justinehh 27.03.07, 18:31 Polsat 05.04. godzina 21 !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangurro Re: CSI NY !!! 30.03.07, 14:01 Super, strasznie się cieszę! Mam tylko nadzieję, że po kilku odcinkach nie przeniosą tego na godziny okołopółnocne, jak Chirurgów (albo jeszcze później, jak CSI LV na dwójce). Czy ktoś wie, czy to przypadkiem nie oznacza przerwy w CSI Miami? Odpowiedz Link Zgłoś
hana83 Re: CSI NY !!! 31.03.07, 14:41 a wg mnie to jest właśnie serial, który najlepiej oglada się w okolicach godz 23-24.... jakos jak na polsacie leci miami to się tak w to nie wciągam i nie ekscytuje jak gdy ogladam las vegas na dwojce, ale to tylko mopje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt_banco Re: CSI NY !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.07, 15:15 Tez o tym myslalem ... ze jak jak CSI:LV "idzie" kolo polnocy to jakos lepiej "wchodzi" niz CSI:Miami ktore mamy o 21, ale ... to chyba raczej kwestia troche odmiennego klimatu obu tych serii. W CSI:Miami - jak dla mnie - jest zdecydowanie mniej napiecia w samym zespole technikow. O ile jeszcze Horatio powiedzmy ze trzyma "klimat", o tyle reszta ... ja przez pierwsze 3-4 odcinki nie potrafilem odroznic kto jest w ekipie, a kto nie ;-) Z CSI:NY jest jeszcze inaczej (widzialem I sezon). Tam glownodowodzacy ma charyzme porownywalna z Grissomem, ekipa tez zdecydowanie ciekawsza niz ta z "Miami", ale ... w NY jest zdecydowanie najbardziej ponuro, sterylnie i brakuje tej charakterystycznej mieszkanki sarkazmu, ironi i absurdu jakie mamy w tekstach w serii CSI:LV. Juz przywyklem do tego, ze we wtorki nie wiem jak sie nazywam (bo CSI:LV), a w srody nie wiem co robie (bo "Bez skazy"). W srode wieczorem odpoczywam, bo w czwartek "Pitbull". Na szczescie poza ta "trojka" reszta mozna sobie darowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hana83 Re: CSI NY !!! 01.04.07, 14:18 ehhhh masz racje.... wczoraj na AXN późną porą oglądałam NY i Miami.... no i faktycznie bez tych emocji co LV.... ale i tak pora nadawania LV mi odpowiada.... chociaz z poniedziałku na wtorek śpie około 4 godzin ;) Odpowiedz Link Zgłoś