Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(26 wyników)
    • NOKIA N93 - 270 zł, ktoś zainteresowany ?
    • Ksiądz jechał po pijanemu, już wcześniej spowodował śmiertelny wypadek. Zdarzenie potwierdza Komenda Miejska Policji w Koszalinie. Duchownego udało się zatrzymać po tym, jak policję zawiadomił przypadkowy świadek zdarzenia na drodze. Ksiądz prowadził toyotę i wjechał samochodem do rowu. Policjanci zatrzymali go już na plebanii i zabrali do wytrzeźwienia - w organizmie miał 1,5 promila alkoholu. Z informacji "Głosu Koszalińskiego" wynika, że ksiądz przyznał się do zarzutu, a więc do prowadze...
    • Witam Was:) Kochani mam pytanie, a zarazem prośbę. Czy ktoś z Was planuje zakup bucików w CCC na Słowackiego może? Pytam, gdyz uznano mi tam reklamacje za kozaki i mam sobie wybrać inne w tej cenie,ewentualnie dopłacić,ale problem w tym, że nie ma w moim rozmiarze już a pieniążków mi nie zwrócą:( [b]Dlatego może znajdzie się ktoś, kto pomoże mi i wybierze sobie buciki, odbierzemy je na moją reklamację i dam tej osobie normalnie paragon a ona mi pieniążki, żebym mogła gdzie indzie...
    • Dlaczego nikt sie nie zajmuje tą ulicą , tam nie idzie spokojnie dostać się do pracy i z pracy , ciągle są jakieś rozboje rzucane butelki w stronę samochodów i przechodniów, rozmawialiśmy z ludzmi z tej ulicy i mówią że juz mają dość tego co dzień pijaństwa wulgaryzmy i wandalizm , mieszka tam bardzo dużo osób starszych schorowanych i dzieci , niektóre rodziny nie wypuszczają dzieci na podwórko z obawy przed zagrożeniem życia, ze strony rozrabiających tam młodych ludzi...
    • www.youtube.com/watch?v=6ilX1GyGRAI
    • Czy jesteście zainteresowani nowa rozgłośnią radiową w Wałbrzychu. Szukamy pomysłów na nowe radio. Rozpatrzymy każdy pomysł!!! Jaki format stacji itp. Zapraszamy do zgłaszania opinii.
    • Polecam: Pamiętnik z powyrywanymi kartkami – wypowiedź nauczyciela www.pion.pl/temat_pion.php?pokaz_art=T&id=5 Niech pan nigdy nie siada – wypowiedź nauczyciela. www.pion.pl/temat_pion.php?pokaz_art=T&id=4 Pamiętnik z powyrywanymi kartkami amerykańskiego nauczyciela www.pion.pl/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=320
    • Jak myślicie? Czy oni pomogli by mieszkańcom Wałbrzycha w likwidacji firmy Mo-Bruk? Tak samo jak to składowisko,śmierdzi sprawa wydania zezwolenia tej firmie na taką zabójczą działalność w mieście. Zajęli się tą sprawą,to może sprawdzą i następną? www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/264,.cba.w.starostwie..html
    • potencjalnym klientom pewnie oczy się świecą z podniecenia przed kupnem, ci co już kupili pewnie promienieją radością img168.imageshack.us/img168/4341/dscf1355oe6.jpg
    • Witam, za 2 tyg będę miała suczki po matce labladorce do oddania w dobre ręce. Niestety sunia znalazła sobie psa nie dla siebie ale cóż miłość nie wybiera :) pieski wyglądają na razie jak labladory. Zdjęcie na maila dla zainteresowanych. Jeśli ktoś zechce proszę zostawić namiary.
    • Czy jest w Wałbrzychu miejsce gdzie wypożyczę wózek inwalidzki? Chcę zrobić przyjemność starszej osobie mającej trudności z poruszaniem się i zabrać ją na wycieczkę, ale wiem, że marsz będzie dla niej zbyt forsowny, więc wpadłam na pomysł wypożyczenia wózka inwalidzkiego i zorganizowanie małej "objazdówki". Proszę o poważne odpowiedzi.
    • PILNE! POSZUKUJĘ FRYZJERA/FRYZJERKI Z DUŻYM DOŚWIADCZENIEM I UMIEJĘTNOŚCIAMI. PRACA W NOWO POWSTAJĄCYM SALONIE, DWU STANOWISKOWYM NA CAŁY ETAT, WYNAGRODZENIE- 40% UTARGU .TYLKO POWAŻNE OFERTY!
    • Witam czy ktoś zainteresowany praca przy promocjach lub rozdawanie ulotek? stawka min 6zł/h, stałe zlecenia, dopasowane do zajęć. kontakt arta.marta@op.pl
    • Witam, Posiadam do sprzedania lub innej formy wymiany Kupon Google [b]AdWords[/b] o wartości [b]200 zł[/b] - termin ważności 20 lipca 2010. osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy : [b]mcgregor7@gmail.com[/b] [b]Kto pierwszy ten lepszy - cena do negocjacji !![/b]
    • Kolejny tekst Pana Kobusińskiego: www.walbrzych.info/klik/StrefaW/
    • To niesamowite, a jednak prawdziwe. Biało - niebiescy wygrali na wyjeździe w Łańcucie z MOSiR-em Krosno jednym punktem 70:69 i pozostali w I lidze.(źródło wiadomosciwalbrzyskie.pl)
    • sprzedam ubranka dziecięce od nr 56...do nr 86,w bardzo dobrym stanie ,markowe,możliwość wybrania poszczególnych ciuszków,atrakcyjna cena.Zainteresowanych proszę o kontakt,o zostawienie na forum nr tel. oddzwonię.pozdrawiam
    • Już niedługo rozpoczyna się kurs przewodników, którego od lat (chyba) w Wałbrzychu nie było. Mam nadzieję, że uzbiera się minimalna liczba uczestników, aby kurs się udał. Zainteresowani zgłaszajcie się !!! Szczegóły : walbrzych.pttk.pl/kursprzewodnicki.htm
    • Oddam slicznego rocznego kotka w dobre rece odchowany kanapowiec jest naprawde piekny ja z powodu wyjazdu musze niestety go Oddac.Jesli ktos jest zainteresowany wysle foto na e mail.
    • wiem ze sa od tego firmy "nieruchomosci" ale to co oni kombinuja i nie chodzi o prowizje a o podejscie do kazdego klienta indywidualnie. Wiec pytam moze ktos cos wie cos slyszal o checi zamiany z dopłata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się