wylot

(4 wyniki)
  • Proszę o wszelkie informacje na temat tego biura, chciałabym skorzystać z ich usług, wogóle ich nie znam-ale ceny mają bardzo konkurencyjne, i to w tych samych hotelach które poprzez inne biura były zawsze droższe....
  • Wszystkich szukających dobrego organizatora wypoczynku ostrzegam !!! omijajcie z daleka AlfaStar . Jest to mój pierwszy przypadek naciągania klienta na imprezę turystyczną która nie warta była ceny ( prawie 3000 zł od osoby ) jak i pobytu w hotelu ( 3 gwiazdki - tylko w katalogu AlfaStar) Zaczęło się od opóźnienia wylotu na Teneryfe zamiast 16:10 wylot nastąpił w nocy dnia nastepnego około 2:30 (strata obiadokoloacji w hotelu, noclegu i sniadania ) nie wspominając frustrującego ...
  • Zawarłem z Triadą umowę o uczestnictwo wraz z żoną w wycieczce objazdowej „Turcja 8 dni” w okresie 1-8.10.2008 r. Zgodnie z programem w pierwszym dniu imprezy po przybyciu do Antalaya Triada zobowiązała się min. do zapewnienia kolacji i noclegu w hotelu. Po kilku dniach przypadkowo dowiedziałem się ze strony internetowej, że na dzień 1.10.2008 r. Triada planuje z Katowic tylko jeden wylot do Antalaya na godz. 23.45 – przylot o 3.30. Taka godzina wylotu oznacza...
  • Nie polecam. Mam duże doświadczenie w podróżowaniu i raczej nie potrzebuję opieki ale jeśli jadę gdzieś z biurem podróży to oczekuję choćby minimalnego zainteresowania ze strony rezydenta. W czerwcu 2010r. byłam w Sharmie, gdzie podczas całego pobytu nie widziałam ani razu rezydenta Eximu. Na tablicy informacyjnej były tylko informacje o wycieczkach fakultatywnych ale żadnych namiarów na rezydenta. Na drugi dzień po przylocie miało być spotkanie ale pani rezydentka nie pojawiła się. W ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się