Forum Kobieta Ślub i wesele Ślub i wesele
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(26 wyników)
    • Szukam dziewczyny noszącej rozmiar 36, która jest zainteresowana podziałem kosztu kupna sukni Cymbeline Bonheur (www.cymbeline.com Kolekcja 2008, 7 strona, sukienka czwarta) Sukienka na żywo lepsza niż na zdjęciu, dla mnie rewelacyjna - bo inna :) Wymarzona na ślub latem. Sklepowa cena sukienki - ok. 5 000 zl. Ew. proszę o radę, gdzie tę sukienkę można wypożyczyć. pozdrawiam :)
    • Witam wszystkich serdecznie. Oferuję nakręcenie Państwa uroczystości ślubnej (za darmo), w zamian za wykorzystanie materiału do mojego portfolio (również jako druga dodatkowa kamera - dwa różne materiały). Filmowanie to moje hobby (używam kamer cyfrowych 3CCD). Zainteresowanych moją ofertą z rejonu Dolnego Śląska proszę o kontakt na e-mail: jack-79@o2.pl. Najchętniej w pierwszej połowie 2008r. zapraszam
    • Witam gdzieś przeczytałam taki artykuł- zapraszam przeczytajcie Ciągle wydaje nam się, że jeśli zdecydujemy się na organizację tej uroczystości we własnym zakresie, to dużo zaoszczędzimy. Ale czy tak jest naprawdę? W końcu przygotowanie wesela to konieczność pamiętania o ponad trzydziestu elementach. Podczas załatwiania każdej sprawy należy: po pierwsze – zorientować się, gdzie należy się skierować i wykonać mnóstwo telefonów w poszukiwaniu odpowiedniej oferty; po drugie ...
    • witajcie, właśnie rozmawiałam z osobą, która jest odpowiedzialna za dział obrączek w pewnej bardzo znanej firmie jubilerskiej może moje uwagi nie dla wszystkich będą odkryciem ale ja o nich nie wiedziałam i powiem szczerze popsuły nam wszystkie plany jakie mieliśmy w zw. z wyborem obraczek :( oczywiście jeśli ktoś patrzy __tylko na wygląd__ a nie na trwalość to moze decydować się na każdy wzór nam zalezy i na wyglądzie i na trwałości chcielismy dwukolorowe obraczki "przecieran...
    • Powiedzcie proszę która suknia jest wg Was najładniejsza. Nie mogę się zdecydować bo każda ma coś w sobie a przecież muszę wybrać tylko jedną :) model 1: www.morelle-mariage.com/robe2764dmtrios-p-1082.html model 2: www.morelle-mariage.com/robe2770dmtrios-p-1256.html model 3 : www.morelle-mariage.com/robe933dmtrios-p-1061.html model 4: www.morelle-mariage.com/robedb114dmtrios-p-1294.html model 5: www.morelle-mariage.com/robegr116dmtrios-p-1322.html Dodam, że model nr 5...
    • już wkrótce ślub, a nie mam żadnego tekstu wywodzin. błagam o pomoc!!!!!!!!!!!
    • Kiedy zacząć działać w kwestii makijażu? Ślub mam 20 sierpnia, mam kilka namiarów na wizażystki, polecone przez znajomych. Kiedy zacząć się orientować i kiedy umówić się na makijaż ślubny? I z jedną, czy np. z trzema i wybrać najlepszy? To przecież kosztuje... Jak Wy robicie? I jakie ceny są odpowiednie, tzn. wiadomo że jak ktoś bierze poniżej jakiegoś poziomu to nie można się spodziewać niczego porządnego - więc jakie są standardowe ceny (jestem z Warszawy :)? Podzielcie się swoi...
