Forum Dom MIESZKANIA KOMUNALNE I TBS
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(223 wyniki)
    • odstapie partycypacje tbs w Lublinie 39 m, 2 pokoje, 1 piętro, ciche, cieple, zadbane
    • witam wszystkich. mam do odstąpienie mieszkanie 3 pok na winogradach w Poznaniu. opis podam na e-maile. Myślę że cena odstępnego kształtuje sie w okolicy 45-50 tyś za takie mieszkania bo to nie są mieszkania własnoiściowe a TBS.
    • sprzedam mieszkanie 2 pokojowe na słowiańskiej. piętro 2. zadbane. kuchnia umeblowana. partcypacja+ kaucja= 35tyś odstępne = 60tyś. katarzynawill@wp.pl
    • witam mam do odstąpiena mieszkanie w systemie tbs w poznaniu na os nad wartą z oknami na wewnętrzna część osiedla 2 pokoje 43 m2 piękny duży balkon czekam na konkretne propozycje na email r_koslacz@onet.pl
    • Dwupokojowe,zadbane mieszkanie- 55.30 m2 na 2 piętrze w 2 piętrowym spokojnym bloku, z dużą , jasna i ustawną kuchnia, na podłodze terakota. Duża łazienka z oknem, wanną, glazura, terakota.W sypialni duża 5-drzwiowa zabudowa, w przedpokoju 4-drzwiowa z dwoma lustrami zabudowa typu Komandor. Na podłogach w pokojach i przedpokoju panele. Wystawa okien pd-pn, duży balkon od strony południowej. Drzwi antywłamaniowe. Do mieszkania przynależy pomieszczenie gospodarcze na tym samym piętrze.W ...
    • Mieszkanie 36 m2,Aleja Stanów Zjednoczonych 72,Praga Południe tuż obok Ronda Wiatraczna, budynek z 2005 roku, dwa widne pokoje, oddzielna kuchnia, logia 11 metrów z możliwością zabudowy, w pełni wykończone-zrezygnowałam ze standardu TBS i wykończyłam we własnym zakresie,panele, glazura, terakota, zabudowa w kuchni. Do mieszkania należy komórka lokatorska. 7 piętro, mieszkanie od ulicy Męcińskiej, cichutkie, słoneczne z piekną panoramą Warszawy. Wspaniała lokalizacja, 15 minut do centrum mia...
    • -- odstąpię mieszkanie tbs na ulicy Folwarcznejn 67 metrów 3 pokoje wysoki standard panele, płytki w łazience i wc rolety materiałowe kuchnia zabudowa, łazienka wanna narożnikowa i prysznic,duża szafa na korytarzu, nowe meble i sprzęty na gwarancji zostaiam całe wyposażenie w mieszkaniu czynsz 880 zł, w tym woda, ogrzewanie, sprzątanie klatki, zainteresowanym prześlę zdjęcia na maila gosienka
    • Mieszkanie 49,5 m2, 2005, w bardzo dobrym stanie, 2-pokojowe. Duży salon (ok 27m) z anaksem kuchennym, w kuchni zabudowa szafek oraz lodówki. Dodatkowo sypialnia, garderoba, łazienka wykończona glazurą oraz terakotą, duży balkon. W pokojach klepka dębowa. Mieszkanie jest słoneczne, widne, przestronne, wysokie przy ul. Opalińskiej (Żoliborz, przy Powązkach Wojskowych) - dobry węzeł komunikacyjny, ok 10-15 minut do centrum, 4 piętro. W okolicy znajduje się ładny park (Fort Bema), przychodnia...
    • Odstąpie mieszkanie 3 pokojowe. 68,5m2, dwa balkony, Robocza/Sikorskiego. Panele, płytki. Wysoki standard. kornelia001@op.pl
    • Witam mam do odstąpienia mieszkanie w Koziegłowach 2km od Poznania. czynsz: 400 zł/mc + media mieszkanie jest na 2 piętrze ( blok ma niecały rok ) / zostawiam w nim rolety materiałowe okienne na prowadnicach, instalacja internetowa + podłączenie do sieci osiedlowej (filmy + muzyka free), instalacja telefoniczna, instalacja kablówki, panele podłogowe, dodatkowo luksfery w ścianie - jako b.efektowny element architektury wnętrza, wykładzina dywanowa, wydzielona częś...
