zainteresowany

(81 wyników)
  • towarzystwem w podróży, wakacjach, we wrześniu najlepiej pierwsza połowa, mogą być Bałkany lub wyspy Greckie, otwarta na propozycje Pozdrawim,Justyna
  • Tatry(9)

Ktoś chętny na piesze wędrówki po Tatrach?Termin od 25 sierpnia 5-6 dni.Proszę o kontakt na forum.Pozdrawiam :)
  • Witam.Szukam towarzysza podróży do Maroka w 2011 r.Już pisałem o szukaniu na 2010 zgłosiło się mnustwo osób i....nic.Rozmyśliły się,Ja szukam dalej. A więc miesiąc bez znaczenia,/wolałbym wiosnę bo tam już ciepło/ , przelot czarterem w obie strony ,/ok.1300zł/ spanie w riadach, jedzenia w medynach,barach. Ilość dni to nie mniej jak 14 .Trasa od oceanu -Rabat , Fez, Erfoud, pustynia ,jazda na wielbłądzie po pustyni i tam nocleg,powrót przez Marrakesz nad ocean Essaouira i inne miast...
  • Witam poszukuje osoby do wspólnego spędzenia kilku zimowych m-cy w Hurghadzie koszt wynajmu mieszkania płacilibyśmy po połowie
  • Staram się zebrać grupę kilku osób (4-5) na dłuższą wyprawę do Azji. Ja wybieram się na minimum 3 m-ce, START w listopadzie 2010 ale chętnie poznam osoby, chętne dołączyć na ile im się podoba lub wrócić wcześniej. Oprócz Tajlandii i Kambodży jestem otwarta na propozycje. Piszcie!!!!!!
  • Szukam koleżanki na wyjazd na Sycylię (objazdówka z Itaką lub 7-dniowy pobyt z Rainbowtours), lub na wycieczkę do Szwajcarii (Rainbowtours) na przełomie maja/czerwca Jestem spokojną, sympatyczną, normalną kobietą, 30+
  • Witam! Szukam chętnych na wspólny wyjazd np.Tajlandia w marcu 2010 na wlasna reke. Mam 46 lat,z Poznania.Proszę o odzew chetnych na wspolne zorganizowanie wyjazdu.Nie mam jeszcze kupionych biletow, a wiec termin dosc elastyczny. Dorota
  • Szukam towarzyszki podróży na wycieczkę objazdową po Kenii i Tanzanii. Na dzień dzisiejszy jest nas 5 uroczych kobietek, zdecydowanych na bezkrwawe safarii. Nasz wiek od 27 lat do ok 40 :) Brakuje nam szóstej osoby aby żadna z nas nie była zmuszona do dopłat za jedynkę. Wszystkie poznałyśmy się na tym forum i po blisko miesięcznej meilowej znajomości zdecydowałyśmy się na tą ofertę www.egzotyka.tv//index.php? m=Offer_Details&idVenture=26&offerType=1 Jeśli masz ochotę do nas do...
  • Cześć, Szukam osób zainteresowanych wspólnym wyjazdem do jakiegoś ciepłego kraju, raczej odpada Egipt, bo jest za gorąco tam o tej porze roku. Interesowałby mnie wyjazd w drugiej połowie sierpnia lub we wrześniu z Warszawy. Ja mam 25 lat.
