wtorek

(17 wyników)
  • Wczoraj na TVN zamiast serialu "Na wspólnej" miałam transmisję z kanału TVN CNBC Biznes... czy u Was też nie było wczorajszego odcinka NW???
  • "Nie z tego świata" od najbliższego wtorku w TVN ! Godz 23:15. Zapraszam też na forum Supernaturalne. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45284
  • Czy tylko ja widzę zbieżność: bezsenność Luckowej - bezsenność Moniki Ross? Nie mają innych pomysłów? Martusia zachowuje się jak dziecko. A propos dzieci to już niedługo jej własna córka będzie mówiła do niej ciociu. Nie pamiętam, kiedy było ostatnio coś na temat tego, że Marta spędza czas z dzieckiem. Po co jej była ta ciąża i te dzieci? Kisiel jest idiotą. Jaroszy jest git. Ciekawi mnie ten wątek, bo nie łopatologiczny jak większość w MjM.
  • I to nie jest prima aprilis popatrzylam do programu i chirurdzy znikneli za to o 16.30 idą powtórki. Czyzby polsat znowu zakpil z widzów
  • A dzisiaj o 22:35 "Bez śladu III".
  • ***WTOREK(7.03) odc 16*** Magda, po bardzo udanym spotkaniu z Piotrem, jest w doskonałym nastroju. W sądzie prowadzi rozwód Marty Bartosik i jest zaskoczona jej łagodnym stosunkiem do męża. Marta decyduje się na separację. Nie jest bowiem do końca przekonana, czy chce rozwodu. Tymczasem Mariolę w kancelarii odwiedza niespodziewanie jej były narzeczony, Jacek (Kuba Przebindowski). Piotr, który nie miał do tej pory okazji poznać tajemniczego partnera Marioli, podpytuje ją, jak...
  • Dlaczego we wtorek nie będzie Klanu? W poniedziałek będzie, w środę też a wtorek to co? Dlaczego odbierają mi jedyną przyjemność?! :-(
  • Witam, mam prosbe o streszczenie trzech ostatnich odcinkow poprzedniej serii, bo niestety przez te kretynska pore emisji nie obejrzalam, a video zapominalam wlaczyc. Obejrzalam teraz za to, pierwszy odcinek nowej serii i duze zmiany widze. Dlaczego Jack nie jest juz szefem i jak to sie stalo, ze zostala nia Viv? Kiedy Samantha i ten gladziutki (qrcze zawsze zapominam jak on ma na imie) zdazyli az tak sie rozkrecic? Widze, ze duzo sie wydarzylo.
  • TVP 1 w lutym 2007 zakończyła emisję serialu Bulionerzy. Ostatnim wyemitowanym odcinkiem był noszący tytuł "Odwieczny wróg" 62. odcinek. W najbliższy wtorek 20 maja o godz. 20:20 w roli wypełniacza przed rozpoczynającym sie o godz. 21:00 półfinałem Eurowizji Jedynka pokaże 63. (wiec premierowy) odcinek serialu noszący tytuł "Efekt motyla". Jak to jest wiec z nasza kochana TVP? Przerwali emisje serialu nie pokazując widzom wszystkich odcinków? Teraz po ponad roku pokażą jeden nie emitowa...
  • Wczoraj nie było prawda? Czy to już był koniec pierwszej części czy przenieśli na inny dzień?
  • Polsat 05.04. godzina 21 !!!
  • Mam jedno pytanie.Przeglądam gazety i nie widze żeby polsat miał nadawać 24godziny 3 września.Czy ja coś przeoczyłam???
  • od przyszłego tygodnia, od 1 sierpnia TVP zaczyna nadawać po trzy odcinki Zagubionych. W takim tempie (bez emisji 15 sierpnia) ostatni odcinek pierwszej serii pokażą 29 sierpnia :)
  • TVN: Poniedziałek 17:55 Pschemko zgadza się rozważyć sprzedaż jego kreacji przez Internet, ponieważ pierwsza aukcja zakończyła się sukcesem. W sekrecie sam zaczyna podbijać cenę kolejnej licytowanej sukni. Ula ma pilnować, aby Pschemko miał dobry humor w trakcie nadzorowanej przez nią sesji zdjęciowej. Mężczyzna nie akceptuje modela, który pozuje do zdjęć. Ula prosi Jaśka, który akurat jest w firmie, żeby zgodził się pozować. Jasiek stawia się Pschemkowi, który z wściekłości odw...
  • Powtórki, jakby ktoś się interesował: Skazany na śmierć 1 - we wtorki od 20:00, po 2 odcinki Gotowe na wszystko 2 - w niedziele od 22:00, po 2 odcinki We wrześniu: Skazany na śmierć 2 - w niedziele od 20:00, po 2 odcinki /najprawdopodobniej/ Gotowe na wszystko 3 - w czwartki wieczorem, 1 lub 2 odcinki /niepotwierdzone!/
  • ?
  • Kto ogladal i jakia macie opinie na temat obu wersji serialu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się