zainteresowany

(21 wyników)
  • Ktos na mojej drodze sie pojawił, zapytalam kart czy warto się nim zainteresować, oto co powiedziały: 3 Mieczy XI Sprawiedliwosć VIII Kielichów 3 mieczy kojarzy mi się z niespełnieniem z zawodem i rozczarowaniem więc raczej chyba nie powinnam się nim interesować bo mogę się zwyczajnie rozczarować. Aczkolwiek te karte wyciagnęłam kilka lat temu w pytaniu o miłosc i wskazywała ona na fakt zniszczenia i budowania czegos zupełnie od nowa i wtedy to ja kogoś zawiodłam i rozczar...
  • Poznałam faceta. Niestety, w pracy. Z pracy zwykle nie biorę, ale ten tak na mnie działa... Pytanie- jakie sa szanse, ze jest zainteresowany? Prosze, niech ktoś położy karty. dziekuje!
  • Podejrzałam rozkład którego nie znałam : :) "Rozkład Lukrusi - na nowo poznananego mężczyznę" zadałam pytanie ;czy w odstępie luty-lipiec(6 m-cy)spotkam mężczyznę , który mnie usatysfakcjonuje? oto on, hmmm...[b]dużo AW [/b]- spójrzcie dziewczyny i jak to widzicie? 1-Gdzie spotkam partnera ? -[b]II -Kapłanka[/b] *w towarzystwie, pobliżu dojrzałej , mądrej kobiety, wiedzącej, przyjaciółki, starszej znajomej, lub w miejscu związanym w przyrodą. 2-Kiedy będzie ku temu naj...
  • Rozkład partnerski -czy będziemy razem , czy stworzymy związek uczuciowy? [b]Co on będzie wnosił w tą znajomość as mieczy [/b] Początek znajomości w , której będzie chciał wymieniać informację , rozsądny ,szczera rozmowa będzie możliwa z jego strony. [b]Czego ja będę oczekiwała od niego 2kije[/b] Działania z jego strony,wejścia w znajomość bez żadnych nakazów i zakazów.2Kije mi zależy na tym aby ta znajomość się rozwinęła z jego wkładem również . [b]Czy on będzie mną zainteresowany?Ka...
  • Gorąca prośba, jeżeli komuś chciało by się wkleić własną interpretację, coś dodać, nie powstrzymywać się. Lukrusia chętnie skorzystam z twojej wróżby. S- Umiarkowanie 1 - reprezentuje osobę pytającego i sygnalizuje jego problem- Odwrócony As Kielichów 2 - problem pytającego 10 Denarów 3 - korzenie problemu Moc 4 - pragnienia pytającego i to, co może osiągnąć Odwrócona 3 Buław 5 - niedawna przeszłość, z której wypłynął problem Odwrócony As Buław 6 - bliska przyszłość, która wyłoni si...
  • Witam :) Jestem początkująca więc proszę o pomoc w interpretacji ;) Czy stworzymy udany związek? 1 Co on wnosi do tego związku- 2 kielichów Pragnienie miłości. Chęć nawiązania kontaktów, przyjaźń, wzajemna pomoc. 2 Czego ja od niego oczekuję- 8 kielichów Poszukiwanie nowych doświadczeń 3 czy jest mną zainteresowany- król kielichów Raczej tak 4 Jaka jest obecna sytuacja między nami- 6 buław Namiętna przygoda 5 czy powinnam wykonać pierwszy ruch? Kochankowie Nie bardzo wiem jak...
  • Dopiero co wróciłam a już zdążyłam "narozrabiać". Będę wdzięczna za wróżbę bo brak mi dystansu, jak zawsze zresztą. Sprawa dotyczy pewnego pana, z którym byłam umówiona wczoraj, niestety z powodu mojej niefrasobliwości i braku dystansu do spotkania nie doszło, oczywiście nie obyło się bez złośliwości z mojej strony ehhh długo by gadać. Facet się chyba wkurzył i spotkanie odwołał no chyba, ze miał jakiś inny powód. Tak czy inaczej ten człowiek wiele mi pomógł zarówno przed wyjazdem jak...
