Forum Regionalne Mazowieckie Marki
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(21 wyników)
    • Witam mieszkancow i forumowiczow, Jestem dosyc nowym mieszkancem Marek ale nie moge zrozumiec dlaczego jesli juz jest internet to jest bardzo drogi. A stabilnosc ma wiele do zyczenia. Wiec proboje wziac sprawy w swoje rece. Dlatego tez chce zapytac czy mieszkancy okolicy Pustelnik, Graniczna, Struga by byli zainteresowany aby zglosic sie do Orange "TPSA" aby zainwestowali w infrastrukture i zeby w koncu do Marek zawital XXI wiek albo zalozyc mala wspolnote "non-profit" i wszyscy czlonkow...
    • Witam! Mam pytanko i bardzo liczę na dużo odpowiedzi. Od niedawna jestem mieszkanką Marek i nie znam tutejszych "potrzeb" chodzi o to, że zamierzam otworzyć firmę, a dokładnie obiadki na telefon, bądź też z możliwością zamówienia przez internet. Od razu napiszę, że nie byłyby to żadne kebaby ani pizza czy kurczaki. Chodzi mi o pełną ofertę domowych obiadów od zupy począwszy kończąc na deserze. W menu znalazły by się takie dania jak np. pyszna karkówka marynowana w czosnku z sosem cebulo...
    • Niania(4)

Poszukuję niani na 3 godziny dwa trzy razy w tygodniu. Jakie są stawki w Markach za godzinę?
    • Szanowni Państwo, zapraszamy zainteresowanych do utworzenia Klubu Partii Ruchu Palikota dla miejscowości z powiatu wołomińskiego. Jeżeli masz pomysł, chcesz zmienić i mieć wpływ na swoje otoczenie zapraszam do kontaktu. Po uzbieraniu odpowiedniej listy osób utworzymy Klub, który wraz z Zarządem Partii będzie realizował planowane działania. W sprawie kontaktu ze mną odsyłam zainteresowanych na stronę: rpp-powiatwolomin.like.pl/ Z poważaniem - Tomasz M. RPP
    • Czy ktoś może mi powiedzieć kto nadzoruje powtórne układanie chodnika z kostki wzdłuż ulicy Legionowej?Takiej fuszerki już dawno nie widziałem!Kostka jest układana na zamarzniętej ziemi bez zagęszczenia, na śniegu ot takie tam syzyfowe prace bo robić coś trzeba. Niech nadzór inwestycyjny się tym zainteresuje! Co warty będzie ten chodnik w lato? On się rozpadnie. Zresztą i tak się rozpada!
    • poszukuję pani chętnej do pracy w sklepie z używaną odzieżą. Czy znajdzie się ktoś chętny?
    • Witam - jak w temacie. Moja obecna niania rezygnuje z powodu odległego miejsca zamieszkania więc szukam kogoś z Marek. Potrzebuję opiekunki na 7h dziennie od 08-15 lub od 09-16. Mogę zapłacić 1400zł miesięcznie. Praca ma polegać na opiece nad dzieckiem - karmienie (bez gotowania) spacery, przewijanie, zabawa, utrzymywaniu porządku po sobie i dziecku (wyrzucanie zużytych pieluch, mycie butelek lub miseczek), raz dziennie po południu umyciu naczyń oraz raz dziennie odkurzeniu przedpoko...
    • W szkole i na portalu pojawiły się informacje o możliwości skorzystania z zajęć organizowanych przez tą Fundację czy ktoś zna szczegóły, co to za organizacja?
    • rozpoczyna nabór na kursy fotograficzne dla początkujących, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z fotografią. Zajęcia prowadzone będą grupie (max 6os.), w studiu fotograficznym. Uczestnik odbędzie 8 spotkań, każde z nich trwa 2 godz. Główne cele: - lepsze poznanie aparatu - podstawy fotografii - światło w portrecie (studio) - światło w portrecie (plener) Kurs rozpoczyna się: 16 czerwca, środa, godz: 18 AmarantStudio, Marki, ul. Duża 1 Informacje Kontakt: 608 692 556 ku...
    • Informujemy, że od 10 stycznia 2011 zmieniliśmy siedzibę klubu sportowego. Wszystkie zajęcia sportowe przeniesione zostały na ulicę Turystyczną 10 w Markach (vis a vis Zespołu Szkół nr 2 przy ul. Wczasowej 5). Szczegóły zawsze na bieżąco: www.jokersport.pl
    • Jestem zainteresowana tylko nie wiem ile kaski trzeba uzbierać.
    • W Ząbkach jest prężnie działające Stowarzyszenie, które założyło elegancką sieć kablową na osiedlu. Mają też możliwość postawienia anteny, której zasięg z pewnością objąłby Marki. Koszty są w granicach 800 zł za podłączenie (zależy od odbiornika i ilości chętnych) i opłata miesięczna (chyba)50 zł. Czy znajdą się zainteresowani?
    • Witam! Mam pytanie. Czy ktos orientuje się czy w internecie (a jak tak to gdzie) można znaleźć statystyki dotyczące przestępczości w Markach. Czyli jaki miały charakter i ile ich było w danym roku. Za pomoc bardzo dziekuję!
    • Halo, Czytalem watek o inicjatywie internetowej z marca (ASO Honda) - czy cos z tego wyszlo? Poniewaz mieszkam w nowym osiedlu, gdzie o linii telefonicznej mozemy tylko marzyc (albo o prezencie w postaci 50.000 PLN - bo na tyle TPSA wycenila jej instalacje...), szukalem dlugi czas alternatywnych rozwiazan. Otoz od niedawna na warszawskim rynku dziala f-ma Sferia, ktora oferuje lacza telefoniczne na zasadzie radiodostepu (800 MHz), a w polowie czerwca takze internet (technol...
    • niania(8)

