wylot

(87 wyników)
  • Ile czasu trzeba być przed wylotem na lotnisku? Lecę do Bangkoku przez Kijów i wychodzi na to, że aż 2 godziny. Pasowałoby mi być półtorej godziny wcześniej. Czy to ryzyko? Nie chcę robić zakupów na lotnisku.
  • Jakbyście byli mili i pomogli mi znaleźć bilet na prezent, żeby w 1 dzień polecieć i wrócić? wylot moze być z każdego miejsca w Polsce. termin tak od listopada do stycznia. Szukam ale trudno jest wcelować, żeby podróz mogła być w 1 dzień. nawet na sky scanerze cieżko. Z góry dzięki za pomoc.
  • Czy można zmienić miejsce wylotu/przylotu juz po wykupieniu wycieczki w biurze podróży? Mamy wylot z Katowic 2 lipca, czy jest mozliwośc aby leciec z Warszawy? Z Warsazwy także sa wyloty do tego miejsca gdzie lecimy z tego konkretnego biura, dzien się zgadza, godziny podobne.
  • Witam , problem jest dosyć złożony- 4 bilety na przelot kupione w listopadzie na 6 sierpnia (Wizzair, lot do Burgas i z powrotem), w lipcu dwie osoby z tej ekipy zawierają związek małżenski i wiąże się z tym zmiana nazwiska koleżanki. Wizzair w takim przypadku za darmo po przedstawieniu aktu ślubu i nowego dokumentu tożsamości dokonuje zmiany w rezerwacji. Teraz rodzi sie pytanie , czy jeśli nie zdąży to może polecieć na starych zasadach? Tzn. na stary dowód osobisty i stare nazwisko? Czy...
  • Witam, czy często zdarzają się zmiany godzin wylotu Wizzair'em z Warszawy? Pytam, bo w EasyJecie, dwa loty, które odbyłam tą linią właśnie ową zmianę miały niestety.
  • Witam, mam prośbę, czy ktoś może ma aktualne namiary na stronę Okęcia z przylotami i wylotami? Była taka strona, miałem ją w "ulubionych" ale teraz nie działa:( szukałem w googlach ale też się nie otwiera albo są tylko jakieś strony z wyszukiwarkami tanich linii i rezerwacjami biletów itp. A mnie chodzi akurat o loty czarterowe, na tej stronie, która teraz nie działa były wszystkie odloty i przyloty i czarterowe i liniowe.
  • czy są jakieś prognozy co do pyłu wulkanicznego w czerwcu?
  • 16.04 MIAŁ NASTAPIĆ WYLOT DO EGIPTU!!!3 DNI PO ODWOŁANYM LOCIE ZGODNIE Z WARTUNKAMI UMOWY, BIURO NIE POCZUWA SIE DO ODDANIA ZWROTU KOSZTÓW ZAKUPU WYCIECZKI!!!TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU!!!DO BRANIA SA PIERWSI A ODDAĆ NIE UMIEJĄ!!!MATACZE!!!
  • CHCIAŁAM ZAPYTAĆ CZY W SYTUACJI GDY ZOSTAŁBY NAM PRZENIESIONY WYLOT Z KATOWIC DO WARSZAWY MOŻEMY ZREZYGNOWAĆ Z WCZASÓW I CZY ZWRÓCONY ZOSTANIE NAM KOSZT IMPREZY!?CZY TO ISTOTNA ZMIANA WARUNKÓW UMOWY BO TO JEDNAK DUŻA ODLEGŁOŚĆ SZCZEGÓLNIE ŻE LECIMY Z 3 DZIECI 2,4,8, LAT I BYŁBY TO DLA NAS PROBLEM??DZIEKUJE ZA WSZELKIE RADY!!!POZDRAWIAM!!!
