Forum Towarzyskie Na plażę
ZMIEŃ
      wtorek

wtorek

(11 wyników)
    • ... deszczowy humor gotowy fajnie się siedzi praca się składnie robi i ładnie :-)
    • Czy ktos jeszcze oprocz mnie i Brezly'ego, przyjdzie raznym kroczkiem pociurkac sobie radosnie przez te dwa swiete dni, dziarsko podnoszac PKB ? Brezly, nie zawiszczaj i nie ulewaj goryczy. Pomysl : bedziesz mogl przyjsc normalnie do pracy !
    • Wiem ze kilka osob z plazy chce mnie poznac (co za skromnosc =))) Napiszcie wiec na gazetowego maila
    • kawy wam daje i ide. ale wroce. bo tacy jak ja zawsze wracają.
    • nie trzeba zapinac rozporkow. a contrario.
    • Srodowe rymy były, a co z wtorkowymy?
    • Dzień Dobry :))) Udanego dnia życzę :))) Owocnych rozmów :)))
    • informuja m. in. ze: "Wtorek jest dniem wewnętrznym - przyjmujemy interesantów jedynie w sprawach pilnych."
    • Z PAMIĘTNIKA POLICJANTA PONIEDZIAŁEK - Siedzę razem z kapralem Kluch± nad krzyżówk±. WTOREK - Nadal siedzimy nad krzyżówk±. |RODA - Przyszedł płk Żelazny i powiedział żeby¶my odwrócili krzyżówkę, bo leży do góry nogami. CZWARTEK -Odwrócili¶my, ale i w tej pozycji jest trudna. Siedzimy. PIˇTEK - Zgłodniałem. Kapral Klucha chyba tez, bo krzyżówka zniknęła. SOBOTA - Ponieważ zabrakło krzyżówki, z nudów zabrali¶my się do łapania bandytów. Ja złapał...
    • Czwartek. Popadłem w konflikt z naszym anestezjologiem, doktorem Zegrzyńskim. Zegrzyński uważa, że przekraczam swoje kompetencje usypiając bardziej kłopotliwych pacjentów bez jego wiedzy i na dłużej. A ja pytam ?co to znaczy dłużej?? Te dwa, trzy miesiące zdrowego snu tylko wzmocnią organizm chorego i obsługi. Piątek. Konflikt trwa. Nie miałem innego wyjścia. Uśpiłem doktora Zegrzyńskiego. Sobota. Dzisiaj przywieziono czterech pacjentów z wypadków. Po ich uśpieniu i długot...
    • Refleksja na dziś, Maksymy Gorkiego, Krótki Informator Techniczny, Klechdy sezonowe, Wiersze najszczersze, Latający słój, który mówi, Baśnie nim zgaśniesz, Z pamiętnika doktora Wyciora, Odcinek dla świnek, Z działa ogłoszeń, No to cykl, Spostrzeżenia pana Henia, Mówią weki, Doradztwo intymne, Z ostatniej chwili oraz Część artystyczna, czyli przyśpiewki przaśne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się