wtorek

(13 wyniki)
  • Wtorek...cudów worek ;) Nie wiem jak się to stanęło, że nam cósik WTORKI wcięło a raczej...w ramach dziwowania - w jednym wątku spotkały się WTORKI, które przedzielone były WTORKAMI wiosennymi, letnimi i jesiennymi. Co to znaczy? Wtorki niepokorki Już - marsz - każdy na miejsce swoje. Tu mus - ma być porządek O! i już! Myśli mi się, że może jak będziecie poukładane jak należy to i będziecie dobre WTORKI służyć lepiej Szufludkom i większą pomyślnością obdarzając Wszystkich
  • Szufludkowie! O mało co byłabym nie zauważyła przemienienia WIOSNY w LATO <wstydniś> Okropnie jestem zakręcona...okropnie, straszecznie i okrutnie i...końca tego zakręcenia nie widać. Ale LATO widać i to jest w tej chwili najważniejsze i życzę WSZYSTKIM pięknego, cudnie pogodnego lata i oby WSZYSTKIM życzliwe było i mnie też i JUŻ! O!
  • Zzimniało powietrze, dziś może będzie pierwszy mróz. Czuc chłodną jesienią czuć oddech pani zimy. Ale zanim opadną liście rozkoszujmy się ciepłem ich barw. Wszystkim Ludkom życzę miłego dnia!
  • pachnace sianem poranki,owite nutka mgly porannej, cudnosci przy spiewie juz wyklutych ptasich maluchow. pieknych dni wtorkowych.
  • nie może zostać w roku starym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=10006795 Nowy byłby dziurawy bez WTORKÓW ;) Łatajmy dziury, łatajmy!
  • Ach jak przyjemnie... wiosna juz zawitala, sloneczko calymi dniami ogrzewa zmarznieta ziemie, wszystko sie budzi ze snu :-))
  • jesienny /sloneczny i taki wlasciwie powinien byc . milych jesiennych wtorkow zycze:-))
  • Jeszcze w polu tyle śniegu, jeszcze strumyk lodem ścięty, a pierwiosnek już na brzegu wyrósł śliczny, uśmiechnięty. Witaj, witaj, kwiatku biały, główkę jasną zwróć do słonka, już bociany przyleciały, w niebie słychać śpiew skowronka. Stare wierzby nachyliły miękkie bazie ponad kwiatkiem: "Gdzie jest wiosna! Powiedz miły, czyś nie widział jej przypadkiem!" Lecz on widać milczeć wolał. O czym myślał-któż to zgadnie? Spojrzał w niebo, spojrzał w pola, szepnął cicho: "Jak tu...
  • dzien dobry witam wszystkich w ten pierwszy wtorek wiosenki:) zycze milego dnia i duzo dobrego humoru:)
  • wtorek! wtorek! "cudów worek"! Niech to lato mija wszystkim przebogato w samej radości dobrze i pięknie :)
  • Przyszła jesień z całym swoim bogactwem przyszła...i słońce jesienne rozperla zroszone babie lato świtem... Liście lecą z drzew wielobarwne... kobierzec miękki ściele się pod stopami Gdzieś już też...pada deszcz...jesienny kapuśniaczek...dżdżem nasyca kubraczek Jesień...a jednak GDZIEŚ...prawdziwa WIOSNA jest...prawdziwie jest wiecznie żywa :)
  • .............Otwieram na życzenie Aniouka :-))))))))))) Stoliczek się nakrył, pyszni się całą tęczą herbat i świeżych bułeczek, orientalna pastą wymyśloną przeze mnie :-)))) (znowu mój robot kuchenny mnie skusił...:-)) no i serkiem, rzodkiewką i KALAREPKĄ. Kawa w dzbanku też już czeka.I pachnie...ooooobłędnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się