11.02.15, 12:42
niedawno kupiłam konika w komplecie z siodłem :). Mam zamiar kupić mu nowe siodło, bo to jest z tworzywa, lekko już wysłużone i mam wrażenie nie całkiem dobrze dopasowane. Szkopuł w tym, że nie bardzo się na tym znam, a konik jest mocno wykłębiony, a do tego brzuchaty :), bo straszny łakomczuch z niego. A złym siodłem mogę mu zrobić krzywdę.
Słyszałam, że można skorzystać z pomocy profesjonalisty, który przyjedzie na miejsce i pomoże coś dopasować.
Może wie ktoś coś więcej?
Proszę o jakieś namiary i opinie.
Korzystał ktoś kiedyś z takiej pomocy?
Obserwuj wątek
    • emilia127 Re: siodło 29.08.15, 18:22
      Jak chcesz kupić dobre jakościowo siodła, to przejrzyj sobie tę ofertę: www.prestigeitaly.pl/siodla/ To sprawdzona na rynku i wśród koniarzy firma. Ja się np. zastanawiam nad modelem Modena.
    • monia-k1234 Re: siodło 02.09.15, 23:09
      Tutaj www.prestigeitaly.pl/?page=siodla&sub=skokowe można zakupić świetnej jakości siodła skokowe. Myślę, że właśnie do tego sklepu powinnaś zajrzeć, ponieważ dysponują profesjonalnym, a przede wszystkim dobrej jakości asortymentem. Trochę za mało szczegółów podałaś, żeby polecić Tobie coś konkretnego.
      • karinagradowa Re: siodło 08.09.15, 12:25
        Nie wiem czy zauważyłyście ale autor tematu nie szuka siodła ani sklepu tylko osoby profesjonalnie zajmującej się dopasowywaniem siodeł. Mają to w swojej ofercie np: Maria Soroko, Paulina Puchała, Katarzyna Łukaszewicz.
    • krajesit Re: siodło 16.09.15, 15:34
      konik.com.pl/siodla <- w sklepie konik mają taka ofertę że przyjadą i dopasują siodło na miejscu, wystarczy zadzwonić
    • agata7434 Re: siodło 12.07.17, 17:58
      www.equishop.com/pl/41-siodla - sprawdź tą ofertę. Ja dopasowałam u nich siodło do grzbietu mojego Rubina i leży idealnie!
    • grupaoem Re: siodło 23.01.19, 21:47
      Jeśli poszukujesz dobrych siodeł na konia to zajrzyj do sklepu internetowego Siodła estajnia.com Mają bardzo duży wybór a do tego wszystkie towary na miejscu. Wysyłają od razu wiec warto skorzystać.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka