-
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/me/ch/mio6/URYEyOweuJzE8r1T5X.jpg[/img]
Miłego odpoczynku dla tych co odpoczywają, dla zapracowanych spokojnego weekendu.
-
podrzućcie jakiś patencik na najbliższy weekend.
muszę jakoś zagospodarować czas.
-
maa ktos ochote sie spotkac w weekend
do kina na impreze ?
jestem z wawy
k34
-
Tuż.. tuż.. Macie jakieś plany? Może jakieś małe opalanie na koniec sezonu? ;) Ja chyba się skuszę tą pogodą i.. umyję okna :P
-
Nareszcie weekend ;)
-
byłem dziś w lesie, grzybów (że posłużę się kolokwializmem) od chója, po 150 przestałem liczyć ;)
ma ktoś ochotę z forum na grzybobranie w kpn? byłoby to w lasach w okolicach truskawia izabelina i sierakowa. na razie to luźna propozycja do rozważenia, sonduję rynek.
-
Magda, Jola, Aniela-wielkie dzięki za super weekend na jeziorem :-)
-
Urodziny były trzech sztuk rodzinnych, więc się spotkaliśmy wszyscy. Przy okazji młodsze pokolenie zostało zapędzone do malowania płotu przed zimą. Bilans tego weekendu w moim przypadku to:
- dwa kilo przytyłam, dwa kilo!!!
- mam pokłute przedramiona w drobne kropki, bo upadałam z płotu na sosny oraz świerki,
- mam smugi zrobione niezmywalną farbą nierdzewną, jak upadałam, na szczęście również na przedramionach, czekam aż się ją da wykruszyć,
- moje dłonie zostały przeorane i pogryzione p...
-
Hej ludkowie... odcięło mnie nieco od świata (czyt. netu), jeszcze co najmniej do poniedziałku tak się pobujam bardziej realnie niż wirtualnie. Jeżdżę też sobie trochu po naszym pięknym kraju i w związku z tym moim odcięciem mam ochotę normalnie zapoczątkować akcję "Przygarnij Claire na weekend" :D
Tylko poważne oferty proszę składać do kancelarii poczty gazetowej Claire, którą to zainteresowana odbierze w najbliższej przyszłości przy pierwszej możliwej okazji ;)
Spokojnie... nie pchać się...
-
Moze rzucicie kilka pomysłow co moze samotny robic w majowy weekend.
Mowie od razu mało mnie interesuje siedzenie i plaszczenie tyłka w
domu.
-
aaaaaaaaaa weekend a ja znów grzeję fotel przed netem, to żałosne za
oknem piękna pogoda a ja saaaamaaaa ;( Czy któryś sympatyczny
chłopak (najlepiej rówieśnik) miałby ochotę i pomysł na radosne
spędzenie wolnego czasu, jak na wiosenke przystało :) POZDRAWIAM!
-
Wiecie, nie? Weekend idzie. Takie wolne dni znaczy.
Co z tym zrobicie?
-
zastanawiam się gdzie się podziać w ten weekend. macie jakieś ciekawe miejsce do odwiedzenia?
-
ciesze sie baaardzo, bo bede miala 4 dni wolnego:)
a to dla tych co nie moga zasnac:D
[img]https://vik.strefa.pl/emoty/ico/barany.gif[/img]
-
dzie byli, co robili?
melduję się z Bałtyku, było całkiem przyjemnie. jak się włożyło jakieś 8-9 warstw i na to kurtkę to prawie się nie marzło. do tego popisy Ministerstwa Zwariowanych kroków Monty Pythona. kapitan był strasznie surowy i wymagający, wydzielał nam piwo po 1 sztuce na 1 osobę na kiedy kto chciał. wreszcie koniec, człek może się wyspać i odpocząć zanim urlop się skończy.
-
Jakie plany na nadchodzący wekeend? Może to... ;-)
stacja-tluszcz.pl/?p=7022
-
Nie dość że praca nudna to na dodatek przeraźliwie nudne weekendy, a każdy
jest identyczny. Masakra.
-
i co porabiacie?
Bo ja siedzę w domu, kicham jak szalona :>
Wystawiam rzeczy po Młodym na allegro , snuję się i wyglądam wiosny.
-
www.youtube.com/watch?v=YdXr6epIwF0
-
I co? Fajnie było?
Zabawiliście się trochę? Odpoczęliście po ciężkim tygodniu? Zrobiliście sobie dobrze?