Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(32 wyniki)
    • Uczymy się razme na collegu od października. Razem siedzimy koło siebie na zajęciach, na przerwach pijemy kawę.( Ona jest bardzo osobą nieśmiałą, czasami czerwieni się na twarzy ) Jestem zainteresowany tą dziewczyną, chciałbym ją zaprosić na spacer nad morze. Ale nie wiem, czy nie za wcześnie?. W jakim momencie miałbym pewność, że ona jest mną zainteresowana?
    • Drodzy, spotkałam się raz z facetem, z którym korespondowałam ponad dwa miesiące, przyleciał z bardzo daleka do Polski i umówiliśmy się, było bardzo miło (pub, kino,odwiezienie do domu), na pożegnanie potwierdził chęć utrzymania kontaktu, dał znać że się odezwie.Jednak niestety nie wywiązał się w ciągu dwóch dni z danego słowa,a widziałam że był obecny na necie.Jeśli faktycznie by mu zależało to by się tak nie zachował, mam rację? a może są inne powody..co sądzicie? Może i się...
    • Ostatnio rozmawialam z kolezankami na temat facetow i ogolnie i mialysmy taka dyskusje nt facetow. Teraz pisze na tym forum bo ciekawa jestem waszego zdania. wYOBRAZCIE SOBIE, ZE POZNAJECIE dziewczyne np w pubie, u znajomych , gdziekowiek - jesli nie jestescie ekstremalnie niesmiali i ta dziewczyna daje wam znaki, flirtuje z Wami to jesli naprawde Wam sie podoba to dzwonicie , umawiacie sie prawda? Dziewczyny czesto znajduja tysiace wymowek dla facetow dlaczego nie za...
    • Widzę, że moje ogłoszenie wzbudziło zainteresowanie, niestety zupełnie nie tych osób, o które mi chodziło tylko wręcz przeciwnie.Nie będę odpisywać na kretyńskie wpisy różnych idiotów, którzy zupełnie nie mają pojęcia o co chodzi a coś tam skrobią żeby się pokazać i lepiej poczuć. W dodatku nie posiadają umiejętności czytania bo wyraźnie zaznaczyłam żeby nie odpowiadały ani nie reagowały na mój wpis osoby, których on w żaden sposób nie dotyczy... Aż dziw bierze... czy te osoby, a raczej indyw...
    • j.w.Czy mezczyzni czasami udaja,ze nie sa?
    • " Mogę oficjalnie potwierdzić,że w dzisiejszych czasach kluczem do serca meżcyzny nie jest uroda, kuchnia, seks czy dobry charakter, tylko umiejętność sprawiania wrażenia, że nie jesteś nim zainteresowana" najbardziej meżczyznom zależy...wtedy...kiedy kobieta jest obojętna. Tylko pytam jak w tym przyjemność dla kobiety kiedy nic do takiego gościa nie ma. Jak przyjemność dla mężczyzny skoro kobieta ma go głeboko... Jednak chodzi o 'umiejętność' czyli cos do niego mam, ale bedę to...
    • Skoro tyle panowie mają wątpliowści co zrobić aby nas zainteresować, to proponuję abyśmy zastanowili się także co zrobić aby zainteresować, zaintrygować sobą jakiegoś mężczyznę. Co na was działa Panowie? ( i nie mam na myśli wciągnięcia kogoś do łóżka, bo to zbyt banalne). Zakładam, że pierwsze lody zostały przełamane i wiemy, że może.... coś się wykluje między nami .....
    • Od niedawna spotykam sie z pewnym mężczyzną, dobrze nam sie ze sobą rozamawia, ale niewiem jak miedzy nami jest. Niepotrafie go dokońca zrozumieć, szukam czegoś w jego słowach. Czesto rozmawiamy o miłosci, ale zawsze słysze to samą spiewke,że jego do konca nie mozna miec. Niewiem co o tym myslec czy starać sie?? To jest pewna gra ja sama do konca nie mówie mu o wszystkim jemu tez jest trudno do mnie dotrzec
    • hej! mam w swoim otoczeniu kilka osobnikow plci meskiej wykazujacych calkowite niezdecydowanie, ale tylko zyciowe. Chodzi mi o to, ze na pewno sa zainteresowania jakas dziewczyna, ale nie potrafia sie wziac w garsc, i powiedziec albo tak, albo nie czyli sie jasno okreslic. Dziwne to, bo oni wszyscy wydaja sie byc zdecydowani gdy chodzi o wybor miejsca wyjazdu, zakup nowej koszuli, czy decyzje, na ktory film sie wybrac etc. (choc wiem, ze te decyzje sa prostsze do podjecia niz..) ...