  • poszukuję osób, które są chętne spędzić ostatni tydzień stycznia i pierwszy tydzień lutego w jakimś ciepłym kraju. Ja-40 lat, mieszkanka Śląska. Interesuje mnie niedroga oferta z last minute np do Egiptu. Wyjazd z Katowic lub Krakowa
  • Witam, Szukam toważysza/toważyszki podróży j.w. Mam 30 lat. Czas 3 tygodnie, koniec stycznia/luty. Plan praktycznie jest ułożony, koszt do 7 tys zł wszystko. Szybka reakcja zainteresowanych z uwagi na tani lot WAWA-BANGKOK 1780zł :) email: szuwarek7@yahoo.com
  • Szukam ludzi ktorzy na wlasna reke wybieraja sie do Azji lub Ameryki Poludniowej - najchetniej Peru,Boliwia. Ewentulanie Chiny, Mongolia. Wyjazd od sierpnia do listopada - na ok. 3 tyg. (na tyle max puszcza mnie z pracy;-) W zeszlym roku objechalam Wietnam, Laos, Kambodze. Wczesniej Indie. Interesuje mnie wyprawa nisko-budzetowa, troche zwiedzania i troche lenistwa;-) Jestem z wawy, 38 lat;-)
  • Cześć!!! Szukam towarzystwa na 2 -tygodniowy wyjazd do Egiptu w przedziale czasowym od 12 grudnia do 10 stycznia 2009 roku. Wycieczka nazywa się ''Egipt wzdłuż Nilu dla wygodnych'' www.rainbowtours.pl/triphotel.aspx?t=egs&h=683&ts=1 w programie wypoczynek połączony ze zwiedzaniem. Koszt to około 2 300,00 pln w tym śniadania i obiadokolacje zakwaterowanie w hotelu 3 lub ,4 5 gwiazdkowym – za dopłatą. A cha jestem dziewczyną, mam 30 lat i pozytywny stosunek do świata. Jeś...
  • Cześć! Jestem z Poznania, mam 25 lat i chce wyjechać w jakieś cieple miejsce. Szukam współlokatorki lub współlokatora do pokoju, by nie doplacac do jedynki. Urlop mam od 04-26.08.08. Nie mam jescze konkretnej oferty, raczej jestem za last minute. Kraj nie ma dla mnie znaczenia, a warunki to: dobra pogoda, somolot, opcja all, 2 tygodnie, hotel minimum 3*, no i oczywiście rozsądna cena. Jeśli jest ktoś zainteresowany, proszę o kontakt na maila. Gosia.
  • Hiszpania środkowa na własną rękę. Samolotem. Noclegi w hostelach. Na ok 10-14 dni. Termin do uzgodnienia. Najchętniej czerwiec bądź wczesna jesień. Plan podróży do uzgodnienia : proponuję wstępnie Leon, Salamankę, Burgos, Bilbao ew. Madryt i Toledo. Poruszanie się pociągami i autobusami. Gwarantuję miłe towarzystwo, poszukiwani współtowarzysze kochający Hiszpanię. Wiek i płeć bez znaczenia. Ja - dziewczynka 29l. ;-)
  • Planujemy zwiedzić Maroko na własną rękę (pobyt około 12-14dni)wyjazd niskobudzetowy. Wylot Katowice/Wrocław tanimi liniami lotniczymi. Wstępnie plan opracowany:) jedynie szukamy chętnych, uśmiechnietych osób którzy są otwarci na przygodę i odkrywanie miejsc na własną rękę:-) płeć oraz wiek bez znaczenia...(MY - to 30tki:-))Proszę o kontakt w przypadku pytań zainteresowane osoby,
  • Szukam chętnych na niskobudżetową wyprawę najchętniej do Ameryki Południowej lub Północnej (lub w inne zakątki świata) i najlepiej w okresie grudzień - styczeń. Mam 28 lat, jestem z Warszawy, dysponuję czasem około 1 miesiąca.
  • Interesuję się historią - szukam osób, które, tak, jak ja, chciałaby się wybrać na wycieczkę objazdową, aby zobaczyć miejsca, o których dotąd tylko czytały. Za jednym zamachem oczywiście nie da się zwiedzić np. całej Wielkiej Brytanii, na początek myślałam o Południowej Anglii z Kornwalią. Oprócz miejsc historycznych chciałabym zobaczyć architekturę (gotyk) oraz piękne krajobrazy - może jakieś piesze wycieczki? Czy jest ktoś, kto chciałby dołączyć?
  • Szukam chętnej kobietki na tygodniowy wyjazd do Egiptu. Z mojej strony to wyjazd czysto wypoczynkowy, bo byłam tam już wiele razy. Termin do uzgodnienia. Zainteresowane panie proszę o kontakt na gazetowego.
  • Chętnie poznam fajną dziewczynę (wiek 30-40 lat) na wspólny wyjazd na tydzień/dwa na Sycylię - jakiś czterogwiazdkowy hotel, wypoczynek, spa, zwiedzanie. Szukam nowych znajomych/przyjaciół, dotychczasowi zawiedli :-( Jestem samotną 35-latką z Warszawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się