wylot

(18 wyników)
  • Witam wszystkich Wyjazd jest pewny - mam już bilet lotniczy na termin 16 styczeń - 14 luty. Wylot z Warszawy do Dehli a powrót z Mumbaju do Wawy. Zapłaciłem niewiele ponad 2000zł - szwajcarskie linie ! Jeżeli jest ktoś chętny żeby się przyłączyć to serdecznie zapraszam !!! Oczywiście wszystko organizowali byśmy na własną rękę - wykupując tylko przelot, a dalej szukając noclegów itp. już na miejscu. Mam już doświadczenie w takich podróżach po Tajlandii i Chinach... Ja ma...
  • Hej Tak sobie przeglądam niemieckie wyszukiwarki ofert wakacji ponieważ planuje urlop w czerwcu 2009 na wyspę Samui i jestem zszokowana... większość ofert na w/w wyspę ma lądowanie w Bangkoku..wobec tego kazdy sobie sam musi zorganizować dolot na Samui??? tak? czy helmutowskie biura się tym zajmują również?jat to wyglada w praktyce? jakie macie doświadczenie? pytania... nr 1 jak przylece z Berlina do Bkk i potem chce zaraz na Samui to co dalej.., odbieram bagaże i szukam bi...
  • KOchani... mam taki problem ... ze za niedlugo lece do turcji ... lecz boje sie leciec samolotem... jezeli ktos z was lecial juz ... niech powie czy warto sie bac czy jestem po prostu cykorem ... Opowiedzcie cos jak lecieliscie ...
  • Czesc:) Wybieram sie w drugiej polowie roku na max 3tygodnie.Jakies dobre rady?
  • Jak tanio dostać się do Bangkoku??
  • HEj, mam pytanie czy jadąc w te okolice należy się na coś zaszczepić ? Widziałem , że sa to szczepienia "ZALECANE" , ale czy faktycznie tak to jest wazne, . Wylot mam 11 stycznia i nie wiem czy to nie za późno na szczepienia. Drugi temat to wiza - czy jeśli w poniedziałek złoże wniosek to zdaże ? Jaki czas oczekiwania w praktyce ? Pozdrawiam i z góry bardzo dziekuję za informację. Adam p.s. jeśli ktoś ma rekomendacje co do hotelu na GOA to chętnie :)
  • Witam, bardzo prosze o porade, sugestie.. Wybieram sie do Kuala Lumpur, Bangkoku i na ok 8 dni na wypoczynek. Wybralam dwie opcje Krabi - Railay Beach lub Ko Lipe z Langkawi ( 4 dni + 4 dni). Za druga opcja przemawia dobre polaczenie lotnice, poniewaz wylatuje do domu z KUL. Jakie sa Wasze prywatne opnie, co wybralibyscie, dziekuje.
  • Znalazłem ofertę na 321wakacje Przelot + 1* hostel na 14 dni, ale oferta jest bez wyżywienia. Czy ktoś się orientuje w cenach w Meksyku (Cancun), ile dziennie potrzebuję na wyżywienie stołując się w tanich knajpkach na obiad a śniadania z zakupów w markecie?
  • Właśnie wróciłem z wywczasów ;) W hotelu gdzie byłem znalazłem ręcznie i nieco niechlujnie napisaną kartkę rezydentki z firmy S*** o treści, cytuję dokładnie: "wylot - czwartek 2.10.2003 Tunis - Warszawa proszę samemu zamówić budzenie na godzinę przed wyjazdem z hotelu (tu pogrubienie) wyjazd z hotelu o 3:30 rano (koniec pogrubienia) wylot z Tunisu 7:20 czas tunezyjski przylot do Warszawy 11:25 czas polski w restauracji ma być przygotowane śniadanko (teraz wielki wykrzyknik na 3 w...
  • Czy podczas lotow czarterowych na pokladzie samolotu dostane cos do jedzenia? Z gory przepraszam, ale nigdy nie lecialem wiec nie wiem :)))
  • Gdzie zalatwic wize? Mam troche malo czasu, na Warszawe. Jak to wygada na lotnisku w BBK, podobno 1 miesiac jest bezwizowy. Czy po miesiacu, aby przedluzyc, wystarczy pojechac na Kambodzanska granice?
  • Mam do odstąpienia bilet do Tajlandii. wybieram się tam pod koniec miesiąca. Wylot z Frankfurtu/M. Pracuje dla niemieckich linii lotniczych- moge wziąć ze sobą osobę towarzyszącą. Cena 300Euro- to naprawdę tanio. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt: pgosi@idea.net.pl
  • TVN oczywiście w prymitywny sposób skłamała.W każdym kraju w godzinach 10-12 kończy się doba hotelowa i turyści otrzymują jeden pokój na złożenie bagazy w oczekiwaniu na wylot.Sądze że Triada ma wygraną sprawę w sądzie,jeśli zdecyduje się na walkę z tymi pseudodziennikarzami. Wyjaśniam przy okazji że Triady jako biura nietoleruje,tak jak i supermarketów.Turystyczny supermarket Triada sprzedaje towar niskiej jakości za wysoką cenę,ale ponieważ w naszym kraju klient wszystko łyknie b...
  • Czy ktos z Was moze poradzic mi - gdzie mozna kupic jakies tanie przeloty do Meksyku? Chcemy tam leciec na przelomie pazdziernika i listopada. Najtanszy bilet, jaki udalo nam sie zwyszukac to 2800 pln...... W zdanym razie nie wyglada to na okazje ;-(( Z gory dzieki za info...
  • Mam 8 godzin do zagospodarowania w Singapurze na lotnisku (tranzyt). Jakies pomysly? Prosze!!! C
  • Podobno otwarli biuro na Śląsku i są do 30% tańsi od konkurencji.Wyloty z Ostrawy.Czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia,jeśli tak to podzielcie się nimi.Strona Cedok.pl nie otwiera się.Dzięki z góry.
  • Chcę wyjechać do Grecji. Jeszcze nie wiem gdzie konkretnie. Znam wiele biur, ale o tym nie słyszałam. czy ktoś mógłby mi napisać czy to biuro daje to co oferuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się