    • Pewnie podobnych wątków były już setki. Ale co tam, może ktoś akurat z nudów odpisze i jeszze przypadkiem nie postanowi specjalnie wymyśla rad durnych i złośliwych. Otóż sytuacja taka: Z facetem X. mijamy się gdzieś niekiedy (bo trudno powiedzieć, żebyśmy się dobrze znali, po prostu widujemy się przy pewnych okazjach) od paru lat, zdarza nam się np. być na tym samym koncercie, ale osobno - albo ze swoimi znajomymi, albo oboje przychodzimi sami, żeby posłuchać przede wszystkim, a wiadomo, ...
    • ile wam to zajmuje czasu?czy to zalezy od smialosci a moze najpierw chcecie poznac lepiej ta osobe,bo np ja widujecie na studiach czy w pracy? A moze nie macie ochoty na zwiazek i nie w glowie wam randki,wiec nie dazycie tak szybko do spotkania przy kawie,nawet jak dziewczyna wam sie podoba? I bez zartow mi tutaj,czekam na szczere odpowiedzi:)
    • Serio? Taki upór i konsekwencja faceta dopada, kiedy napatoczy mu się fajna kobieta?? (temat zaczerpnięty z postu Bella Izy;)))))
    • Spotykamy się dwa miesiące, najpierw się starał, zabiegał, że mu zależy itd.Spotykaliśmy się codziennie, twierdził, że wreszcie spotkał taką dziewczynę o jakiej marzył, wspominał o ślubie i dzieciach. był zawsze wesoły i usmiechnięty. Poszliśmy do łózka, i nagle tak jakby on przzycichł. Ma mniej czasu, ale twierdzi, że to praca, nie przeczę jest zapracowany. Kiedy się go pytam, czy chce sie ze mna spotykac, mowi, ze tak, i zebym nie zadawała głupich pytań. Kiedy pytam się co mówi ...
    • witam, co facet (którego praktycznie nie znam, ale który jest chyba mną zainteresowany) mógł mieć na myśli życząc mi abym bardziej wierzyła w ludzi? dzięki za odp.
    • jestem w stanie ... spełnic to o czym mazycie!
    • znajomoscia z mezczyzna w srednim wieku? Mam na mysli znajomosc alternatywna. Mam wiele do zaoferowania jako przyjaciel.
    • ...........noszącą stały aparat ortodontyczny? Bo moje doświadczenie wskazują, ze nie za bardzo... :-((( Czy jest to aż tak duży dyskomfort estetyczny dla Was? Czasami, jadąc w metrze, siedząc w samochodzie w czasie korku lub w innych towarzyskich sytuacjach, widzę zainteresowanie w spojrzeniu facetów, więc nie jestem aż taka paskudna optycznie, ale wiem, że gdyby zobaczyli moje zęby (już proste, zdejmuję aparat za 2 miesiące), sytuacja stałaby się co najmniej niezręczna, a patrząc...
    • Powiedzcie mi, jak to jest z wami, facetami?Czy kobiety powinny zawsze czekac, aż inicjatywa wyjdzie od faceta, tzn. on pierwszy zadzwoni, zaproponuje spotkanie itd. czy to my mamy byc te bardziej przedsiębiorcze w tej dziedzinie. słyszałam już od niejednego faceta, że oni uwilebiają jak to kobieta przejmuje inicjatywę, ale kobiety równiez uwielbiają być uwodzone. jak sprawić, żeby facet zechciał łaskawie uwodzic. a może po prostu każdy facet to potrafi, tylko przy odpowiedniej kobiecie...
    • Uwaga! Od dnia 09.06.06 uprasza sie znakomita wiekszosc mezczyzn o pozostanie w domach. Natomiast kobiety zaprasza sie : - do parkow - na spacery - do pubow bez telebimow - do kin i teatrow - na rowery, silownie, korty tenisowe, baseny... - do ksiegarn - do centrow handlowych (prosze nie pytac, kto placi za zakupy) - do srodkow komunikacji miejskiej - i do miliona innych miejsc, ktore mezczyzna moze na poczekaniu wymyslic ...
    • Witam, Chciałabym poznać Wasz męski punkt widzenia wiec piszę tutaj z nadzieją, że pomożecie: mam - od lat - kolegę. Jakiś czas temu rozpadły się nasze związki, zaczęliśmy częściej się spotykać. Dodam, że podobał mi się od dawna ale ponieważ obydwoje byliśmy związani, nie myślałam o nim jako o potencjalnym partnerze. Nie ukrywam, że zakochałam się w nim. Od niego dostaję - no właśnie, co ? "Na żywo" dobrze nam się rozmawia, lubimy być ze sobą ale brak żadnych bliższych kontaktó...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się