ada16 22.03.05, 13:55 Tak na półtora roczku dla chłopca, zdecydowanie do zabawy, za np. 150 zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madeyowa Re: Prezent na Wielkanoc 22.03.05, 15:11 Moje dzieci w tym wieku uwielbiały klocki. Są fajne klocki LEGO dla takich maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani to na wielkanoc daje się prezenty?? 22.03.05, 15:23 pierwsze słyszę.. u mnie dawało się ew. czekoladowe jajeczka albo zajaczki.. ale od prezentów to było boże narodzenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: to na wielkanoc daje się prezenty?? 22.03.05, 22:31 U nas zajączki przynoszą prezenty na Wielkanoc, młodszy dostanie nowość z Bionicli (Lego) takiego robota pająka, starszy molestował nas o płetwy (jest w sekcji pływackiej klubu w szkole), więc płetwy dostanie. A dodatkowo sporo słodyczy. U nas do dzieci ten zajączek dokica, ja przed laty dostawałam słodycze, ale teraz babcie rozpieszczają mi dzieci ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Prezent na Wielkanoc 23.03.05, 07:25 U nas na wielkanoc daje sie prezenty Małym dzieciom - i Igus dostanie duuuużo fajnych książeczek Muchomora Odpowiedz Link Zgłoś
fobosek Samochodzik 23.03.05, 16:57 Witam!!! Nasz synek najbardziej się cieszy z samochodu ciężarówki. Coś jak jeździk, alebardziej przypominający normalny samochód. Firma to Wader cena 89 zł. Odpowiedz Link Zgłoś