  • witam mam takie pytanie. jesli np w maju planuje wylot do paryża ale nie jestem jeszcze pewna czy wypali i nie znam dokładnej daty, to czy jest mozliwe znaleźć tani bilet jeszcze w maju, czy muszę kupić bilet z duzym wyprzedzeniem.bo słyszałam że tanio jest jak się rezerwuje z duzym wyprzedzeniem
  • Przyjeżdżacie na lotnisko, zostało trochę czasu przed wylotem lub czekacie na kogoś a w żołądku kiszki marsza grają... Co wrzucilibyscie na ruszt? Zakładając, że nie jest to fast food ale też nie ma miejsca na wyższą, restauracyjną półkę. Zakładamy że chodzi o jedzenie przyzwoitej jakości, przygotowywane na miejscu (lotnisku) w 15 minut i podawane w formie bufetu Proszę o opinie
  • Z wiadomych powodów nie udało się nam wylecieć na wakacje. Póki co RT nie poczuwa się do niczego. A jak jest u Was?
  • Witam, wylatujemy z chlopakiem (ja z Katowic, on z Warszawy)w tym samym dniu do Londynu-Luton. Moj samolot zazwyczaj byl o ogdz. 6 rano, jego o 6.30. Spotykalismy sie na Lutonie.Dzisiaj patrze na rozklad na grudzien i widze ze oba loty sa na godz 6 rano. Czy to jest mozliwe, ze oba loty sie odbeda? pozdrawiam
  • Czy ktoś słyszał żeby Triada zmienila przewoznika do Maroka? Podobno maja od kwietnia latac Centralem a nie Fischerem. Poza tym przeczytalem na stonie BP Fischer Air ze wyloty do Maroka beda w piatki a nie w poniedzialek czy jak to ostatnio bywalo w niedziele. Czy ma ktos jakies blizsze info??? Mialem leciec 26 czerwca jezeli mialbym leciec w piatek to 23...biorac pod uwage ze w soboete 24 mam slub to srednio usmiecha mi sie taka zmiana :)) Wiec jest to dla mnie wazne Pozdrawiam
  • witajcie :) mam pytanie dotyczace biletow lotniczych tanich linii. Probuje zarezerwowac lot do Bristolu, ale.... no wlasnie. Wszystko byloby ok (pomijajac ze cena ktora podaja nie ma nic wspolnego z faktyczna cena, ktora jest 3 razy wieksza, ale to juz nie o to chodzi) do momentu platnosci za rezerwacje. Kaza wpisac wszystkie dane karty itd. wpisalam wszystko ale okazalo sie ze moja transakcja zostala odrzucona. Nie bardzo rozumiem co znaczy odrzucona, przeciez ja dokonuje rezerwacji a placi...
  • Co bedzie jesli nie stawie sie na lotnisku,nie odprawie i po prostu nie polece na zarezerwowany lot wizzairem?.Po prostu przepadną moje pieniadze?czy moge wczesniej to załatwic i odzyskac kasę?
  • Witam, mam pytanie dotyczace odwloania lotu przez przewoznika krajowego np. LOT,LUfthansa itp. Przypuscmy ze przewoznik nie moze mnie wyslac w podroz w tym samym dniu swoimi liniami i proponuje mi wylot za 2 dni. Czy moge zadac rezerwacji u innego przewoznika ktory gwarantuje mi wylot w tym samym dniu, z grupy Star Alliance w ktorym LOT tez jest? Lub czy w ramach rekompensaty (wylotu 2 dni pozniej od planowanego) moge zadac podrozy w klasie bizness?
  • Witam Prosze o podpowiedź , pojutrze lece pierwszy raz samolotem i mam mnustwo wątpliwości: Zakupiłam bilet przez internet, opłacony kartą kredytową, z KLM dostałam tylko maila z numerem rezerwacji, jak sprawdzam na stronie www KLM wpisując nazwisko i numer rezerwacji to rezerwacja jest oznaczona jako potwierdzona , ale niestety nie mam żadnego biletu. Znajomi twierdza że zgłaszam się na lotnisku w Pradze do punktu check in odpowiedniego dla mojego lotu z tym numerem rezerwacji...
  • Mam pytanie czy ktoś miał okazję latać tymi liniam, jak wyglada ich flota czy bezpiecznie lot MHS 501, MHS 500 Hurgahda Rzeszów międzylądowanie Bydgoszcz?
  • we wrześniu mamy wylecieć z wizzair do Dortmundu ale bilety kupił nam kolega już zarejestrowany w bazie wizza na bilecie są wszystkie jego dane a nasze tylko imiona i nazwisko. czy ktoś już leciał na tak wypisane bilety /kartki wydrukowane z netu/.Czy nie będą robili problemów? Z góry dzięki za info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się