Dodaj do ulubionych

CSI Kryminalne zagadki Las Vegas XII

21.02.12, 10:34
Hej,
Słyszeliście, że na ekrany wchodzi już dwunasty sezon przygód agentów biura CSI Las Vegas? Premierowy odcinek można było zobaczyć już 16 lutego na kanale AXN.
W zespole nastpują dosyć duże zmiany. Odchodzi dr. Ray Langston, czyli Laurence Fishburne, a na jego miejsce przychodzi nowy szef biura CSI, D.B. Russel – w tej roli zobaczymy Teda Dansona, znanego z wielu kreacji i zdobywcę nagród Emmy i Złotych Globów. Producenci twierdzą, że nowy szef nocnej zmiany ma wnieść do zespołu lekkość i humor. Uważacie, że to dobry pomysł? Tego właśnie oczekiwaliście? To już wszak trzecia zmiana na tym stanowisku w serialu.
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: CSI Kryminalne zagadki Las Vegas XII 21.02.12, 13:38
      Też mi nowina :D
      W środku sezonu odeszła też inna,bardzo ważna postać.
      • thorgalla Re: CSI Kryminalne zagadki Las Vegas XII 21.02.12, 13:40
        Co do Russela to jest beznadziejny.A że kolejna osoba odeszła z serialu przewiduję,że niedługo się skończy.
        • mateusz_axn Re: CSI Kryminalne zagadki Las Vegas XII 22.02.12, 09:45
          Czemu uważasz, że jest beznadziejny? Element humorystyczny jaki wprowadza jest nie na miejscu w tym serialu?
          • thorgalla Re: CSI Kryminalne zagadki Las Vegas XII 22.02.12, 11:29
            Russel i element humorystyczny? Gdzie? Facet ma denerwujący wygląd i sposób mówienia.Nie pod pasował mi.Uwielbiałam jego dwóch poprzedników więc jestem nieco w szoku.Zabawni są chyba wszyscy oprócz niego np.David,Sanders,Hodges.
            Ale to moja opinia i niekoniecznie ktoś się może zgadzać.
    • Gość: rikki Re: CSI Kryminalne zagadki Las Vegas XII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.12, 10:13
      Jako fanka CSI wiem już od dawna o zmianach w obsadzie. Po obejrzeniu pierwszego odcinka nowej serii nie mam zdania n/t Dansona. Jestem w mniejszości, ale bardzo podobał mi się Fishburne. Za Tedem nie przepadam, chociaż dobry z niego aktor. Ale akurat każde CSI oglądam dla czystej rozrywki, a nie kreacji aktorskich, których - bądźmy szczerzy - jest niewiele w tych serialach ;-)
    • pod.sufitka Re: CSI Kryminalne zagadki Las Vegas XII 22.02.12, 21:00
      Langstona i jego kreowania sie na najlepszego eksperta nie moglam zdzierzyc, wiec byla to wyczekiwana zmiana choc i tak uwazam ze nikt nie zastapi Grissoma, ale do meritum choc bylam sceptycznie nastawiona do D.B. Russela to moim zdaniem w 100% sie sprawdzil, dodal swierzej krwi:) serialowi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka