Forum eDziecko Opiekunki do dzieci
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(97 wyników)
    • Witam, szukam opiekunki do swojej rocznej córki, pełny etat - 8 godzin. Kontakt na gazetowy email. Pozdrawiam
    • Witam serdecznie, Z chęcią poświęcę swój wolny czas (jestem na emeryturze - 55 lat) na opiekę nad dzieckiem. Najchętniej podejmę się pracy dorywczo. Preferowany przeze mnie rejon Łodzi to Retkinia. Pozdrawiam, Lila
    • Witam, to będzie taka reklama mojej mamy, ale w przeciwieństwie do tych telewizyjnych spotów nie znajdzie się tutaj nic nieprawdziwego.Mama ma 56 lata, 4miesiące temu przeszła na zasiłek przedemerytarny, siedzi w domu i marnieje w oczach. Tak, marnieje, bo jest to osoba, która bez żadnego, konkretnego zajęcia jakoś tak się dusi w sobie i chyba nie jest szczęśliwa. A, że zawsze miała dobry kontakt z dziećmi (można nawet powiedzieć, że wszystkie dzieci z naszego małego osiedla lgną do Niej) to ...
    • Szukam opiekunki do pracy dorywczej do 4 letniej dziewczynki. Mieszkamy w Łodzi na Bałutach. Zainteresowane osoby proszę pisać na adres gazetowy
    • Dzień dobry! Szukam opieki do 5 pogodnej dziewczynki. Zakres obowiązków to: opieka w wekendy wieczorem kiedy mamy wychodne, czasem odbieranie z przedszkola.Mieszkamy na Polance. Bardzo proszę o oferty na maila gazetowego. Pozdrawiam
    • Poszukuję odpowiedzialnej, niepalącej niani dla 4 miesięcznego Jasia. Praca Ruczaj-Kraków od zaraz. Tel. 12/2642276 lub 604312710.
    • Do 3,5 letniego chłopczyka. Osiedle Żabiniec, około 5 ( do 6-ciu) godzin dziennie. Od razu chce zaznaczyć, że pracuję na zmiany- raz na rano, raz na popołudniu. Nasza Niania, która jest z nami od 3 lat wyjeżdża zagranice na stałe :( i musimy szukać nowej cioci. Do obowiązków bedzie należała tylko i wyłacznie opieka nad synkiem, spacerki, podgrzanie przygotowanych posiłków. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy.
    • ...od kwietnia 2006. Mała będzie miała wtedy niecałe 8 miesięcy :-))
    • Witam szukam opiekunki dla dwuletniej dziewczynki najlepiej z osiedla Karpackiego. Gdyby coś ktoś wiedział bardzo prosze o kontakt.
    • poszukujemy opiekunki do 2,5 rocznej dziewczynki. Mieszkamy na Ursynowie. Praca byłaby w godzinach 7-15 i możemy zaoferować wynagrodzenie 5 PLN/godz., co daje jakieś 900 PLN/miesiąc. kontakt 693-754-392
    • Od jesieni poszukujemy opiekunki dla naszej rocznej coreczki, chetnie studentke zaoczna z doswiadczeniem w opiekowaniu sie dziecmi lub ciepla ale energiczna babcie kochajaca dzieci. Mieszkamy na ul.Smyczkowej (Sluzew) ha26@gazeta.pl lub 506195008
    • Poszukuję opiekunki do rocznego dziecka i prowadzenia domu z zamieszkaniem, wyżywieniem, stałą pensją. Pani w średnim wieku lub studentka zaoczna mile widziane. Zainteresowane osoby prosze o kontakt: anna.giraudo@norad.com.pl
    • Poszukuję niani do 9 miesięcznego chłopca od listopada na ok 10 godz dziennie bez sobót i niedziel za 1300 z doswiadczeniem i referencjami.
    • Poszukuję opiekunki dla 12-miesięcznej dziewczynki. Praca w godzinach 7.30-17.30 od poniedziałku do piątku. Szukamy osoby z doświadczeniem w opiece nad dziećmi, zamieszkałej w Warszawie, niepalącej. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod adresem aneta.stachowicz@poczta.fm
    • W sierpniu wracam do pracy. Początkowo chciałabym na 5-6 godzin dziennie, żeby przyzwyczaić do swojej nieobecności 1,5 roczną córeczkę i na ten czas poszukuję dla niej ciepłej i troskliwej niani ( mile widziane studentki). Mieszkamy w Wilanowie okolice ul. Królowej Marysieńki.
    • Witam, Jestem kobietą w wieku 55 lat, szukam pracy jako opiekunka do dzieci. Jestem osobą odpowiedzialną, spokojną, cierpliwą, kochającą dzieci. Sama wychowałam czwórkę( są już dorosłe). Proszę o informacje jeśli kogoś zainteresowało moje ogłoszenie.
    • Od wrzesnia poszukuję opiekunki na godziny 15-17/18, do odbierania synka z przedszkola. Najlepszym rozwiązaniem byłaby studentka studiów dziennych, która chce dorobić. Chciałabym aby już w sierpniu Antoś mógł poznać swoją "nową ciocię" tzn. już się z nią spotykał. Pozdrawiam Gośka
    • Poszukujemy doswiadczonej niani dla siedmiomiesiecznego chlopca. Praca od lipca, kontakt do mamy 0604 418 785, Marta
    • Poszukujemy niani od czerwca dla naszego synka na kilka godzin dziennie. Mieszkamy w dzielnicy Wawer i od czerwca synek idzie do przedszkola na ul. Kadetów.Chcielibysmy aby opiekunka odbierała go z przedszkola. Najlepiej , gdyby była to pani z okolic ul. Kadetów, ew. Wału Miedzeszyńskiego lub Traktu Lubelskiego. Chcemy sie umówić na stałą pensje miesięczną! Najlepiej, gdyby była to jakaś pani emerytowana, ale niekoniecznie. Pozdrawiam serdecznie.
    • Poszukuje opiekunki na 2-3 gdozin dziennie do 45 letniego chłopca na Bemowie. Zainteresowanych prosze o kontakt na adres gazetowy Pozdrawaim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się