zagadki

(24 wyniki)
  • Okey, ja rozumiem, ze w TVP2 glownie pracuja na pensje Tomka Lisa i generalnie nie przejmuja sie tym, co jeszcze wypuszczaja na antene, ale ja wypraszam sobie stanowczo taka ignorancje i olewactwo wzgledem widza. W zeszlym tygodniu drugi z dwoch emitowanych odcinkow zakonczyl sie dosc jasnym przekazem "to be continued". Rzecz tyczyla seryjnej morderczyni w rozgrywce z Grissomem, ktora porwala Sare i uwiezila ja na pustyni pod wrakiem samochodu, a na dodatek zaskakujaco nie chciala po...
  • Witam, dla znawców i wielbicieli polskich seriali mam zagadkę, która dotyczy ważnej postaci w pewnym polskim serialu. Poczynania tej postaci można opisać w następujący sposób: -kombinował, kombinował, w końcu wykombinował, ale jak się finalnie okazało - przekombinował, co niestety skończyło się dla niego źle. Postać ta, aczkolwiek kluczowa dla fabuły, nie występuje w większości odcinków tego serialu. O kogo chodzi?
  • Które z dzieci i w jakich okolicznościach powiedziało do rodzica: "To jest bezczelność i bezprawie! Jesteś świnią!"? ........................................
  • Hej, Słyszeliście, że na ekrany wchodzi już dwunasty sezon przygód agentów biura CSI Las Vegas? Premierowy odcinek można było zobaczyć już 16 lutego na kanale AXN. W zespole nastpują dosyć duże zmiany. Odchodzi dr. Ray Langston, czyli Laurence Fishburne, a na jego miejsce przychodzi nowy szef biura CSI, D.B. Russel – w tej roli zobaczymy Teda Dansona, znanego z wielu kreacji i zdobywcę nagród Emmy i Złotych Globów. Producenci twierdzą, że nowy szef nocnej zmiany ma wnieść do zespołu...
  • Pytanie moze mało istotne ale próbuje zaktualizować swoją wiedzę ...czy Eric Delko jest z Calleigh Duquesne? Jesli nie jest to co się stało...pamiętam,ze bardzo się sobie podobali...
  • Która to seria? Pierwszy raz oglądam tą część i jestem niezorientowana. Póki co o wiele bardziej podobaja mi się zagadki Las Vegas. (nie wspominając o NY, który ostatnio lekko popsuli, bo dali Mr.Biga zamiast boskiego Donofrio (co 2 tydzień), który ciągnął cały serial)
  • Dzis o 22:00 na AXN byl odcinek Kryminalnych zagadek Las Vegas 6 ! Bardzo proszę o tytul lub wykonawce piosenki, ktora byla na poczatu owego serialu ( potem powtorzyla sie na koniec!) Pozdrawiam
  • Kogo wcześniej w tym serialu grał Wojtek - ojciec córki Wiktorii?
  • Wie, ktoś jak się zakończy(ł) wątek tego seryjnego mordercy? W "pierwszym" odcinku, o 20.00 nic się nie wyjaśniło i pewna byłam, że ciag dalszy będzie o 21.00 a tu niespodziewanka i odcinek zupełnie o czymś innym.
  • Wczoraj znaczy sie w poniedzialek leciały: Kryminalne zagadki Las Vegas 3 (6/23) był to odciek o seryjnym mordercy, który powraca po latach ... w owym odcinku historia nie zostala wyjasniona... tak jakby miala byc kotynuowana w nasteonym ...jednak nastepny odciek opowiadal juz o zupelnie innej sprawie ... czy ktos moze mi to wyjasnic? czy tamta sprawa zakonczyla sie bez wyjasnienia kto faktycznie mordowal po latach??? Blagam o odpowiedź , bo mnie to męczy dzis strasznie :)
  • Las Vegas, czy jeszcze są w jakimś programie? Były na 2 ale już chyba nie ma :(
  • W jakim serialu polskim pewna aktorka grała matkę postaci granych przez trzech aktorów, z których każdy jest od niej starszy? Serial był z II połowy lat 80.
  • Najlepszy w tv serial był kiedyś nadawany o normalnej porze. Cudeńko po prostu. Odkąd jest nadawany ok. północy - nie wiem co sie tam dzieje ... Jak rozwijają sie losy bohaterów?
  • Jak sie skończył drugi wczorajszy odcinek CSI LV, moze wie ktoś? Niestety usnęłam w połowie odcinka ( taka nieludzka pora nadawania)i nie wiem o co chodziło z tymi ludźmi z numerami na ramionach, kto i dlaczego zabijał?
  • ...którzy doskonale orientują się w obsadzie najbardziej dalekich epizodów. W serialu "na dobre i na złe" (i nie tylko tam) podwójne role tych samych aktorów to już coś oczywistego (dlatego darowałem forumowiczom przypomnienie wcześniejszych kreacji Katarzyny Jamróz czy Roberta Rozmusa). Ale tego sobie nie odmówię. Otóż zdarzyło się, że aktor, którego postac uśmiercono po latach powrócił w innej roli. Ciekaw jestem czy odgadniecie o kogo chodzi (wskazówka - odpowiedzi nale...
  • Znowu wracaja do starych odcinkow? ostatni odcinek (czwartkowy ) byl chyba z 8 serii. Skonczyl sie na tym, ze ktos postrzelil Warricka Browna. Czy AXN nie pokaze kolejnych odcinkow? znowu wroci do poprzednich serii? A ja jak gUpia caly tydzien czekam, zeby zobaczyc kto bohatersko uratuje zycie Browna.
  • dlaczego telewizja puszcza dzis odcinek ze starej serii??? :( ten dzisiejszy odcinek juz byl zimą... tak tylko wzycham z niezadowolenia :(
  • no tak, siadam sobie przed telewizorkiem włanczam video-aby obejrze CSI, które leciało tej nocy...a tu NIC ! nie nagrało się-porażka. ma ktoś linki żeby ściągnąć wczorajsze odcini-będę bardzo wdzięczna
  • Które CSI(Kryminalne zagadki) waszym zdaniem najlepsze? Ja widiałam SCI Las Vegas i CSI Miami. Najbardziej lubie cały czas Las Vegas(oglądam obecnie IV sezon).
  • Macie jakieś typy? Ja obstawiam, że zabójcą jest Brazyl - syn Piekarza. Był zazdrosny o Ważkę, a Śliwa widział drogie buty, za które zapłacił podobnie jak za szkołę Piekarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się