Forum Praca Praca za granicą Praca - Europa
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(25 wyników)
    • Firma budowlana NCC www.ncc.info/ Praca dla kobiet - umowa o pracę minimum 0,5 roku. Sprzątanie po firmach/remontach. Praca dla mężczyzn - umowa o pracę minimum 1 rok. Budowlanka Zainteresowanych zapraszam - truszkowski.marek@gmail. com kom- 507 702 615
    • Pilnie poszukuje osob zainteresowyanych wspólnym wyjazdem pracy za granice,najchetniej w hotelu,mogę wyjechać praktycznie od zaraz.
    • WITAM...JEST KTOS CHETNY NA WYJAZD DO DANII OCZYWISCIE W ZAMIARZE PODJECIA PRACY(NA WAKACJE BADZ DLUZEJ)MAM NAMIARY NA AGENCJE PRACY ZNAJDUJACA SIE NA MIEJSCU,JUZ TAM DZWONILAM... TAKZE OSOBY ZAINTERESOWANE I NIE BOJACE SIE RYZYKA PROSZE O KONTAKT..pozdrawiam:)
    • Poszukuje opiekunki w wieku 18-30 do pilnowania 2 dzieci: 4 i 6lat, praca w Hilversum w Holandii w bardzo milej holenderskij rodzinie. Szczegoly dotyczace pracy podam na maila. Osoby zainteresowane prosze o kontakt: almar7@wp.pl
    • Poszukuje osoby w srednim wieku ktora mieszka w okolicach Ostii (pod Rzymem) i chcialaby zamieszkac i zajac sie mamam mojej kolezanki z pracy. Kolezanka szuka osoby w srednim wieku i z podstawowa znajomoscia wloskiego. Wszystkie maile przekaze zainteresowanej osobie, gdyz ona nie zna polskiego. pozdrawiam
    • poszukujemy 5 malarzy do malowania statkow w porcie wymagania: rutyna i komunikatywna znajomosc angielskiego lub niemieckiego oferujemy: legalna praca wedle umowy zbiorowej w Danii, urlopowe, minimalna placa - brutto 13,5 euro na godzine jesli jestes zainteresowany wyslij maila Michel
    • Witam Szukam starszej Pani, rencistki do opieki nad półrocznym dzieckiem i pomocy w domu we Francji. Tysiąc euro na rękę,własny pokój. Proszę o odpowiedzi na e-mail i podanie telefonu kontaktowego w e- mail, co znacznie przyspieszy kontakt. Proszę nie odpisywać na forum
    • Poszukiwane są osoby w wieku 30-55 lat, które znają niemiecki w stopniu podstawowym, do opieki nad starszymi osobami. Zainteresowanych proszę o kontakt meilowy - adres gazetowy.
    • Witam, mam firme w Holandii i szukam 2-3 osob do pracy fizycznej, 4-8godzin dziennie, prawo jazdy kat. B mile widziane, jezyk obcy najchetniej angielski (holenderski rzecz jasna tez lecz niekonieczny). Wynagrodzenie i godziny pracy do uzgodnienia, zaleznie od checi i mozliwosci osoby chetnej do pracy. Niestety, nie ma mozliwosci zakwaterowania. Praca w Utrechcie/Eindhoven, mozliwe dojazdy. Wiecej informacji: dmd-online@gazeta.pl. Maja P.S. Dla scislosci dodam: NIE JESTEM POSRE...
    • Praca dla techników leśnictwa w firmie specjaliującej się w szkółkarstwie,zalesieniach,pielęgnacji lasu.Język angielski w stopniu komunikatywnym.Doświadcznie wskazane.
    • Dam prace(18)

Firmy niemieckie zatrudnia do sprzatania na wlasny rachunek,Panie ,albo jedno malzenstwo w wieku 40-48 lat.Dobre zarobki.Praca od zaraz.
    • Dzien dobry, Firma w ktorej pracuje poszukuje kierowcow ciezarowek z prawem jazdy C waznym w Unii Europejskiej. Praca na lotnisku Orly w Paryzu. Firma zajmuje sie cateringiem lotniczym. Umowa na czas okreslony, z mozliwoscia przksztalcenia w czas nieokreslony. Pracodawca zapewnia miesieczny trening. Wiecej informacji moge przeslac na maila.
    • ADECCO POLAND Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego. Poszukujemy osób z doświadczeniem na stanowiska: • IZOLER RUROCIAGOW PRZEMYSLOWYCH, • ZBROJARZ / PREFABRYKACJA: • SZLIFIERZ HUTNICZY • MONTER WENTYLACJI • PROGRAMISTA MASZYN CNC • MECHANICY SAMOCHODOWI Oferujemy: • Zatrudnienie na umowę o pracę • Atrakcyjne warunki wynagrodzenia • Bezpłatny kurs jęz...
    • Mam ofertę pracy, pewna. Nie mam niestety nikogo z samochodem, a to by się przydało, gdyż wtedy opłata jest o 100 zł mniejsza. Koszta w ogóle nie są znowu bardzo wysokie....ale szczegóły podam zainteresowanym....PROSZĘ O SZYBKIE DECYZJE, za 10 dni muszę wysłać formularze zgłoszeniowe. Bo tak czy siak pojadę, ale wolałbym z kierowcą.
    • Za miesiąc wyjeżdżam do pracy w Szwecji.Mogę wziąśc ze sobą jednego silnego chłopaka.Praca fizyczna. robin267@wp.pl tel.502999247
    • Jeszcze raz ponawiam ogloszenie pracy w Szwajcarii przy psach. Poszukuje mlodej dziewczyny,bez zobowiazan,kochajaca psy. Praca nie jest ciezka,chodzi o pomoc przy zajmowaniu sie psami hodowlanymi (czesanie,higiena itp.)Moj mail:rayn12@wp.pl,jesli jestes zainteresowana napisz mi ile chcialabys zarobic za wykonywanie tej pracy. Pozdrawiam
    • Czy ktoś korzystał z pośrednictwa tej firmy? Będę bardzo wdzięczna za informacje na temat jej wiarygodności.
    • Witam, Jeżeli ktoś jest zainteresowany podjęciem pracy i zamieszkaniem w Nowej Zelandii, proszę o kontakt info@kiwi-job.pl Pozdrawiam Dominika
    • Czy jest ktos zainteresowany pracą w tym zawodzie, proszę o kontakt
    • Witam Prowadze w Austrii mala restauracje, chcialabym rozszerzyc dzialalnosc i otworzyc jeszcze jeden lokal. Poszukuje osoby operatywnej, pracowitej, pomyslowej. godnej zaufania,z komunikatywna znajomoscia j. niemieckiego, prawo jazdy, umiejetnosc gotowania mile widziana - najlepiej mezczyzna. OSOBY ZAINTERESOWANE PROSZE O NAPISANIE KILKU SLOW O SOBIE I PODANIU ADRESU KONTAKTOWEGO. ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO KONTAKTU Z OSOBAMI WYBRANYMI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się