Gość: Lavender IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.06, 14:09 Najlepszy w tv serial był kiedyś nadawany o normalnej porze. Cudeńko po prostu. Odkąd jest nadawany ok. północy - nie wiem co sie tam dzieje ... Jak rozwijają sie losy bohaterów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.ec.pl 07.02.06, 14:41 ja to od niedawna oglądam, ale o ile się orientuję to losy bohaterów nie są tam za bardzo istotne, losy ofiar to co innego - a te owszem rozwijają się i to całkiem całkiem. ale co do pory nadawania to rzeczywiście można by coś w tej kwestii zmienić, bo wczoraj ledwo wytrwałam do końca drugiego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.nest.gliwice.pl 07.02.06, 18:58 ależ właśnie, że sa istotne losy bohaterów ja niestety tez nie oglądam ostatnio, bo akurat się kładę spać żeby tak chociaż z godzinę wczesniej, a już nalepiej ze dwie Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 07.02.06, 19:23 Napiszcie mi proszę, kto zabił panią poćwiartowaną z wysypiska, bo niestety nie dotrwałam do końca drugiego odcinka. Ojciec czy syn? Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 07.02.06, 19:35 A tu Cię zaskoczę: córka. Córka sobie uroiła, że kocha tatę i że tata należy tylko do niej. Mało tego - uroiła sobie również ciążę (stąd te plamy na bluzce - normalnie wydzielała mleko), której sprawcą miałby być oczywiście tata. A tata oczywiście o niczym nie wiedział. Kiedy pojawiła się matka, dziewczyna poczuła się zagrożona i walnęła matkę patelnią, ciało włożyła do zamrażarki. Niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 08.02.06, 14:47 Dzięki Krishka! Córka rzeczywiście była podejrzana, jak wysiadła z tego samochodu w perłach i od razu zaczęła się wdzięczyć, ale żeby mleko produkować? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 07.02.06, 19:32 A ja CSI oglądam sobie we wtorkowe przedpołudnie, popijając kawkę. Piątkowe przedpołudnie mam zarezerwowane na 6 stóp pod ziemią. Wszystko to dzięki mojej nagrywarce dvd, którą tutaj wychwalałam już wielokrotnie. Aczkolwiek oczywiście zgadzam się, że takie godziny emisji to prawdziwe kur*stwo. Co do losów bohaterów - Gil traci słuch (ale nie przyznaje się nikomu z ekipy; lekarz doradza mu operację). Sara (brunetka) chyba cały czas czuje do niego miętę, ale spotyka się z jakimś gościem z ekipy techników kryminalistyki (w ostatnim odcinku nawet powiedziała do niego publicznie "bejbe", co wprawiło wszystkich w konsternację). Jest jakiś nowy facet od sekcji zwłok (tzn. "na przyuczeniu"; ten kulawy cały czas pracuje). Jeśli chodzi o śledztwa - bywa dramatycznie, zwłaszcza kiedy śledztwo kończy się niepowodzeniem (a myślałam, że tam takich nie ma). Np. dość niedawno było o gościu, którego Katherine (blondynka) wsadziła 15 lat temu za kratki do celi śmierci za morderstwo studentki. Teraz egzekucję przerwano w ostatnim momencie (trucizna płynęła już do żył), bo znaleziono nowe dowody (włos). W tym samym czasie ktoś popełnia identyczne morderstwo. Okazuje się, że włos, dzięki któremu przerwano egzekucję, należy jednak do oskarżonego. Egzekucja się odbyła, ale cały czas nie wiadomo, kto popełnił drugie morderstwo. (to tak w dużym skrócie). Pozdr. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYDRO Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: 193.138.140.* 08.02.06, 08:33 JA sobie nagrywam Kryminalne Zagadki bo tej godzinie juz smacznie śpie, ale w każdy czwartek o 21 na AXN też puszczaja K.ZLV. Ten serial uzależnia. POZDRAIWAM Odpowiedz Link Zgłoś
bridgewater Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 08.02.06, 11:40 ostatnie odcinki były odrazające ,szczególnie ten ze zmielonymi zwłokami...moze dlatego lubie to tak ogladac poźna noca,w świetle dnia to nie robi juz takiego wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lavender Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.06, 11:55 Dzięki za odzew. Za kazdym razem powtarzam sobie : dzisiaj na pewno obejrzę, ale.. nie udaje mi się.Szanowna telewizja mogłaby nadawać film o 22.00, ale kto by sie przejmował telewidzami. Serdecznie pozdrawiam fanów serialu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocool Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.jaracza.osiedla.net 08.02.06, 12:18 serial jest super ale niestety juz go nie ogladam bo niestety nie da sie go ogladac o tej chorej godzinie(!!!!)szczegolnie jesli nastepnego dnai trzeba wczesnie wstac:( ja nie wiem kto uklada ten program:/ ale jeszcze lepsze IMO jest CSI NY-polecam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lavender Re: Kryminalne zagadki Las Vegas IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.06, 12:23 Ale potrzebny jest kanał AXN.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 08.02.06, 15:01 Oj popieram! Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek to powiem, ale NY jest lepsze od LV:) Zwłaszcza druga seria, po małej zmianie w obsadzie. NY jest mocniejszy graficznie. Po raz pierwszy w życiu zdarzyło mi się odwracać głowę od TV. pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
jtull Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 08.02.06, 13:08 A ja myslsle ze NOWOJORSCY GLINIARZE byli lepsi...Tu troche mnie irytuje ze w ciagu 24h sobie radza ze wszystkim, ze tak latwo znajduja wszelkie slady, za latwo...ale i tak ogladam mimo poznej pory! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 08.02.06, 14:46 Ja wogóle bardzo lubię wszelkie "policyjne" seriale. Poczynając od Kryminalnych zagadek...na Prawo i porządek (wszystkie odnogi). Szczególną sympatią darzę Zbrodniczy zamiar na Hallmarku z boskim Vincentem Donofrio. Lubię takie mądrale na ekranie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtull Re: Kryminalne zagadki Las Vegas 08.02.06, 16:17 Ale co tam THE SOPRANOS sa najlepsi! Jedyny serial telewizyjny ktory tak bardzo cenie i czekam na niego z wypiekami na twarzy! Odpowiedz Link Zgłoś