Witam, Szukam niani do dziewczynki od marca 2010 roku, na ok. 9 godzin dziennie. W marcu dziecko bedzie miało 6 miesięcy. Osoby zainteresowane proszę o meial na gazetowy adres. Pozdrawiam, Dorota
    • szukam ludzi, którzy tak samo jak ja chcą mieć nielimitowany dostęp do internetu przez całą dobę. na razie znalazłem tylko paru chętnych, ale jest to zdecydowanie za mało aby mozna było wydzierżawić stałe łącze o dużej przepustowości. tak więc jeśli jesteś zainteresowany/a bezprzewodowym dostępem do internetu napisz - odpowiadam na każdy list. teraz przedstawię kozta usługi: staca bazowa (główna) - ok. 5000pln stacja abonencka (zasięg ok. 5 km- karta sieciowa, antena, kabel) - ok. ...
    • Oddam (za darmo oczywiscie)ssdzonkę modrzewia . Drzewko ma 1,60m. Jest w doniczce. Do odebrania w Markach (okolice ul. Leśnej). Pozdrawiam Bea
    • Aerobic(12)

Drogie Panie-po długiej przerwie zapraszam serdecznie Panie do udziału w zajęciach AEROBICU. Zajęcia odbywać się będą w Uczniowskim Klubie Sportowym "JOKER" (sala szkoły nr 3) przy ul. Pomnikowej 21. Pierwsze zajęcia 6 listopada 2008 (czwartek) o godz. 18.00 Zapraszam serdecznie
    • wypadek(5)

czy ktoś ma tyle wpływów żeby uruchomić sygnalizację śfietlną(a nie ostrzegawczą)na skrzyżowani Okólnej z Banduskiego? to co się tam dzisiaj wydażyło to horror i tak szczęście że nie ucierpiało w tym wszystkim dziecko idące do szkoły.jestem ofiarą tej kolizji i bogu ducha winną osobą a poniosłam straszne szkody,zresztą tak jak inni uczestnicy.zła widoczność, częste wymuszanie i nasilajace sie korki o wczesnych godzinach rannych a przedewszystkim nie winne dzieciaki idące do szkiły...
    • We jednym ze wcześniejszych postów pojawił się ten temat – po uzgodnieniu z Panią Prezes „Fundacji dla Rozwoju” informuje jeszcze raz, że jest pomysł stworzenia w markach DKFu czyli Dyskusyjnego Klubu Filmowego – pod patronatem w/w fundacji. Zapraszam w imieniu Pani Prezes do siedziby (przyszłej – ostrzegała, ze jeszcze może zastać nas remont) fundacji – ul. Klonowej 7; godzina 10 – najbliższa sobota (16.09) w celu odbycia organizacyjneg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się