Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      wylot

wylot

(12 wyniki)
    • Jeszcze wczoraj ich konsultant potwierdził wylot w niedzielę o 5.30, a dziś zawiadomiono, że wylot o 18.30. Skradli więc cały opłacony przecież dzień. W ubiegłym roku podobnie działała Itaka. To chyba celowe działanie ze strony tych mało wiarygodnych biur. Miałam załatwiony dojazd na lotnisko, teraz trzeba wszystko odkręcać, poniosę oczywiście straty finansowe.
    • Mam lot o 6.30 rano z El Prat. I nie wiem jak dojechac na lotnisko,bo trzeba byc 2 godziny wczesniej(?),prawda??Pierwszy pociag jest o 6 rano,autobus tez mniej wiecej o tej samej porze.Chyba zostaje tylko taksowka,a moze sie myle??
    • Mamy beznadziejną godzinę odlotu z Alicante - wylot o 6:50. Dla Hiszpanów to środek nocy - czy słusznie obawiam sie iz na lotnisku tez wszystko zamknięte? Chyba jedyny sposób na dotarcie tam o tej porze to wynajęcie auta. Jeśli będziemy mieszkać tak jak planujemy w Benidorn, to aby być 2 godziny przed odlotem a jeszcze wcześniej zdarzyć zdać auto do wypożyczalni to oznacza iz musielibyśmy zrywać dzieci z łóżek koło 3 w nocy. Nie są z tych co obudzone zaraz zasną wiec będą marudzić z niewy...
    • Czy ktoś wybiera się do El Arenal w w/w terminie, wylot z Katowic? pozdrowienia, I.
    • Witam Przylatuję do Barcelony-Girona 7.15 a kolejny samolot mam z Barcelony El-Prat o 10.00 Jakie jest połączenie między tymi dwoma lotniskami i ewent. ile kosztują bilety . Z góry dziekuj za szybką odpowiedź. smm
    • byl ktos? jakie mieliscie odczucia? my wylatujemy juz w sobote
    • Czy ktoś o tym słyszał? Podobno wielu nie przychodzi do pracy i stąd są opóżnienia w wylotach.
    • Proszę o pomoc. Dostałam zaproszenie dla całej rodzinki na wyjazd do przyjaciela na Gran Canarie. Jak tam najtaniej dolecieć? Wybieramy sie w pażdzierniku a więc czartery odpadają. Z góry dziekuję
    • Czy polecacie te wyspy w marcu - druga połowa? Jeśli tak, to może wiecie jakie biura mają je w swoich ofertach? Dzięki za podpowiedzi.
    • Bardzo prosze o opinie na temat tego hotelu i miasteczka-mam bardzo mało czasu na decyzje czy właśnie tam bądziemy spędzac urlop.Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
    • mam pytanie, czy ktoś mógłby mnie uspokoić co do powrotu z Barcelony do Girony. Odlot sam w Gironie jest o 7,55 wylot jest w niedziele...a analizując odjazdy autobusu ze stronki www.sagales.com/pubdocs/618_barcelona-girona-figueres-2008-06- 25.pdf nie widze żadnego połaczenia. Czy źle patrze??? czy zna ktoś inny sposób dostania sie na lotnisko )ewentualnie ena taxi ) Prosze o pomoc!!!
    • kto jedzie do playa de las americas i ma ochote pogadac przy kawce lub drinu ,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się