Forum Kultura Książki SF & Fantasy
ZMIEŃ
      wtorek

wtorek

(45 wyników)
    • Czy to wtorek czy niedziela???? Cicho...pusto...Hej, heeeej!!!!! Odezwijcie się!!!!!!
    • WTorek(7)

Olaboga, czy jeszcze ktoś tu żyje in real world:))) Niestety mój matriks się przesunął w czasie i wolę nie czytać tych wszystkich wątków, boję się nawet lodówkę otworzyć:)))) Mam nadzieję, że Mewelandia pozostała poza matrix i napije się ze mną kawy:)
    • Witam, widać wszystkim swięta się udały. Objedli się tak, że ruszać nawet palcem się nie chce:))) Może jaką zieloną herbatę...tfffu ;)
    • lalalala...chyba już wtorek...witam i żegnam...jak ja wstanę to nie wiem...lalala
    • w nocy stanęły pompy w moim budynku, nie ma ciepłej wody w kranie, kaloryfery zimne, jest poniżej 15 stopni no to moze wirtualna wyprawa na Grenlandię czy też za Gerdem do Królowej Śniegu ? brrrrrrrrr
    • i na mój apel nikt nie napisał! Duch w narodzie upada!! Czyżby wyniki wyborów Was powaliły na nogi? Czy może ktoś z was został burmistrzem/wójtem/prezydentem?:))))) i nie ma czasu na mevel;andzkie story? Meve strapiona i gnębiona kaszlem cholernym
    • Hej zasypana śniegiem (raczej metaforycznym), śpiąca Mevelandio! Wygrzebałem się z piwnic zamkowych by całej zamkowej społeczności życzenia świąteczne złożyć - z małym dodatkiem noworocznych takoż. Ponadto serwuję makowiec. Pozdrawiam.
    • Całkiem nowy ftorek i gdzieindziej:)) Przeprowadziłam się! Ufff:) A Mevelandia gdzie się wyniosła?:( podajcie jakiś adres.... Mam nadzieję, że ktoś się da skusić na parapetówę:))) Coprawda nie wiem czy powinnam się raczyć trunkami myjąc okna (wkońcu mnię dopadły...bestie!:))) i luksssfferki i to na drabinie:D ale Wy się nie krępujcie:))) zimne drynki spalemką, winne wyskokowe soczki i coktolubi:)
    • Jejku, ale pusto...To co? Tak całkiem nikogo nie ma??????
    • czy wtorek taki, jak dzisiaj, nie lepiej spędzić pod pierzynką, z pilotem w garści i książka obok ? albo u fryzjera ? albo w ciepłej kuchni babci, ciasto piekąc ? ALBO GDZIEKOLWIEK, GDZIE NIE PADASIĄPIMŻYKROPI ????
    • Najlepsze życzenia dla wszystkich!!! Szampańskiej zabawy, no i oczywiście FANTASTYCZNEGO Nowego Roku!!! :-)))))))))))))
    • Czyżby cała Mevelandia et consortes się rzucili w wir zakupówsprzątaniagotowania ??? Albo, nie daj boże, pomór grypowy podotykał Mevelandczyków z pociechami ??? Gdzie jesteście ???? Smutno bez was ..... rozżalona jolajola
    • wtorek(7)

...ale czy kogos to obchodzi? Kolejny ciepły słoneczny dzień, znowu bez deszczu....:-( Żegnajcie, grzyby...:-( Ależ mi się ciężko dzisiaj wstawało - druga kawa bardzo wskazana...
    • czy wszystkie mevelandzkie ciotki i wujowie za Kroolika trzymaja kciuki ? pleaseeeeeeeee ! wsparcia potrzebuję, wszystkim polewam, sama dzis pić nie chcę !
    • mryg mryg elektromechjednostka niepokoiszcze zaposiaduje..... gdzie osobojednostki elfy..... gdzie dworu panny..... gdzie rycerzowie ....... mryg..... mryg...... kosmiczna smutkopustka
    • ...śćć.. ! Ja tak na moment, pozdrawiam wszystkich, pa !
    • A , rozgrzewały się Damy Dworu przeróżnymi napojami i widokiem nieba?:))) W Mevopotamii zimno , ale słonecznie. Dziś lud zrywa jarzebinę i suszy po powałą. Znów widziano cień Nazgula, ale słabszy niż wczoraj:) Meve
    • no i brzydko. Samochody rozbryzgują błotną breję, buty ślizgazją się po rozdyźdanym piachu...błeee :-( Słuchajcie, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale mamy ducha na zamku...:-))) Aaale fajnie!!! Ciekawe, jakiego jest rodzaju - jęczący czy dzwoniący. Na razie, całkiem "po luckiemu" lubi sobie piwko strzelić :-) Meveeee!!! Jak się udała twoja przeprawa? Dokopałaś im wszystkim???:-)
    • witam i o zdrowie pytam :)
    • Witam królową, damy i rycerzy z elfami...piję druga kawa,trzecie kakałko i coby tu jeszcze??? :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się