niej dzwonić jak będę miała wyniki. Czy trakie konsultacje telefoniczne są ok? Czy anginę leczy się homeo? Co ma robić...pomóżcie... Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się