weekend

(113 wyniki)
  • Czy ktoś może polecić jakieś romantyczne miejsce na weekend? rzadko mamy mozliwość wyjazdów bo zazwyczaj w weekendy pracujemy więc marzy mi się coś niezywkłego:)dzieki
  • Szukam jakiegoś przyjemnego miejsca w warszawskich okolicach, na weekend. Chcę zrobić mężowi prezent na rocznicę ślubu. Całkiem pozytywne opinie słyszałam o hotelu Windsor w Jachrance nad Zalewem Zegrzyńskim. Zależy mi na klimacie, ładnych widokach, może jakims spa? coś doradzicie?
  • Poelcam wszystkim stronkę, którą ostatnio znalazłem - www.czasatrakcji.pl. Super zorganizowana i pełno w niej opisów ciekawych miejsc w Polsce na czas wolny i weekend
  • Witam, pytanie pewnie było kontynuowane z 1000 razy, ale jestem studentem z Wielkopolski, który przyjechał na studia we Wrocławiu. Chciałbym wybrać się z moją partnerką na weekend gdzieś za miasto, możecie coś doradzić? Forma wypoczynku może być dowolna, aktywna lub leniwa, byle by opuścić miasto ;)
  • Witam.Chce sie wybrac gdzie z dawno niewidzianym mezem na weekend bez dzieci, tylko dla nas.Co byscie polecili?Chodzi nam glownie by nacieszyc sie soba a nie zwiedzac, w Polsce poludniowej.Doradzicie?Bylabym wdzieczna i pozdrawiam
  • Cześć w połowie kwietnia wybieram się z dziewczyną na weekend na 1 rocznicę (mamy lekko przed 30tką) do Wrocławia Nocleg już mamy, ale nie wiem co można robić i co zobaczyć, gdzie pojechać - poza Rynkiem. Chciałbym żeby było romantycznie... :) Lubimy też fajne klimatyczne knajpki itp. (słyszałem też że jest we Wrocku jakiś most dla zakochanych, z kłódkami itp.) Doradźcie, co warto zobaczyć ? I jeszcze jedno: czy jest gdzieś w miarę blisko (max do 100km) jakiś ciekawy punkt na wy...
  • Witam, chciałabym zrobić mężowi niespodziankę w postaci weekendu we dwoje, sobie oczywiscie również. Wymarzone było by morze, ale jestem ze Śląska i jak się domyślacie nie chcę tracić całego dnia na podróż. Kompletnie nie mam pomysłu gdzie jechać. W Beskidzie byliśmy juz bardzo dużo razy, myślałam o Kudowie Zdrój lub Zakopanem. Proszę o jakieś konkretne namiary na pensjonaty godne polecenia. Z góry dziękuję za każdą wskazówkę. Pozdrawiam.
  • [video]https://www.youtube.com/watch?v=LNJqsbOWUBQ;;LNJqsbOWUBQ;;http://i.ytimg.com/vi/LNJqsbOWUBQ/default.jpg;;Odcinek 5: Mega Event Poland 2013 - PROLOG[/video]
  • Nowy konkurs serwisu 4hotele.pl - “Cudze chwalicie, swego nie znacie” ! Opisz miejsce godne odwiedzenia w Polsce lub swoją podróż po naszym kraju i wygraj ! Do wygrania: weekendy w luksusowych hotelach, plecaki, torby, przewodniki po Polsce ! Strona konkursu: blog.4hotele.pl/konkurs-cudze-chwalicie-swego-nie-znacie/
  • Planuję na rocznicę ślubu romantyczny weekend i potrzebuję pomocy. Poszukuję naprawdę pięknego miejsca. Ślicznych, urokliwych wnętrz, gustownie urządzonych, klimatycznych pokoi. Obojętnie, w którym miejscu Polski. Tylko, żeby było pięknie, nastrojowo, smacznie :) Pomożecie?
  • Cześć wszystkim gdyby ktoś szukał jakiegoś ciekawego pomysłu na wrześniowy weekend to mam fajną propozycję. Niedawno byłam w Hotelu Sielanka nad Pilicą niedaleko Warki. Jest tam stadnina koni i super SPA. gorąco polecam
  • Macie jakieś propozycje gdzie pojechać na weekend (a nawet jeden dzień) blisko Wrocławia? W Karpaczu, Szklarskiej, Stołowych już byłam i wolałabym zobaczyć coś nowego (nie koniecznie góry) a nie mam pomysłu. Z bliskich miejsc byłam na razie na Sobótce. Nie interesuje mnie zwiedzanie ale raczej przyroda najlepiej do 2-3h drogi z Wrocka.
  • Chcemy wybrać się na weekend do SPA, najlepiej w jakimś pakiecie z ciekawymi zabiegami i oczywiście wyżywieniem. Chcemy żeby było to romantyczny weekend: ważne będzie zatem malownicze położenie hotelu a także same pokoje. Dodam też że nie chcemy zbankrutować ;) Z góry dziękuje za wszystkie rady
  • Kochani, szukam jakiegoś MAGICZNEGO MIEJCA na weekend we dwoje z mężulkiem, jesteśmy z Nowego Targu także Zakopane-stanowczo odpada! Zależy nam na jakimś uroczym miejscu które jest maxymalnie około 3 godz drogi od naszego miejsca zamieszkania...żeby było pięknie ale niedrogo. CO POLECACIE????? Jakiś pensjonacik, okolica zęby była urocza, jakieś atrakcję, cisza...
  • Czy możecie polecić jakieś miejsce na weekend we dwoje w jakimś uroczym miejscu ok 100-150 km od Warszawy ( może coś na Mazurach ), może jakiś hotel SPA?
  • W weekend będę właśnie w tym mieście. Czy możecie doradzić mi co ciekawego można tam zobaczyć, gdzie warto się wybrać?
  • Witam serdecznie, chcialbym sie dowiedziec, czy znacie moze jakies sympatyczne miejsce, gdzie moglbym sie wybrac z moja dziewczyna na urodzinowo-walentynkowy wyjazd na weekend? Chodzi o wyjazd raczej na 1 noc tak wiec nie moze to byc dluzej niz 2,5h drogi od Warszawy pociagiem lub samochodem... zalezy mi na miejscowce o odpowiednio wysokim standardzie i romantycznej atmosferze :) a najbardziej marzy mi sie pokoik z kominkiem :) prosze, zglaszajcie swoje propozycje. Juz raz doradz...
  • hej jesli znacie jakies ciekawe i fajne miejsca na spedzenie wolnego czasu, weekendu, jednego dnia, albo ciekawe miejsce na spacer, lub plener fotograficzny. jakies miejsca z klimatem, gdzie mozna odpoczac oczyscic umysl, oderwac sie od komerchy. albo pprostu jakies miejsca ktre bardzo lubicie to zachecam was do wpisania ich na stronie fajne-miejsce.pl/ chcialbym zeby powstala duza baza takich miejsc zeby, kazdy mogl znalezc takie miejsca z klimatem w swojej okolicy, albo tam gdzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się