weekend

(53 wyniki)
  • Jak spędzacie weekendy? Czy planujecie w tygodniu co będziecie robić w weekend? Jeśli tak, to co zazwyczaj robicie? A może macie jakieś swoje małe rytuały sobotnio – niedzielne?
  • No właśnie dlaczego? A w tygodniu nienadążam za rozpoczynającymi się wątkami ;-) Czyżbyśmy drogie Panie tylko w pracy korzystały z forum? ;-)) Bo ja przyznaję się bez bicia, że w pracy też tu zaglądam i to nie mało ;-))
  • Dziewczyny, może wiecie gdzie możńa potańczyć w weekendy w Warszawie? Wszystkie kursy dlla nowożeńców są w tygodniu a mój luby pracuje ostatnio jak na złość od 15 do 23, a że ja kończę pracę o 16 nijak nie możemy się zgrać, a on niestety kompletnie nie potrafi tańczyć! A ślub 6 sierpnia! HELP
  • czy ktos ma informacje na temat nauk przedmałżeńskich w weekend gdzie takie sie odbywają (śląsk) nic nie umię znaleźć
  • koniecznie w weekendy i koniecznie jak najszybciej. znacie takie szkoły?
  • Witam Czy któraś z Was słyszała kiedyś o zespole Weekend z Białej Podlaskiej? Jeżeli tak podzielcie się swoimi opiniami na ich temat. Będę wdzięczna za pomoc ;))
  • Bardzo proszę, podpowiedzcie, gdzie można interesująco spędzić poślubny weekend (no, maksymalnie 4 dni). Niestety, ze względu na obowiązki zawodowe raczej nie wyrwiemy więcej czasu :( Założenia są takie: - wyjazd pod koniec września/na początku października - ma się dać sprawnie dojechać (dolecieć) z Wrocławia - im dalej od tłumów turystów, tym lepiej - mile widziane: ciekawe zabytki, muzea liczę na Waszą pomyslowość :)
  • Mam prośbę, czy któraś z Was wie może gdzie w jeden weekend można "zaliczyć" nauki? chodzi mi o Wrocław bądź Poznań... mój N. pracuje w straży pożarnej i różnie mu wypadają służby więc nie ma mwy o tradycyjnym trybie nauk... dodam że ja we Wrocławiu a On w Poznaniu... z góry dziękuję za pomoc
  • Mam pytanie: czy ktoś z Was uczestniczył w takich naukach? Ja i moj narzeczony zapisalismy się na weekend w listopadzie ale chcialabym się dowiedzieć "jak było" od kogoś kto w takim spotkaniu uczestniczył. Czy tam koniecznie trzeba nocować? Moze można dojeżdzac na pt, sb i ndz? To pewnie dla wielu osob nie jest problem ale dla mnie jest - nie lubie spac z obcymi ludźmi w jednym pokoju... Podobno warunki sanitarne są skromne - co to oznacza? A jak prowadzący? Jest ciekawie czy nie bardzo...
  • Witam, Czy ktoś z was słyszał o możliwości skorzystania z weekendowych nauk? Najlepiej aby w 2 dni zrobić cały kurs. Będę wdzieczna za każdą informację. Dzięki
  • może jakaś relacja, jakieś zdjęcia? zatracamy najfajniejszy zwyczaj, piszcie dziewczyny, piszcie :-)
  • mam problem z załtawieniem nauk przedmałżeńskich w weekend.bylam na stronie Małżeńskie drogi i Spotkania małżeńskie. wszystko pozajmowane do czerwca.Macie jakieś pomysł , gdzie jeszcze można??
  • Jesteśmy właśnie po weekendowych naukach w kościele akademickim św. Anny w Warszawie. Szczerze je wszystkim polecam. Wiem, że większość z nas niechętnie myśli o uczestnictwie w takich zajęciach. Muszę szczerze powiedzieć, że jesteśmy z nich bardzo zadowoleni i pozytywnie zaskoczeni. Prowadzą je młodzi księża, którzy mają pojęcie o tym, co przekazują. Chwilami łapaliśmy się na tym, jakby ksiądz Michał czy Darek mówili dokładnie o nas:) Poruszali niby codzienne treści. Mówili o sprawac...
  • AAAAAAA1 zaraz zwariuje z nerwów! tyle trzeba załatwaic a ja musze siedziec w domu :(:(:(
  • AAAAAA chodzilam do kosmetyczki i nic nei pomoglo :( moze to ze stresu?
  • pytanie jak wyżej, w jaki sposób oświadczaliście się lub oświadczył się wam mąż? spontanicznie czy ze ściśle przygotowanym planem? i w jakim miejscu?
  • ze względu na brak możliwości uczestniczenia w naukach raz w tygodniu o konkretnej godzinie poszukuję pilnie parafii, która organizuje nauki weekendowe. czy ktoś z was zna taką, może korzystał a może zna ceny? podobno kursy weekendowe są płatne. a może ktoś zna parafię gdzie nie trzeba uczestniczyć w 10 spotkaniach + 3 w poradni jak to jest wymagane w mojej parafii? przed nami jeszcze prawdopodobny kilkumiesięczny wyjazd narzeczonego za granicę więc zależy nam na czasie.
  • W lipcu ślub, chcielibyśmy iść na nauki razem a mieszkamy daleko od siebie (niecałe 300 km) pomózcie.
  • Dziewczyny musze zrobic nauki przedmalzenskie aczkolwiek nie mieszkam w Polsce, moge przyleciec na weekend do Krakowa i zrobic takie nauki ale moglybyscie mi powiedziec gdzie sie odbywaja najfajniejsze nauki przedmalzenskie w Krakowie?? mnie najbardziej interesowalyby takie ktore moge zrobic wlasnie w jeden weekend - jest to mozliwe?? i ile takie nauki ewentualnie kosztuja?? i ile wczesniej trzeba sie zapisywac? z gory dziekuje za odpowiedzi
  • Mam problem.Moje dziecko bierze wkrótce ślub.Mieszkają ze mną już ileś lat,mają w zasadzie wszystko.Chciałabym w prezencie ślubnym podarować im noc poślubną w jakimś hotelu,może pięknym dworku,z właściwym tej chwili ceremoniałem tzn:powitaniem,romantyczną kolacją we dwoje/wreszcie bez mamy-teściowej/,nazajutrz ze śniadankiem podanym do pokoju,itd.Nie jestem osobą specjalnie zamożną,dlatego proszę o radę,może znacie hotelik,który jest godny polecenia.Tak bardzo chciałabym aby wte...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się