    • Witam! Wykonuje makijaże oraz tipsy żelowe na terenie Krakowa. Podczas dobierania barw wykorzystuje wiedzę opartą na analizie kolorystycznej. Wizaż to moja pasja, kocham to co robię (od najmłodsyzch lat sie tym pasjonuję)Gdyby ktos był zainteresowany to mogę wysłac na maila pare wykonanych przezemnie makijaży. Jeśli chodzi o tipsy to w cenie jest zdobienie i malowanie/ Pozdrawiam
    • Witajcie gdyby ktos z Was chcial skorzystac z moich doswiadczen i kontaktow (rabatow) do podwykonawcow, chetnie pomoge. JEstem z W-wy. sama bralam slub 2 lata temu i czetso pomoagam moim kolezankom i znajomyum kolezanek. nie mam zadnej profesjonalnej firmy, ani strony www. mam tylko wizytownik pelen kontaktow i glowe pelna pomyslow. Oczywiscie chetnie pomoge od A do Z, ale tez moge pomoc w poszczegolnych sprawach (np znalezienie orestauracji, hotelu) doradzic zespol dj czy foto...
    • Witam. Szukam dobrego zespołu na swoje wesele.Chciałabym aby w zespole byl wokal damsko- meski. Pozdrawiam
    • Ludki kochane,pomocy, ślub 29.09, mamy już termin w kościele i salę, ale nie mamy orkiestry, to znaczy już nie mamy orkiestry, bo dziś okazało się, że orkiestra, którą mieliśmy zamówioną...odmówiła mam. Macie jakieś namiary na orkiestry w dolnośląskim, najlepiej Wałbrzych i okolice. Liczę bardzo na wasz odzew.
    • Czesc dziewczyny!!!! Wychodze za maz w sierpniu dokladnie 11 w sukience Linea Raffaelli www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/1497/galeria_we_dwoje_2.jpg rozmiar 38_40 wzrost 170_172 sukienka kupiona jest w paryskim salonie Jesli jest ktos zainteresowany chetnie ja odsprzedam zaraz po weselu info na maila pozdrawiam
    • BARDZO CHCIAŁAM POLECIC WSZYSTKIM, KTORZY CHCA NIEZAPOMNIANIE SPEDZIC DZIEN SLUBU UROCZE MIEJSCE.WYJATKOWY, ODRESTAUROWANY Z ROZMACHEM I SMAKIEM PAŁAC KOŁO KOSZALINA- BURSZTYNOWY PAŁAC.SZUKALISMY Z MĘŻEM DŁUGO I CHOCIAŻ JESTESMY Z OPOLA PRZEJECHALISMY CALA POLSKE Z NASZYMI GOSCMI. KUCHNIA FENOMENALNA- TRENDY EUROPEJSKIE POŁĄCZONE Z TYM CO NAJLEPSZE W NASZEJ KUCHNI STAROPOLSKIEJ. NIE JEST TANIO, ALE PODOBNYCH MIEJSC PRZYPUSZCZAM ZE W POLSCE JEST MAŁO...ALBO NIE MA!JESLI KTOS CHCE SP...
    • Jeśli macie chwilkę to może taki atykuł was zainteresuje ;) zdrowie.onet.pl/1351773,2041,,,,uciekajaca_panna_mloda,psychologia.html Pozdrawiam
    • Odsprzedam termin w domu weselnym "Margo" w Wojcieszynie droga na Babice Stare niedaleko Warszawy. Lokal może pomieścić do 150 osób, posiada 7 pokoi gościnnych cztero-osobowych i jeden dla młodej pary, posiada piękny podjazd pod główne wejście oraz duży ogród.Lokal znajduje sie na uboczu ale przy glównej drodze dojazdowej.Cena od osoby to 150 zl. Chcę odsprzedać ten termin ponieważ moje wesele niestety nie odbędzie sie w ww. terminie :( Zainteresowanych dalszymi informacjami, w...
    • jeślli przyszłe panny młode są tym zainteresowane, niech dadzą mi znać.Właśnie na taki jeden salon się "nacięłam" i nie chcę aby którakolwiek dziewczyna przeżywała to co ja.
    • Czy macie jakieś namiary na dekoracje kościoła do polecenia. I oczywiście jak to cenowo wygląda?
    • Poszukuje DJ'a lub jakiegos dobrego niedrogiego zespolu na wesele w grudniu, w zachodniopomorskim..jestem w kropce nie wiem nawet gdzie szukac, ma ktos moze jakies przydatne namiary??bede ogromnie wdzieczna za kazda podpowiedz:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się