Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      wylot

wylot

(20 wyników)
    • właśnie dostałam informację o zmianie miejsca wylotu. Katowice zamiast Łodzi. Fatalnie. Ktos też tak ma???
    • Słynne juz Ecco zmienia lotnisko na 9 dni przd wylotem z Katowic na Warszawe Oczywiscie automatycznie rezygnacja i juz mam inną oferte!!!
    • co sądzicie o biurze neckermann
    • Leci ktoś może w tym terminie do tego hotelu ?
    • Lecimy w tym dniu do Słonecznego Brzegu dwójka dorosłych i dziesięciolatek.
    • czy ktoś był po 20stym wrzesnia? mam nadzieję ze jeszcze mozna polezec w stroju na plazy:) i mając sloneczko:) kto leci z K-c?
    • Wylatujemy 13 sierpnia do Sv. Wlas, hotel Czernomore. Organizator Alfa Star, oczekujemy na kontakt...
    • Kto wybiera się do Bułgarii w powyższym terminie?? Chętnie nawiążemy kontakt. Ania i Jaś
    • proszę o info dotyczące lotów z okęcia do bułgarii (burgas) prima charter. czy ten przewoźnik ma tak samo duże opóźnienia jak na kanary? lecę z małym dzieckiem i chciałabym przygotować się psychicznie na ewentualne niespodzianki
    • Ktoś wie może czy ciężko wynająć pokój w złotych piaskach na 1 noc - wylatujemy w nocy a hotel opuszczamy o 12 i nie uśmiech mi się koczować na lotnisku z małym dzieckiem
    • Wczasy mam wykupione od marca, przy wykupie wczasów wylot miał być z Wrocławia (tu mieszkam), w maju zmieniono na Katowice, biuro zapewnia transfer bezpłatny, ale co z tego jak godziny odlotów beznadziejne. Zbiórka we Wrocławiu o 15, podróż przez Opole do Katowic-Pyrzyc, wylot do Burgas o 22.20. Powrrót jeszcze gorzej - wylot z Burgas o 0.00, przylot do Katowic 3.00, wyjazd z Katowic o 4, 7.00 - Opole i o 9.00 we Wrocławiu. MASAKRA!!
    • ALFA STAR(12)

Jakie macie doświadczenia z tym biurem ? Ja bardzo złe najpierw kazali sobie dopłacić do paliwa a później przesuneli wylot o blisko 14 godzin zabierając jeden dzień "plażowania". Ciekawe co będzie dalej .... Napewno z nimi już nigdzie nie polecę.
    • Witam Właśnie wykupiłam wycieczkę (jak w temacie) 09.06-23.06,wylot z Warszawy. Czy ktoś moze leci w tym terminie?
    • Może macie jakies informacje dotyczące zmian wylotu na krótki czas przed terminem?? Słyszałam, że to częsty proceder. Wrzucajcie informacje, jakie biuro i jak zmieniało wylot.
    • miałam zarezerwowane wczasy z Ecco za które zapłaciłam już w styczniu.Jednak pani z biura zadzwonila do mnie wczoraj i powiedziała ze brak jest miejsc w samolocie dla mnie. a ostrzegali mnie przed tym biurem
    • Wylot z Poznania 13.06.2008 Słoneczny Brzeg hotel Grenada. Rodzina 2+1 (lat 11)Pobyt do 27.06.2008.Biuro podróży Rainbow Tours.
    • Jade do hotelu Green park w mieście Kiten w Bułgarii napiszcie wiecej na temat hotelu i miasteczka
    • Witam lece 26.06.2009 do Zlotych Piaskow jest ktos kto leci w tym samym terminie??
    • Otóż ja właśnie lecę. Mam wykupioną wycieczkę z Open Travel do Bułgarii do Kraneva. i..... zostałam OSZUKANA!!!!! W planie i w płaceniu i na umowie jest napisane 10 nocy/11 dni. A w sumie będe 9nocy/10 dni wylot z Wawy 2.08 ok 1 w nocy- ok. będę już w hotelu 2 sierpnia zgodnie z planem. a powrót: wylot z BURGAS do Wawy parę minut po 12 w nocy 12 sierpnia. Tak więc defakto muszę opuścić hotel ok. 21 ALE 11 sierpnia. Więc co się stało z 10 nocą???? 11 dniem???? urżnęli mi go. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się