Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      wtorek

wtorek

(13 wyniki)
    • Moje dziecko dzis rano ze łzami w oczach pyta sie mnie czy dziś jest wtorek? Ja na to, że tak. Posmutniał. Pytam sie o co chodzi? A on na to, że dzis jest wtorek czyli od południa bedzie inna pani przedszkolanka która zmusza mnie do jedzenia i dopóki dzieci nie zjedzą tyle, ile ona uzna za stosowne nie mogą iść sie bawić. Wygląda to w ten sposób że Pani wyznacza dzieci które zjadły np. Ania możesz juz odejśc od stołu i iść sie pobawić i jak twierdzi mój syn jego "wybrała" tylko ...
    • hej dziewczyny miala ktoras z was kolonoskopię?wiem ze jest to nieprzyjemne badanie, ale czy takie do wytrzymania>martwie sie tez o wynik , zeby wszystko bylo dobrze.wypowiedzcie sie.
    • Jam semida,marnotrawna synowa,zła żona i beznadziejna matka.Na dodatek głupia krowa,która się obnaża na forum-chcę pogadać.Dołączy się ktoś?
    • Z pamiętnika terrorysty - obywatela Wspólnoty Niepodległych Państw: *Poniedziałek* Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy. Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku. *Wtorek* Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami. *Środa* Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połow...
    • Ola ma ospę... od niedzieli. Tomek ma ospę... od wczoraj. Ja jestem chora... od poniedziałku. Ola dwie noce płakała bo ją tak swędziało. Tomek na razie ma 5 krostek na krzyż, ale kto wie co będzie dziś wieczorem??? Oczywiscie we wtorek i środę byłam normalnie w pracy (chora, ledwo żyłam, ale musiałam), potem biegiem do domu, obiad mężowi, ogarnąć bajzel. Dziś siedzą w domu ze mną. Jutro też idę do pracy. Dziećmi zajmują się babcie. Mąż wraca po pracy do domu, sprzątać nie musi, obiad d...
    • Piątek ma kolor taki oliwkowo - żółty, sobota jest jasnoniebeiska, niedziela granatowa, poniedziałek zielony z zółtymi refleksami, wtorek, nie wiedzieć czemu, w kratkę siwą. Uwaga! Ten wątek to nie wygłup trolla:) dni tygodnia kojarzą mi się z kolorami. A piosenka, bywa, ma jakiś zapach. No to słucham Was teraz :)
    • witajcie mam dwie oferty pracy jako technik farmacji jedna to praca na wsi dojazd 40 km praca trzy razy w tyg po 12 h poniedz wtorek i sroda samodzielne stanowisko jestem sama w aptece na zmianie czy tez praca 5 dni w tyg 7 h dziennie praca z dwoma osobami na zmianie dojazd 15 km ( ok 40 min). Warunki placowe podobne w drudgim przypadku tanszy dojazd Z tym ze pierwsza oferta jest od zaraz pewna na 100 % ( mala konkurencja ze wzgledu na lokalizacje praktycznie jestem jedyna kandydatka a drug...
    • Takie pytanie zadal mi wczoraj moj maz:) Az mnie zamurowalo. Ja sama nie lubilam tego serialu, ale podczas wakacji z braku laku zaczelam ogladac powtorki. Wciagnelam sie. W pewnym momencie dolaczyl do mnie moj maz. Byly komentarze, czy musze ogladac te gowna itd., az tu wczoraj takie pytanie. Chyba sie zapomnial:) Teraz mamy kolejna wspolna pasje:) (phi, tez mi powod do dumy, ale ciesze sie)
    • Wparowało nagle razem do zakładowego sekretariatu pięciu studentów. Sekretarka akurat załatwiała ważną sprawę przez telefon więc panowie rzucili się na mnie. Sekretarka grzecznie prosi, żeby mówili ciszej bo nie słyszy drugiej strony słuchawki. Ja grzecznie proszę żeby mówili po kolei bo jak mówi 5 na raz to ja nic nie rozumiem. A oni uparcie chórem i na cały regulator. W końcu doszłam z towarzystwem do ładu, ale nie ukrywam, że z trudem się powstrzymałam, żeby nie skopać panom ...
    • Trzeba obejrzeć Portrecista 24.01.2006 (Wtorek), godzina: 22:55 film dokumentalny, 2006, Polska czas trwania: 55 minut
    • Dziewczyny, jetsem w trójce klasowej i muszę zamówić kwiaty. Tylko nie wiem na kiedy. Czy na piątek, czy na poniedziałek, bo 14 wypada w niedzielę. Jak jest u Was?
    • Dziewczyny, od pażdziernika mam wkładke, do tej pory miałam okres nieregularnie, ale bez duzych opóźnień. Teraz mam juz tydz spóźnienia i sie boje, czy aby przypadkiem (:-) ) nie zaszłam w ciażę. Urodziłam córeczke w sierpniu 2005, karmię ja teraz piersią tylko w nocy i nieraz nad ranem. Przed porodem miałam okres dość regularnie. Od dwóch dni lekko plamię, pojawił się śluz o brązowym zabarwieniu i nic... Czy to normalne przy wkładce antykoncepcyjnej? Acha, dodam, że kochajac się...
    • No i doczekałam się !!! Piłka w grze, ja wpatrzona w telewizor a Gaba zdziwiona i przestraszona po kolejnym gromkim "Gooooooolllllll" . No tak. Tylko na razie długi weekend. Nie ma pracy, jesteśmy oboje z mężem w domu, więc sprytnie dzielimy się obowiązkami. Ale jak to będzie od poniedziałku? Jako nauczyciel na szczęście we wtorek o 13 będę już po pracy i pewnie połaczę się telepatycznie z mężem i razem pokibicujemy naszym. Ale chętnie też pospacerowałabym z Gabą... Czy inne mamy też...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się