werben

(7 wyników)
  • To co sie dzieje,na ulicy Werbeny to jest nie dopomyslenia!!Nie wiem czy ktos z was przechodzil tam tedy,jesli tak to chyba zauwazył (poniewaz nie da sie nie zauwazyc-np:po obuwiu)jaka jest droga i co sie dzieje!!!Jak nie samowite doły,przez ktore nie da sie przejechac samochodem,na co wspaniałomyślnym pomysłem Urzedu Miasta,było latem wysypanie drogi(cos w rodzjau-żużla z glina)po ktorym,woda wogole nie wsiaka.Mozna sobie wyobrazic co sie dzieje.Mimo wszystko,ze deszcze nie pada...
  • Znalazłam trochę ładnych zdjęć tego osiedla www.dombud.pl/podstrona_en.php?link=galeria&link2=budownictwo_mieszkaniowe&link3=tbs_jozefow
  • Artykuł z LO Wawerska nieprzejezdna, a w lesie składowisko piachu Telefon do redakcji z Józefowa: - Przyjedźcie zobaczyć co się dzieje. Ci co budują bloki przy Werbeny obok TBS-u wysypują piach do lasu na prywatne działki, rozsypują go na ulicy Wawerskiej, to się robi wydma, nie da się już przejechać. Kto na to pozwala? Sprawdzamy. Rzeczywiście ulica Wawerska w Michalinie na odcinku od Obrońców Westerplatte do Werbeny jest praktycznie nieprzejezdna. Wszędzie pokłady sypkiego pia...
  • Witam wszystkich,skorzystałam z zaproszenia Majki i się dopisałam ... Jestem zainteresowana domami, które ma budować Hirny na tej działce gdzie wysypali piasek (obok właśnie budowanego osiedla). Przyjechałam, zobaczyłam i teraz trochę się zastanawiam czy w to wchodzić, ta okolica zawsze była naszym marzeniem tylko, że tam na tych działkach jest regularny las, czy ktoś się orientuje jakie są przepisy ile drzew można wyciąć przy budowie ile musi zostać, przecież developer nie post...
  • Zastanawiam się nad kupnem działki w okolicach 3 maja-Werbeny. Działka ładna, blisko komunikacji więc super. Jest jedno ale... podobno są/były plany budowy wiaduktu nad torami właśnie w okolicach Werbeny. Proszę jeśli coś wiecie napiszcie, bo już w czwartek jestem umówiona z notariuszem na podpisanie umowy a nie chciałabym za parę lat mieć hałaśliwej trasy przed domem.
  • Zawsze mam dyskomfort wjezdzajac na ten przejazd od strony ronda. Samochody skrecajace rano w lewo w Sikorskiego w kierunku Falenicy maja problemy z wlaczeniem sie w ruch, bo sznur samochodow ciagnie do Wawy. W ten sposob blokuja przejazd tym, ktorzy chca skrecic w prawo. Dzis bylem swiadkiem jak dwa samochody zostaly pomiedzy torami jak nadjezdzal dalekobiezny! Maszynista z pociagu zatrzymal sie na tym przejezdzie i zwymyslal kierowcom, ktorzy tam zostali. Wcale sie nie dziwie ...
  • Czy nie będzie przejazdu w Michalinie? Autostrada jednak przez Miedzeszyn? Jak podaje Tygodnik Regionalny - przejazd w Michalinie może zostać zlikwidowany z powodu budowy tunelu pod torami. z którego mają korzystać samochody jadące autostradą - obwodnicą Warszawy. Przejazd kolejowy w Michalinie miałby zastąpić tunel lub wiadukt. Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad zdecydowała, że wschodnia obwodnica Warszawy jednak będzie przebiegała przez zielony Miedzeszyn. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się