  • Poproszę o wróżbę na faceta dla różnicy zrobiłam pierwsza krok zazwyczaj to on pokazywał że jest zainteresowany.Wiec ostatnio ustąpiłam mu pierszeństwa na drodze i tak mi się zdaję że chyba stracił zaintersowanie bo wiadomo faceci to zdobywcy .. rozkłąd: Jakie emocje wywołało to zdarzenie u niego? Co pokazuje na zewnątrz ? Co czuje do mnie naprawdę ? Jakie jest jego zainteresowanie teraz? Jakie będa jego relacje do mnie w nad.czasie? Oczywiscie jeśli nasunie sie wam jakieś pyta...
  • Cześc dziewczyny wyciągnełam parę kart na Pana X , który jest zajęty i ostatnio juz prawie dałam sobie spokój z nim ale wczoraj się widzieliśmy i widzę że On jest zainteresowanym mną . Dziękuję za pomoc w interpretacji:) Jak wygląda sytuacja między mną a nim? Ja..............................................On [b]W mowie _As kijów[/b]_____________________On 3 kielichy [b]W myśli_Mag[/b]___________________________0n 2kielichy [b]W sercu_Rycerz kielichów[/b]_____________________On A...
  • Rozłożyłam drugi rozkład dla kuzynki i jej męża Marcina .Rozkłąd dotyczy pani o , której pisnął słówko znajomy Gosi ''iż mąz jest nią zainteresowany'' [b]Jak Marcin postrzega tą panią :8monet[/b] Ciągle w ruchy , coś wiecznie robi. [b]Jak ta pani postrzega męża Gosi?Umiarkowanie[/b] Ta Pani nie jest zbytnio zainteresowana Marcinem. [b]Jak Pani ma zamiar działac ?Rycerz mieczy[/b] Powiedziała bym że jak sobie postawi cel to będzie dążyć po trupach . Brak uczuc tylko jakby chc...
  • [b]jakie kroki powinnam wybrać Q.Kielicha [/b]: nie siedzieć nie wzdychać , miło się przywitać pokazać słoneczną stronę osobowości. [b] Czy on będzie mną zainteresowany 7mieczy[/b]:Hmm raczej w formie pisemnej typu gg .Może dobrze będzie jemu się ze mną rozmawiać . [b] Czy ja będę nim zainteresowana po tym jak go lepiej poznam 6kijów[6mieczy][/b]:Poczuje się jak zdobywczyni , która musi zdobyć tego mężczyznę . [b]Co ma zmienić w moim życiu 9kielichów: [/b]Pokazać , że powinnam więcej s...
  • Co pan chciałby aby pani zrobiła w jego kierunku ? [b]Rydwan, 6 Buław, Mag[/b] No chce żeby w końcu ruszyła w jego kierunku, i to śmiało dość. Żeby zaimponowała mu czymś, i to bardzo bezpośrednio. Czyli tak konkretnie :-) No nie wiem co tu dodać?
  • [b]Jakie są uczucia X do mnie ?WISIELEC-10KIELICHÓW- MOC[/b] Na obecny czas postanowił zawiesić sytuację chce się rozejrzeć w sytuacji zbadać jakie są moje chęci. Uczucia są jego względem mnie jest zainteresowany ale chyba największa uwage zwrócił na sprawach związanych z wyglądem moze go podsycam ,pobudzam jego sfery związne z niższymi siłami.... [b]Jakie sa uczucia X do kobiety z którą jest obecnie zwiążany. PAŻ KIJÓW-AS MIECZY- 8 MONET[/b] Z nią czuje sie dobrze , widac ż...
