Forum Ogłoszenia Szukam pracy - oferty
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(29 wyników)
    • Poszukuję pracy na terenie Mysłowic....Mam wykształcenie średnie...Aplikacje i referencję mogę przesłać mailem...Zainteresowanych proszę o kontakt....
    • Dam pracę, obsługa poczty e-mail. Nieograniczone zarobki, min. 2000 PLN. Zainteresowanych proszę o CV ze zdjęciem na arkadius99@poczta.fm
    • Oferuje prace przy obsłudze poczty elektronicznej. Praca odbywa się we własnym domu. Zarobki rzędu 2000 zł / mies ale można uzyskac znacznie więcej. Polecam to jedyny sposób by stać się niezależnym finansowo oraz osiągnąć pasywny dochód spełniając własne marzenia. Zainteresowanych prosze o kontakt na : pracawdomu10@interia.pl PS.Liczba miejsc ograniczona !!
    • mloda dziewczyna po szkole sredniej a teraz zaczynajaca studia zaoczne poszukuje pracy:)jestem sumiena,pracowita,uczciwa szybko nawiazuje kontakty z ludzmi,jesli ktos z panstwa byłby zainteresowany przyjeciem mnie do pracy prosze pisac:)
    • szukam dodatkowego zajęcia, podejmę się każdej pracy: sprzątanie, opieka, koreperycje, studiuję zaocznie,
    • Witam! Dużo tu było o tym, że ludzie nie potrafią się "sprzedać". No więc, teraz spróbuję ja. Jestem tegorocznym (jeszcze) absolwentem Instytutu Lingwistyki Stosowanej Uniwersytetu Warszawskiego, na kierunku lingwistyka języka niemieckiego, specjalizacja nauczycielsko-tłumaczeniowa. Obecnie poszukuję pracy w Warszawie. Najbardziej interesuje mnie praca w charakterze tłumacza pisemnego lub bardzo zbliżona do tego stanowiska. Jęzk niemiecki studiuję już 10 lat. Praca tłumacza bardzo mi...
    • Mycie okien, sprzątanie przedświąteczne w Krakowie kontakt: casara@wp.pl
    • Spawacz z 20 letnim starzem poszukuje pracy za granicą. Uprawnienia EN 287-1 135 P BW 3.2. Proszę o konkretne oferty .Jstnieje możliwość zorganizowania grupy spawaczy z uprawnieniami ponadpodstawowymi.
    • jak wyżej a dokładniej pracy jestem studentem V roku, szukam pracy: lokalizajca : Łódź , Warszawa, Częstochowa. Jeśli mają państwo coś ciekawego proszę o kontakt podwysocki@tlen.pl
    • Moim ideałem jest praca przez 6 godzin. Po urlopie przeszłam na bezrobocie. Mam coraz mniej nadziei na pracę. Szukam pracy w W-wie najchętniej jako pomoc księgowej, przy wprowadzaniu danych, pomoc w sklepie itp. Przez siedzenie w domu straciłam wiarę w siebie. . maga67@NOSPAM.gazeta.pl
    • szukam pracy od pażdziernika od poniedziałku do piątku.Studjuje pedagogikę jestem na drugim roku.(tylko poważne oferty)bez ofert towarzyskich.nr.tel.500-259-164
    • Bardzo potrzebuję pracy. Mam komputer, stały dostęp do internetu, wykształcenie lingwistyczne i przyrodnicze. Mogę i potrafię wykonywać korekty, tłumaczenia (chorwacki), uzupełniać bazy danych, pisać artykuły. Jestem elastyczna i szybko się uczę. Nie interesuje mnie praca w "piramidzie" Może ma ktoś coś dla mnie?
    • Witam!Mam 22lata i średnie wykształcenie. Poszukuję jakiejkolwiek pracy. Może byc opieka, sprzątanie, praca biurowa itp. Jestem bardzo pracowitą, odpowiedzialną, sumienną i uczciwą osobą. Mieszkam w małej miejscowości i najlepiej gdyby to była praca z możliuwością zamieszkania. Z góry dziękuję. Mój emai-marta2216@poczta.onet.pl
    • Jestem tegoroczna maturzystką i szukam pracy na terenie Warszawy.Mogłabym podjąć się pracy w dziale sprzedaży np.w jakims centrum handlowym (sprzedaz odzieży-ale nie koniecznie).Sądzę iż moje cechy charakteru jak sumienność,skuteczność w działaniu,samodzielność i za wszelką cenę dążenie do wyznaczonego celu pozwoliłyby mi sprostać Państwa oczekiwaniom.Nie mam problemu z nawiązaniem kontaktu z obcymi osobami więc mysle ze klienci danego sklepu byliby zadowoleni z mojej pracy i z o...
    • jestem młodym czlowiekiem, ktury szuka dobrej fajnej pracy ( nie znaczy to ze boje sie wysiłku) mam duze doswiadczenie jesli chopdzi o obsługe klienta oraz oraz doradztwo. prawo jazdy kat.b , dobra obsluga komputera. moge sie poswiecic pracy na całego, wyjazdy szkolenia, nie normowany czas pracy.
    • PILNIE SZUKAM PRACY W WARSZAWIE
    • Pilnie poszukuje pracy w Warszawie lub okolicach.Mogłabym pracować jako kelnerka,sprzedawca w jakimś sklepie np.odzieżowym(ale nie koniecznie).Bardzo zależy mi na znalezieniu pracy dlatego jeśli już ją znajde to obiecuje iż mój pracodawca nie będzie żałował że to właśnie mnie zatrudnił a ja dam z siebie wszystko aby sprostać wszelkim wymaganiom.Jestem uczciwa i szybko nawiązuje kontakt z ludzmi.
    • Dwie sumienne,niepalące,niepijące kobiety w wieku 23 i 48 lat szukają legalnej pracy za granicą(np do opieki ,do sprzątania,lub sezonowe) w Niemczech ,w Anglii lub we Włoszech na okres od 3 do 6 miesięcy.
    • czegokolwiek byle na pol etatu, mam 5 miesieczne dziecko, stracilam prace bo smialam urodzic i szukam czegokolwiek ....jestem z warszawy
    • Mężczyzna 38 lat z doświadczeniem przy: montażu płyt Gipsowo-kartonowych, szpachlowaniu, malowaniu, układaniu płytek, paneli, montażu stolarki i dociepleń poszukuje pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się