Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      weekend

weekend

(44 wyniki)
    • Dziewczyny, czy warto wybrać się na weekend do SPA? Czy to rzeczywiście taka przyjemność???
    • Witam, jestem bardzo ciekawa jak to z wami jest...? Czy w sobote spędzacie czas ze swoim ukochanym, czy na imprezie,czy na poprawianiu swego wizerunku, czy gdziekolwiek indziej...? Ja osobiście jestem zwolenniczką odnowy biologicznej;-)a następnie dobrej zabawy z odrobiną namiętności :-) A jaki jest wasz weekend? Może uda mi sie coś wprowadzić w mój harmonogram :-)
    • Dziewczyny, czy znacie jakieś dobre SPA nie za daleko od Warszawy (do 150 km powiedzmy), gdzie można spędzić weekend. Eris Wzgórza Dylewskie wychodzi dość drogo, poszukuję czegoś równie dobrego, ale tańszego. Nie chcę przepłącać za samą markę..
    • Od dzis tj. piatku 11 maja do niedzieli w Galerii Centrum wszystko 20 % taniej.
    • No i wreszcie, pierwszy w tym roku Mega Weekend w GC się rozpoczął. Miałam na tę okazję odroczone zakupy, żeby kilka kosmetycznych drobiazgów móc kupić 20% taniej. Byłam dziś w Galerii na zakupach, kupiłam niektóre z planowanych kosmetyków, z niektórych zrezygnowałam. Uważam, że oczekiwany Mega Weekend w Galerii Centrum to MEGA ŚCIEMA. Być może to przypadek, może na takie produkty spojrzałam i takie kupiłam, ale większość była moim zdaniem znacznie droższa, niż jeszcze jakieś dw...
    • Jeśli o mnie chodzi to jedziemy nad jeziorko. Mam nadzieję że będzie ładna pogoda bo mam zamiar się poopalac i popływac. Kupiłam już nowy materac i chciałabym go wypróbować, zobaczyć jak sie spiszę. Dojedzie moja przyjaciółka i będzie fajnie. Tylko żeby pogoda była :))
    • Witam wszystkie Panie !! Jesteś dziś w wysmienitym nastroju, ponieważ przede mną weekend tylko dla sibie. Mój mężczyzna wyjeżdza i mam zamiar wykorzystać ten czas na leniuchowanie oraz na wypielęgnowanie siebie :) Pracuję zazwyczaj do poźnych godzin, więc w tygodniu nie mam czasu wystarczająco zadbać o siebie, więc teraz mam wyśmienitą do tego okazję. Jakie są Wasze pomysły na taki weekend ? Już wiem że rozpoczne te dni od goracej kapieli z ogromną ilością piany :)) mmmm Już nie...
    • Hej! Witam wszystkie forumowiczki! Mam za sobą trudny tydzień, który zmęczył mnie fizycznie i psychicznie. Chciałabym skutecznie zregenerować się podczas tego weekendu i zrobić coś pożytecznego dla własnego zdrowia i urody. Mam na myśli dietę, gimnastykę, maseczki , itp. A może Wy macie jakieś sprawdzone ekstra-pomysły, którymi zechciałybyście się podzielić?
    • Mam zamiar z kolezanka zafundować sobie w najblizszej przyszlosci weekend w SPA. Mogłybyście nam może polecic konkretne miejsca oferujące tego typu zabiegi? Opisac usługi i poziom oferowanych zabiegów upiekszających oraz podac ceny?:) Z gory za wszelkie sugestie serdecznie dziekuję ;)
    • Help! Czy ktoś może polecić mi SPA? Najlepiej takie, które uszczęśliwi moja mamcię. Ewentualnie zabiegi, które będą odpowiednie dla kobiety w średnim wieku? Spodobała mi się jedna propozycja, ale proszę o info jak możecie mi coś doradzić. Miło by było też żeby znajdowało się gdzieś nad morzem, trochę jodu też się przyda.
    • musialam sie z wami podzielic tym newsem. Chyba po raz pierwszy w tym roku.