  • jak wygląda sytuacja między mną i panem > JA/ON [b]W MOWIE.2kije/3kije[/b] Z znajomymi rozmawiam czasami o nim .On możliwe że przedstawia mnie jako osobę , która pokazała by mu inny świat. [b] W MYŚLI. Cesarzowa/4miecze[/b] W mysłi zastanawiam sie jak to by było być tą cesarzową przy jego boku.On nie myśłi o tej znajomości dał na luz.. [b]W SERDUCHU.Sąd/Królowa kielichów[/b] Uzmysławiam sobie czy ta znajomośc jest dobra dla mnie on hmm albo ma kogoś już w serduchu albo tą...
  • Przedstawienie poroblemu i pytanie czy jest jakieś innego ujście tej energii? Co można by zrobić, aby to w inny sposób skanlizować? Jakie dziłanie podjać? W astrologii jest tak, że można próbować inaczej przerobić energię np Neptuna. Zamiast się nieszczęśliwei zakochiwać, lepiej podjąć działalność twórczą. Pomyślałam, że może zroblilibyśmy tarotem rozkład dla dziewczyny, bo sytuacja jest męcząca, a sam problem też ciekawy. Jaki rozkład zrobić? Autorka wyraziła chęć na rozłożenie kart.
  • Czy ma ktoś możliwość nagrania dla mnie tego filmu który będzie w tvn24 ? ok 23.00 (potem przesłać przez gg np) bardzo mi zależy żeby to zobaczyć - a obawiam się że nie będę miała możliwości :/
  • Tak zainspirowana tematem [i]wiewiórkowym[/i]* powrócił mój pewien dylemat moralny. Tzn jest cały czas, ale jak pisałam u [b]misboaa[/b] mam dziś filozoficzny dzień, zwany przez innych czepialskim :P Chodzi o grzebanie w życiu osób trzecich, które o to nie prosiły. Wiem, że klasycznym przykładem jest partnerski, ale jednak są jakieś okoliczności łagodzące, tj pytanie o coś co bezpośrednio dot. zainteresowanej osoby i ma wpływ na jej życie. Z drugiej strony to tylko okoliczności łagodzące....
  • Heja. Czy dla Was 7 mieczy ma jakies plusy jesli chodzi o relacje damsko-meskie? Mozna interpretowac ją jako ostrożność, zuchwałość,spryt? POtrzebuje odrobine obiektywizmu,bo inaczej zaczne podciagac interpretacje kart pod swoje marzenia. Bede bardzo wdzieczna za Wasza pomoc i sugestie. Mianowicie sprawa wyglada tak, zapytalam sie kart czy utworze z pewnym Panem związek i otrzymalam: 7Mieczy+ 5Buław+ 10Monet Dlatego tez jestem ciekawa czy ta 7mieczy oznacza dązenie do celu w "swoj" sp...
  • Sytuacja dotyczy mnie i męzczyzny :) Zamierzam pójśc do pracy(sklep medyczny)chłopaka , który mi się spodobał i sie zaznajomić pod pretekstem kupienia piłki 4kg , która jednak jest mi potrzebna do treningu:) .Przygotowałam mały rozkład z pytaniami :) ---------------------------===============================------- [b] 1-Jak będzie wyglądac między nami rozmowa? 2-Jakie bedą jego emocje jak przyjdę ? 3-Czy kupię za pierwszym razem piłkę/jeśli nie to co mizaproponuje? 4-Jak będe ...
  • 1 - w mowie - jakie są werbalne komunikaty dotyczące związku [b]as buław/szóstka mieczy[/b] Marta przejmuje inicjatywę, on ją pociąga seksualnie, dlatego za wszelką cenę chce być w tym związku, motywuje, jej energia i zapał jest siłą rozpędzającą. Partner odcina się od podjecia decyzji, ucieka, boi się stawić czoła problemom, nie chce doprowadzić do konfronacji, by nie podejmować decyzji. 2 - [b]w myśli [/b]- co naprawdę osoba myśli na temat tego związku [b]mag/śmierć[/b] ona uwa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się