wzrost

(3 wyniki)
  • mam 18 lat i jestem dość wysoka-183cm. wzrostu. jeżdzę konno od dłuższego czasu, ale często słyszę,że z moim wzrostem nadaję się do koszykówki, a nie do jazdy konnej.co Wy o tym myslicie>? ile macie wzrostu?papa
  • Witam, może wyda się Wam ten problem banalny( już go zresztą kiedyś tu poruszano..chodzi o wzrost jeźdzca). Sam wzrost jednak wydaje mi się nie tyle istotny, co waga( ile wynosi taka przeciętna waga jeźdzca, jakiej granicy nie można przekroczyć?)Ja mam jechać od długiego weekendu do końca czerwca do gosp. agroturystycznego do prowadzenia jazd( chociaż nie jestem instruktorką, ale właśnie takich osób szukał właściciel) i naprawdę boję się że jak mnie zobczy ten właściciel to mi pod...
  • Cześć Mam dziwaczny problem i proszę o poradę. Od niedawna zaczęłam się uczyć jeździć konno. Jak na razie największy problem stanowi dla mnie wsiadanie. Już kilka razy było OK ale czasami nie potrafię się dobrze odbić i nie daje rady samodzielnie wsiąść. A najgorsze jest to że im bardziej się staram to gorzej wychodzi. Obawiam się że problem już jest w mojej psychice i po prostu wmówiłam sobie że na pewno mi się to nie uda. Czy ktoś z was się spotkał z takim problemem. Jak się go ...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się