Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      wag

wag

(17 wyników)
    • proszę o podpowiedź - linie Tunis Air podają ze waga bagazu głównego jest do 15 kg na osobę . Jedziemy w 4 osoby , czy mogę jedną walizke spakować np do 30 kg bo jest duzą , czy każda z walizek nie moze przekraczać 15 kg - bez konieczności opłaty za nadbagaż ??
    • jaka jest dopuszczalna max waga bagażu??-Wiem, że na pewno to pytanie już było, ale po prostu juz sama nie wiem, biuro SUN FUN powiedziało nam, że 15kg, niektóre osoby, które były w lipcu piszą, że 20 kg- jak jest teraz?? lecę 6 września. A i jeszcze coś :Czy jest tak jak inni piszą darmowy posiłek w samolocie? i czy w bagażu podręcznym nie mogą być, żadne kosmetyki płyny itp? Proszę o wypowiedzi osoby, które teraz wróciły. Z góry dziękuję
    • prosze powiedzcie mi ile mozna wziąśc na jedną os kg ??? 15?? 20??
    • lece 15.09 do Tunezji liniami TUNISAIR i tak sie zastanawiam czy bagaz moze wazyc 15 czy 20 kg...bo ja juz zglupialam! bardzo sie czepiaja jak ma sie mala nadwage w drodze powrotnej...spowodowana np kupionymi pamiatkami? z gory dzieki za odpowiedz
    • Mam pytanie bo znalazłam tylko stare wątki: jak to jest z bagażem czy to jest 20kg na osobę czy na torbę?
    • Odebrałem bilety z biura podróży. Lecę z TUI do Monastyru liniami TunisAir i mam wpisane na bilecie, że bagaż wolny od opłaty to 20 kg. Mam rozumieć, że to jest 15 kg bagaż główny i 5 kg podręczny?
    • Pomóżcie.Waga bagażu głównego przy wyjeździe do Tunezji to ponoć 15 kg.Czy dwie osoby mogą mieć wspólną walizke ,która waży np 25 kg , czy każdy ma mieć swój oddzielny bagaz o wadze do 15 kg?
    • Bardzo proszę o pomoc. Jedziemy w czerwcu, dokumenty lada chwila biuro przyśle pocztą a w związku z tym, że to nasz pierwszy lot - nie bardzo wiem jak odnaleźć się na lotnisku. 1. Gdzie mam się kierować najpierw? 2. ile wczesniej być na lotnisku ? 3. czy mogę mieć zamknięty napój w bagażyu podręcznym? 4. jaka waga bagażu w Tunisair? 5. czy na lotnisku bede musiala wypelniac jakies dokumenty? z góry dziękuje za odpowiedzi
    • Patrzac na warunki z umowy (15kg - bagaz glowny) i wczesniejsze doswiadczenie ;)) jestem pelen obaw czy uda mi sie spakowac w wymaganym limicie. Podzielcie sie prosze Waszymi doświadczeniami... Czy obsluga w Polsce przymyka oko... Czy może udaje sie "przemycić" bez dodatkowych opłat standardowe 20kg. Moze znacie ew. stawkę za dodatkowy kg.?
    • czy nikt nie przywiązuje do tego wagi?
    • Mam pytanie - jezeli każda osoba lecąca do Tunezji może zabrać 15 kg to czy lecące razem 2 osoby mogą mieć torby z których jedna waży 10 kg a druga 20 kg
    • Mam Pytanie, ponieważ dawno samolotem nie leciałem (2 lata) i nie wiem czy coś zmieniło się z przepisami. Mam wylot do Tunezji z Tunisair i nie wiem, czy mogę wziąść jedną torbę na 2 osoby (oczywiscie wtedy dopuszczalna waga bagaz sie podwaja, bo przeciez sa tam ulokowane dobra 2 osob). Zmienilo sie cos od tych 2 lat? Mozemy bagaz ulokowac w jednej wspolnej walizce? podwoi sie wtedy dopuszczalna masa?
    • mam pytanie do osob, ktore w tym roku lecialy do Tunezji liniami Tunisair z Pyrzowic. bardzo czepiali sie o bagaz podreczny? sprawdzali wage i wymiary? bo o ile w wadze sie pewnie zmieszcze, tak wymiary torby sa takie sobie - wysokość 35cm, szerokość 27cm, długość 56cm.
    • wlasnie sie dowiedzialam ze bede leciala liniami lotniczymi Nouvelair i czy ktoś orientuje sie ile kg ma wynosić bagaż ???
    • bagaż(8)

mam pytanie dotyczace bagaza jak to jest z waga bagazu czy odejmuja wage torby bo wiadomo jesli ktos ma walizke to ona troche wazy? czy moze lepiej wziac taka normalna torbe podrozna nie walizke:)?
    • To pytanie kieruje do was bo zapomniałem sie spytac w biurze,,Da Rady 30 kg spakowac sie i czy nie doczepia sie na lotnisku?
    • Tak jak napisałm lecimy z dzićmi do Tunezji na tydzień od 1 czerwca. O czym nie możemy zapomnieć, co koniecznie zabrać, czy jakieś szczepienia by się przydały? Mieszkać będziemy w hotelu "Thalassa Village Skanes" z all inclusive więc całkowite wyżywienie mamy w hotelu. MOże ktoś zna ten hotel, czytałm , że w zimie przeszedł remont.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się