    • Witam! Mamy do "odsprzedania" mieszkanie TBS o metrażu 51 m. Są to dwa oddzielne pokoje, słoneczny salon z aneksem kuchennym, oddzielna łazienka i ubikacja. Mieszkanie znajduje się na Pradze Północ, trzecie piętro, blok z windą, osiedle zamknięte, garaż pod budynkiem. W mieszkaniu pozostaje zabudowa kuchenna. Blok w dobrej lokalizacji. W razie zainteresowania proszę o kontakt.
    • odstąpię mieszkanie w TBS BEMOWO, 2 pokoje, 2 szafy w zabudowie (jedna w przepokoju, druga w sypialni), gres w przedpokoju, kuchni i łazience,narożna wanna. Kuchania w zabudowie, wszystko w wysokim standardzie. Zapytania proszę kierować na amber79.pl@gazeta.pl
    • Do stacji PKP 10 minut spacerkiem. Do centrum Warszawy 25 minut. Metraż 52 m2. Dwa pokoje, w mniejszym i w przedpokoju szafy rozsuwane. Kuchnia urządzona. Kuchenka gazowa, piekarnik elektryczny, zmywarka, lodówka. Łazienka – wanna, umywalka, meble łazienkowe. WC – osobne, sedes i umywalka. Podłogi – przedpokój, kuchnia , łazienka, wc –terakota. W pokojach panele. Ściany w łazience, wc i kuchni glazura. Balkon, piwnica – duża. Garaż w budynku.
    • Odstąpię partycypację 2pokojowego mieszkania na ul. Sikorskiego/Robocza w Poznaniu (PTBS). Osobna kuchnia, łazienka. 1 piętro z widokiem na środek osiedla. Czynsz 600zl, możliwość wynajęcia podziemnego garażu, mieszkanie po generalnym remoncie, bardzo czyste, w pokojach jasne panele, łazienka, kuchnia i korytarz w płytkach. W mieszkaniu pozostaje pełna zabudowa kuchenna wraz z nową kuchenką/piekarnikiem, a także szafy typu komandor zarówno w korytarzu jak i części sypialnianej mieszkania. Dla...
    • jestem w posiadaniu tbs 30m2 na Bemowie. Nowy blok, niezamieszkane, luksusowo wykończone. Zabudowany aneks kuchenny: zmywarka, kuchenka elektryczna z płytą ceramiczną, okap itp... Łazienka z kabiną prysznicową (sauna, masaże, cd, radio). Eleganckie meble w pokoju. Bardzo atrakcyjna aranżacja ścian i oświetlenie. Więcej szczegółów dla naprawdę zainteresowanych.........
    • mieszkanie ma 2 pokoje, kuchnie, lazienke, korytarz i balkon. dodatkowo pomieszczenie gospodarcze i miejsce parkingowe. kontakt na meil gazetowy.
    • Posiadam mieszkanie w tbs bemowo 60 m2. Bardzo ładne. I piętro, cicha okolica, łazienka bardzo łądnie wykończona (prysznic + wanna z jakuzzi). Tanio odstąpię. Proszę o kontakt Agata - 695515331.
    • Witam, mam do sprzedania TBS na Pradze - 61m2, 3 pokoje, kuchnia w aneksie. Nowe, ogrodzone osiedle, miejsce w garażu podziemnym, piwnica, komórka lokatorska na piętrze. Słoneczne i przytulne. Zostawiam zabudowę kuchenną i szafę wnękową. Kontakt 501 138 297 lub mail. Mieszkanie wolne od lipca.
    • Dwa pokoje 43 m2 na Kowalczyka. Mieszkanie mieści się na 2 piętrze, ciche z loggią ok. 5 m2. Są to dwa pokoje z ładnie urządzoną kuchnią (lodówka w zabudowie) i łazienką (meble łazienkowe mogą zostać). W cenie mieszkania miejsce postojowe na terenie strzeżonym, widoczne z okna. Kontakt 0601 337 015. Ewa
    • zainteresowanych prosze o kontakt myszak26@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się