weekend

(69 wyników)
  • Byki czeka spokojny weekend, sprzyjający bardziej ważnym przemyśleniom niż ryzykownym sprawom. Będziecie czuli na sprawy zasad dobrego wychowania. Bliźnięta trudno będzie zatrzymać dłużej w jednym miejscu. Otrzymacie nowe, zaskakujące wiadomości, odkryjecie nowe hobby. Raki nie pozwolą nikomu wtrącać się w swoje sprawy. Będą nieco przemądrzałe i bardziej niż zwykle nieufne. Radzimy nie wchodzić Rakom w drogę, bo wobec intruzów mogą być nieprzyjemne. Lwy czeka dobry weekend. Posta...
  • Byki będą roztargnione, ale dobry humor i powodzenie ich nie opuszczą. Nie bierzcie na siebie zbyt wiele nowych spraw, bo zabraknie wam czasu na spotkanie z przyjaciółmi. Bliźnięta będą dociekliwe niczym prawdziwi szpiedzy. Możecie zdobyć nieoficjalne informacje. Sami nie mówcie zbyt wiele o swoich planach i znajomościach. Lepiej pozostać w cieniu innych. Raki zapragną wolności i wakacyjnej swobody. Każdego, kto zechce ograniczyć wasze zachcianki uznacie za osobistego wroga. Bą...
  • Nie zagladam do Was w ciągu tygodnia. Zaległości częsciowo nadrabiam w czasie weekendu. Pozdrawiam tych co sa tu w Sobote i Niedzielę jcssi
  • Już od poniedziałku z niecierpliwością czekają na weekend. Młode wykształcone kobiety z dużych miast każdy piątkowy wieczór zaczynają tak samo: spotkaniem w pubie i piciem na umór. W tygodniu poświęcają się pracy, karierze lub dzieciom. W piątkowe wieczory zamieniają się w ćmy barowe. www.dziennik.pl/kobieta/article178608/Pijane_weekendy_Polek.html
  • W weekend zmieniamy czas, pociągi będą czekać na stacjach W nocy z soboty na niedzielę zmieniamy czas. Od 2000 r. w całej Unii Europejskiej czas letni kończy się w ostatnią niedzielę października, a zaczyna w ostatnią niedzielę marca. Zmianę czasu stosuje około 70 krajów. W Europie jedynym państwem, które nie podlega temu zwyczajowi, jest Islandia. Zmiana czasu obowiązuje też m.in.: w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii i Nowej Zelandii. Czasu letniego nie wprowadziła natomi...
  • altu napisała: > Hejka! > Jeszcze pare godzin i bedzie weekend... > Juz sie nie moge doczekac... > Hejka! Jeszcze kilkadziesiąt godzin i bedzie weekend... Juz sie nie moge doczekac... jk :)
  • Barany nie powinny brać na siebie zbyt wielu trudnych spraw, bo trudno będzie wam skupić się na nudnych obowiązkach. Popołudnie sprzyja odpoczynkowi i udanym randkom! Byki policzą gotówkę i zaczną zastanawiać się nad nowymi inwestycjami. Weekend sprzyja nadrabianiu różnych zaległości. Popołudnia przeznaczycie na domowe i rodzinne sprawy, aby mieć potem więcej czasu dla siebie. Bliźnięta każdą czynność wykonają po swojemu i nie będą chciały słuchać niczyich rad. To dobry cz...
  • Lubie swoja prace i rytm ktory nadaje zyciu. Jak chce miec wolne, to biore urlopi i wyjezdzam na wakacje w wybranym przez siebie terminie. Nie lubie miec wolnego i nie wyjezdzac, a wyjechac sie nie udalo... Pewnie znowu sie ktos z kims w domu pokloci... Uwielbiam swoja rodzine, ale nie calodobowo przez 5 dni.
  • Otrzasnac sie z porannego Syndromu Piatku i pedem przed siebie. Wlasciwie nie wiadomo po co:-9 Czeeesc:-)
  • w jakie góry jeździsz???
  • słońce wygląda coraz częściej...może spacer po lesie? zaplanowane duże zakupy? sprzątanie, pranie? czy nowy film w kinie? książka? spotkania rodzinne? co będziecie porabiać w ten weekend? ja chyba sprzątająco (poremontowo) i czytająco (zaległościowo) - może nawet na balkon wyjdę zaczerpnąć powietrza i ptaków posłuchać... coś jakby mało mam czasu ostatnio na wszystko...albo się zdezorganizowałam jakoś tak... :D
  • Tym co pracują na otuchę :) Jutro czwartek, a piątek to prawie weekend. Jak minęła środa?
  • RZucajcie pomysłami - ja przez ta pogodę nie mogę sie jakoś skupić nad tematem :)
  • Piątek to ostatni dzień męczących upałów. W zachodniej i centralnej części kraju spodziewane są gwałtowne burze z silnym wiatrem, po których nastąpi ochłodzenie. Na Pomorzu, Dolnym Śląsku i w Wielkopolsce już w piątek będzie chłodniej, zaś od soboty temperatura spadnie w całym kraju. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Gwaltowna-zmiana-pogody-w-weekend,wid,12500953,wiadomosc.html
  • Jakie macie plany w związku z wyżej wymienionym tematem? Ja zaczynam już jutro, a właściwie to dziś wieczorem 6 dni leniuchowanie. :DDDDDDDDD
  • a tu ciszaaaaa. wczoraj balowałam, dzisiaj odpoczywam żeby nabrać sił na jutro. więc mam kawkę i nogi na biurko :)
  • Bo samotnie bo wyludniony świat Macie recepte na samotne weekendy?
  • to może popuśćmy wodze fantazji? :) a jak nie fantazja, to jakie macie realne plany weekendowe? polska złota jesień...są jeszcze grzyby? jedzie ktoś na grzybobranie? mnie się chce kasztanów nazbierać trochę....najbliższe chyba w warszawskich Łazienkach :) ja się polenię...bo nie za bardzo mogę poszaleć... a z tych fantazji to Wyspy Dziewicze...albo Bahamy.... :) jesień jak jesień...byleby ciepło w ten weekend było.... a co u Was? co będziecie porabiać?
  • Ja niestety tak. Co prawda placa mi jakies grosze wiecej, ale chetnie zostalabym w domu. Za to poniedzialek mam wolny.
  • Ło matko, moc imprez w Warszawie zaplanowano w Warszawie na nadchodzący weekend:) Dla dzieciaków, duzych, rodzin... I tak: - sobota - "Piknik w Królikarni" - impreza plenerowa. Film, muzyka, teatr sztuka. Dla dzieci - piknikowa wersja musicalu Akademia Pana Kleksa. Dla młodziezy hiphopowo między innymi Numer Raz, dla "dorosłych" brytyjska grupa Bugz In The Attic. i masa innych atrakcji:) Dla smakoszy - "Rodzinny smak Warszawy" - festiwal kulinarny. Pola Mokotowskie od d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się