Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(58 wyników)
    • nie wiem czy zainteresowani kupnem mieszkania w tej okolicy wiedzą ale wszyscy inwestorzy napotykaja na ten sam problem - niskie wody gruntowe pod całkiem silnym cisnieniem. Oznacza to, że przy polskim standardzie budownictwa, za kilka lat bedziecie mieć problem z woda w piwnicach i garazach. Zresztą niektórzy nie beda musieli czekać kilku lat, bo w jednym z oddanych w zeszłym roku budynków juz dzisiaj lokatorzy mają pół metra wody w garażu. Wiec zastanowcie się nad kupnem mieszka...
    • Czy zagląda na forum ktoś, kto interesuje się tą inwestycją???? Szukam potencjalnych przyszłych sąsiadów!!!
    • Czy są na forum osoby zainteresowane kupnem mieszkania od Asbudu? Podzielcie się swoimi wrażeniami!!! Ja waham się, czy w to wchodzić...
    • A przynajmniej oddzielne forum dla miłosników skoków narciarskich i Małysza - zapychają cały sport. Plizzzzzzz
    • Witam, Poszukuję osób ,które są zainteresowane powyższą inwestycja przy ul. Bluszczańskiej.Obecnie mam zarezerwowane mieszkanie , i oczekuję na draft umowy przedwstępnej.Jak wiadomo budowa dopiero rusza (dziura w ziemi),więc jest możliwość przyciśnięcia developera i zejścia z ceny a najłatwiej zrobić to grupowo.APM musi przedstawić w BRE prognozy na sprzedaż,więc mieszkania z pierwszych 3 budynków będzie można kupić promocyjnie-bo inaczej nie wystartują w ogóle. Zainteresowanych proszę o ...
    • Drodzy Sąsiedzi, forum jest adresowane do osób mieszkających już w budynku przy ul. Obwodowej jak i do osób zainteresowanych nabyciem tu mieszkania. Proszę, piszmy tu o naszych bolączkach oraz tym co nas cieszy.
    • Chciałbym by ten wątek był źródłem wiedzy na temat tej inwestycji. Jeśli jest ktoś, kto już wykupił tam mieszkanie, zamierza to uczynić lub zrezygnował z niego z pewnych powodów niech się wpisuje. Warto czy nie warto kupować tam mieszkanie? Jak to oceniają Ci którzy to uczynili lub zrezygnowali?
    • Przedmiotem aukcji jest cesja praw do przedwstępnej umowy sprzedaży mieszkania w inwestycji TRITONPARK przy ulicy Grójeckiej w Warszawie. Powierzchnia: 50,57 m2 Loggia 6,25 m2 Kierunek: zachodni Bardzo wysoki standard wykończenia: drewniane okna na całej wysokości lokalu, wysokość 2,82 m, wykończenie klatek schodowych w kamieniu, ochrona, duża powierzchnia terenów zielonych na dziedzińcu. Możliwość dokupienia miejsca parkingowego w garażu podziemnym w cenie 39 000 pln. Termin r...
    • Szukam osób, które zakupiły mieszkania w nowym etapie Ogrodów Jerozolimskich budowanych przez firmę Sobpol. Zastanawiam się nad zakupem mieszkania właśnie w tej inwestycji. Nie pytam o głośność czy okolicę - jak jest każdy widzi - raczej o wiarygodność dewelopera i o to jak załatwia się z nim formalności. Dzięki wielkie za każdą informację!
    • Dziękuję wszystkim, którzy przesłali namiary na nowe inwestycje w Wawrze. Z powodu jednak wysokich cen segmentów, zdecydowaliśmy kupić ziemię i samemu się pobudować. Niestety niewiele jest małych działek i dlatego też szukamy wspólnika do zakupu większej działki (nas interesuje do 800 m kw), którą będzie można podzielić. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy. Dziękuję.
    • Czy ktoś zna firmę Pyzel Developers, która przymierza się do budowy osiedla bliźniaków w Józefosławiu? Czy ktoś kupił już coś od tej firmy i jak jest z rzetelnością wykonawstwa?
    • kupie mieszkanie 2pokojowe, bezposrednio, nie w wiezowcu, nie parter, z kuchnia + AGD oraz miejscem parkingowym najlepiej Bemowo
    • Jestem zainteresowany inwestycją realizowana przez Agorę SA przy ul Przy Agorze 15, jesli wiecie cos na ten temat dzieki
    • Czy jest ktoś zainteresowany kupnem mieszkanie na tym osiedlu ? Właśnie wzięliśmy wzór umowy i szukamy innych zainteresowanych zakupem tam mieszkania. Pozdrawiam, Jade
    • zainteresowanych proszę o maila nika24b@gazeta.pl
    • Proszę poradźcie, czy mam szansę na odzyskanie zaliczki, na rezerwację mieszkania, nie mam podpisanej umowy, na szczęście...
    • Jestem lokatorką V etapu przy Wale Miedzeszyńskim. Wiem od przyjaciół z IV etapu o wielu kłopatach (prawidłowy odbiór przez gminę, prawidłowe akty notarialne, współpraca z firmą Vector itp.) jakie mieli i niestety nadal mają przy załatwianiu spraw formalnych z firmą Aardom. Spodziewam się (niestety jestem pewna), że mieszkańcy naszego etapu - V będą mieli podobne jak nie gorsze kłopoty. Poszukuję wiec kontaktu z wszystkimi lokatorami zainteresowanymi współpracą w tej sprawie. Pr...
    • Witam, Czy ktoś z Państwa podpisał umowę rezerwacyjną z tym nowym developerem? Czy ktoś wie w jakiej odległości od inwestycji będzie przebiegać Bora Komorowskiego?
    • mieszkanie 3 pokojowe ok 55 m kw z balkonem cena do 250 000 zlotych
    • Witam, Pomozcie prosze, jezeli ktos ma jakies informacje na temat Spoldzielni Mieszkaniowo Wlasnosciowej "Przymierze". Aktualnie rozpoczeli budowe przy starej Gorczewskiej. Bede wdzieczny za wszelkie informacje. Podr. Art Ysta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się