Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      wylot

wylot

(14 wyniki)
    • czy ktoś wybiera sie na dominikane w terminie 18-09-2009 wylot z monachium ?
    • witam:) czy ktos z Was ma moze jakies doswiadczenie z takimi stronami jak reisen-experten.de albo tui-internetpartner.com? albo moze moglibyscie jakies strony tego typu polecic? zawsze rezerwowalam wakacje w tradycyjny sposob wiec jestem pelna obaw, ale jak widze oferte na 2 tyg. w grand palladium za 2 tys. zł mniej niz na wakacje.pl to zaczynam sie powaznie zastanawiac gdzie tkwi haczyk:P i tak przy okazji, jaki hotel byscie polecili? palladium, gran bahia principe, cos z riu?...
    • Mam zamiar wybrać się na Dominikanę w sierpniu. W związku z tym że nie wiem na 100% procent, jak będę stała z kasą, chce szukać wśród ofert last minute. Czy mogę liczyć na takie w sierpniu? Jakie ceny muszę brać pod uwagę w tym czasie? Może być wylot z Niemiec, ale wolałabym z Polski jednak
    • Witajcie! Jestem na studiach w Kanadzie i nosze sie z zamiarem sprawienia sobie malych wakacji na Kubie(bo snieg doprowadza mnie juz do depresji) Jak najlepiej sie za to zabrac? Czy lepiej wykupic Vacation deal czy sam lot? I ile moze kosztowac zycie na Kubie? Zalozmy, ze lot bylby do Varadero(bo jest ich najwiecej) - czy znacie tam jakies niedrogie hostele? ja znalazlem adres jednego na hostelbookers z cena 10 Eur za dobe, ktora wydaje mi sie podejrzanie niska - czy po...
    • wylot mam z Berlina, mam zatem kupić bilet na pociąg na trasie Kraków do pierwszej stacji w Niemczech i dalej jadę na okazanie biletu TUI? w Niemczech pociągiem poruszam się już bez opłat, dobrze rozumiem? będę wdzięczna za pomoc.
    • No właśnie;) Zaczynam dość poważnie rozważać Dominikanę jako miejsca kolejnego wyjazdu i wszystko pięknie, ale ta podróż.... Z tego, co się już zdążyłam zorientować, to wyjazd z polskim biurem podróży wiąże się z przesiadkami i dodatkowym kiblowaniem na jakimś lotnisku tranzytowym, co znacznie wydłuża czas podróży. Podobałby mi sią wylot z Niemiec, bezpośredni lot na Dominiknę, z niemieckim BP (język jako-tako znam;). Czy możecie mi poradzić, jak się zabrać do poszukiwania takic...
    • hehe pytam jak na forum Egipt, wszyscy się tam nawołują jak ślepe owce. Ale co mi tam ja też. Lece tak daleko, to miło będzie z kimś pogadać. Hotel RIU Merengue w zatoce Maimon. A może był ktoś?? Wogóle skąpiutkie to forum o Dominikanie. Kompletnie nie wiem co powinnam wiedzieć, czego unikać a co brać ;) garściami . Pozdro
    • Witam!!! Zwracam sie z prosba o rade. Chcialabym sie wybrac na Dominikane z niemieckiego Neckermanna z wylotem z Frankfurtu. Chcialabym tez do Frankfurtu doleciec z Polski np. z Katowic,czy ktos z Was tak leciał?? Czy samoloty lataja punktualnie, czy Neckermann nie zmienia godzin wylotow?? Bardzo bede wdzieczna za wszystkie rady :o)))
    • No i chcę lecieć na Dominikanę za pośrednictwem Dreamtours - ktoś ma doświadczenia z tym biurem? Można im zaufać?
    • Chce sie wybrać na Karaiby. Gdzie najtaniej kupić wyjazd? Szukałem na niemieckich stronach ale ceny np na yucatan oscyluja w ok 1200 euro czy li zbliżone do tych w polskim tui.
    • Witam forumowiczów Mam takie proste pytanie, gdzie szukać tych wszystkich wspaniałych okazji wyjazdów z Berlina czy Frankfurtu na Dominikanę (mam na mysli ceny 3500 - 4000 PLN). Od jakiegoś czasu wertuję wszelkie strony TUI.de, Nekermann etc. i jakoś nic - najtaniej to 5200 pln w narnych 3*. Badam terminy te za 2 dni jak i te za miesiąc lub dwa. Czy ktoś może podsunąć skuteczny pomysł.
    • Czy ktoś zna to Biuro ,mają oferte juz od 1990 zl
    • Wlasnie kupilam tygodniowe wczasy w hotelu 'Tropical Princess' z oferty brytyjskiego THOMSON TUI,tydzien 512 funtow/ wylot 20 wrzesnia z Gatwick'a.Czytalm opinie na temtam tego hotelu- podobno niezly..Moze leci ktos z Polski go tego hotelu w tym terminie?
    • Czy ktos z forumowiczów wybiera sie na Kube w tym okresie? ( moze z okolic Bydgoszczy ?. Pytanie do tych którzy byli - czy reczniki na plażę są płatne? Jak wyglada sftrefa wolnocłowa przy wylocie na lotnisku w Varadero? Czy Internet jest drogi? (jaka jest jakość łacza?) Czy wszystkie komórki działają? Czy wrato sobie robic wycieczki samemu np na skuterach ( jaki jest koszt wynajecia - a może warto wynająć samochód ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się