    • ...witam wszystkich,nie wiem czy wiecie o 20-procentowej obniżce w GC wszystkiego-zarónow kosmetyki jak i ciuszki,wczoraj bylam bardzo zadowolona bo za moje ulubione poczworne cienie Isadora zamiast zapłacić 49 zł zapłacilam 39,czyli tyle co za podwójne:)pozdrawiam serdecznie i życze miłych zakupów
    • ... anexxa i rooda na wypadzie;) postanowilysmy odwiedzic nasza kolezanke sharlotke w wietrznym miescie-trojmiescie. w sobote raniutko wyruszylysmy, obladowane glupimi gazetami, waznymi drobiazgami, prezentami oraz szarlotka od gesslerowej. o 12 z minutami wysiadlysmy na stacji gdynia gl. osobowa, rzucilysmy sie w objecia sharlotki i poszlysmy na kawe do lokalu o nazwie la cava - bossska kawe tam daja. tylko nie mozna sie doprosic o mydlo w toalecie, ale to drobiazg:) no i nikt ...
    • Cześć, potrzebuję bliskiej osobie w ramach rekreacji zafundować weekend w spa, ewentualnie jakąś długą, parogodzinną sesję w ładnym, wytwornym gabinecie fryzjersko/kosmetycznym. Chcę, żeby odpoczęła, odprężyła się i wyszła stamtąd o parę lat młodsza (chociażby psychicznie). A nowa fryzura, pazurki i makijaż też nie byłyby od czapy. Macie co polecić? Budżet: tak powiedzmy do 1000zł na wyjazdową sesję, do 500zł lokalną. Googlać umiem, więc za adresy stron dziękuję, preferowałabym wypr...
    • wiem, wiem że dopiero środa, środek tygodnia, ale może juz coś planujecie? czytam sobie forum achiwalne i akurat natchnęłam sie na wątek o długim weekendzie, chyba Helena opisywała swoje plany i tak sie rozmarzyłam, aż zaczęłam sobie wyobrazać że dziś piątek... Napiszcie czy macie i jeżeli tak to jakie pomysły na weekend. Co do mnie to nie mam jeszcze nic zaplanowanego i najgorsze że nic nie przychodzi mi do głowy. Pewnie przed tv albo coś poczytam, sama, w domku... pozdrawiam ...
    • Nie wiem jak Wam, ale nam prezesek dal ustawowo woly piatek, wiec do poniedzialku zegnam sie z Forum. Dlugi weekend zaczynam dzis czyszczeniem i pedicurem w SPA, wracam do domciu, wstawie cielecinke do piekarnika, wymocze sie w wannie, Pan moj mnie wypeelinguje i poodzywiam nowymi nabytkami. Pozniej jak juz bede piekna i pachnaca zjemy kolacyjke, wypijemy winko i zajmiemy sie soba :-))) Caly czwartek bede sie lenic, bo w domku mam wszystko juz zakupione i zrobione, dzisiejsze mie...
    • Mam grube dość sztywne włosy, nie są farbowane. Myję je codziennie rano, bo gdybym to zrobiła wieczoram, to już następnego dnia obudziłabym się z tłustymi. Są dni, że zaraz po wysuszeniu suszarką już zauważam, że włosy są tłuste u nasady. Teraz używam szamponu Mrs Potter's z arniką do włosów przetłuszczających się i efekt jest marny. Odżywkę jeśli już nakładam to tylko na końcówki, a i tak włosy zaraz po wysuszeniu są tłuste. Od razu dodam, że suszarki używać muszę, bo w przeciwnym razie włos...
    • Dziewczyny, chciałabym co weekend gdzies wyjechac najlepiej okolice Warszawy do 50- 100km), ale nie jestem stąd więc nie znam za bardzo tych okolic. Gdzie mozna pojechac, zeby sobie odpocząc, cos fajnego zobaczyc? k1
    • Wszyscy się pakują, wyjeżdzają, a ja muszę pracować. Cholerny handel, nawet w święta trzeba klientowi wchodzić w tyłek żeby o nas nie zapomniał. Nie będzie maseczki, spania do południa, leżenia w wannie:( Niech ktoż napisze że też pracuje, będzie mi raźniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się