Forum eDziecko eRodzice Województwa Warszawa
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(40 wyników)
    • Witajcie, Jestem mamą 8 tygodniowej Julki. Zainspirowana artykułem w listopadowym Twoim Stylu o Klubie Mam na Ursynowie, zaczęłam rozglądać się za takim miejscem u siebie, czyli na Bemowie. I niestety nie znalazłam. Pożaliłam się mężowi, a on powiedział: to sama załóż taki klub. Noi w pierwszej chwili to pomyślałam eee, kto mi da salę do takich spotkań za free itd., że to nie jest takie proste...ale dziś rozmawiałam z dziewczyną, która rok temu sama założyła taki klub na Urs...
    • Witam serdecznie mamy/rodziców zbuntowanych 2,3,4... latków Jestem psychologiem specjalizującym się w KOMUNIKACJI RODZICE DZIECKO (i nie tylko) i od prawie 2 lat mamą. Wiele ze znanych mi metod stosuje już wobec córeczki i widzę ile spięć przechodzi bokiem. Szczęśliwsze dziecko, spokojniejsza, bardziej spełniona mama. Od dłuższego czasu widzę wokół i czuję potrzebę, zew krwi;) aby poprowadzić SZKOLENIE DLA RODZICóW, zwłaszcza na naszym Tarchominie, gdzie młodych rodziców wielu, oj wie...
    • Istnieje możliwość zorganizowania w klubie przy pl. Narutowicza spotkania z prawnikiem oraz psychologiem dla kobiet w ciąży i posiadających już dzieci, będących w trudnej sytuacji życiowej - zainteresowane osoby proszę o kontakt e-mailowy. Ania
    • Witam serdecznie, Jeżeli któraś z Pań jest konsultantką Avon i ma w sprzedaży kuleczki brązujące (puder w kulkach - coś takiego), to chętnie kupię. Bardzo zależy mi na zakupie ich do PIĄTKU włącznie. Mieszkam na Kabatach. Proszę o pilne info. Pozdrawiam, Aneta
    • Potrzebuję panią do regularnego sprzątania i prasowania na Ursynowie. Zainteresowane osoby prosze o kontakt na adres sbaranska@wp.pl bądź tel. 604948999
    • Kochani, oddam nianię w dobre ręce. Jest po 50-tce, energiczna, operatywna. Mieszka w Warszawie. Zajmowała się moim synkiem 2,5 roku. Niestety musiałyśmy się rozstać i teraz poszukuję dla niej pracy jako niani do dziecka. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę dzwonić 781-75-78, 502-054-287 lub na e-mail.
    • Witam, Poszukuję chętnych mam dzieci w wieku 3-5 lat , szczególnie dzieci które slabo mówią albo mają problemy z wymową ale niekoniecznie. Istnieje możliwość zorganizowania bezplatnych zajęć dla malej grupy takich dzieci w poradni psychologiczno-pedagogicznej w Warszawie w Śródmieściu , zajęcia będzie prowadzić psycholog logopeda. Pierwszeństwo będą mialy wlaśnie dzieci z różnymi problemami mowy oraz dzieci które mieszkają w Sródmieściu. Inne dzieci chętne też mają szansę. Zajęci...
    • Poszukuje opiekunki na pol etatu dla mojego 1,5 rocznego synka. Mieszkamy w centrum W-wy. Mama Bubula
    • Czy jest tu ktoś, kto odwiedzał warszawskie Centrum Kopernika? Chciałabym sie tam wybrać ze starszym synem, ale najwygodniej byłoby mi zabrac również 3-latka. Czy myślicie, że to dobry pomysł? Czy jest szansa, że taki maluch czymś tam sie zainteresuje? A przynajmniej - czy nie będzie nikomu przeszkadzał?
    • Drogie Mamy, osobiście cierpię na brak pracy i oczywiście notoryczny bark pieniążków. Rosnący brzuszek wyklucza zatrudnienie się na etat, toteż zacczęłam poszukiwać inncyh dróg dorobienia (niewykluczone, że i zarobienia). Nawiązałam kontakt z firmą międzynarodową, która dopiero co wchodzi na rynek polski (to duży plus, choć też duże wezwanie). Pokrótce o firmie - specjalizuje się od wielu lat w kosmetyce pielęgnacyjnej. By stworzyć produkty dobre, wiele lat poświęcili na badania i testy (pro...
    • witam:) szukam zajecia jako osoba do sprzatania w srody i czwartki.od mniej wiecej poludnia wtedy jestem do Panstwa dyspozycji.oprocz tego oczywiscie w piatki od popoludnia oraz soboty i niedziele przez caly dzien:) moge rowniez pomagac w domu (robienie zakupow,przyprowadzenie lub doprowadzenie gdzies dzieci,wyprowadzenie psa itp).jestem osoba mloda,ale szukam na prawde zajecia jako osoba sprzatajaca,a nie dziewczyna do towarzystwa dla Panow...;) mieszkam w Warszawie,na Ursynowie:...
    • Witam-jako młody ojciec i lektor angielskiego spostrzegłem, że mojej żonie (która do niedawna jeszcze była na wychowawczym) brakowało jakiegoś krótkiego wyjścia z domu raz/dwa razy w tygodniu podczas gdy ja jako ojciec(wróciwszy już z pracy) miałbym pieczę nad naszym synkiem. Pomyślałem, że mógłbym zorganizować kurs angielskiego dla Mam-gdyby były zainteresowane. Jestem prawie pewien, że można to zorganizować w takich godzinach, aby nie ucierpiały na tym obowiązki domowe. Co na to Mamy?
    • Od listopada 2005 r. zacznie działać Centrum Rozwoju Malucha, zapraszam 2-3 latki wraz z rodzicem lub opiekunem na aktywne zajęcia. Celam zajęć jest wszechstronny rozwój dziecka (zabawy plastyczne, muzyczne, ruchowe), adaptacja w grupie oraz przygotowanie dziecka do pobytu w przedszkolu. Zajęcia będą się odbywały 1 lub 2 razy w tygodniu (zależnie od liczby chętnych)w jednym z warszawskich przedszoli (Mokotów) w godzinach 17.00- 19.00. Koszt jednorazowego uczestnictwa w zajęcich - 30...
    • Witam, Szukam osób chętnych których dzieci uczęszczałyby na zajęcia taneczne na Grochowie do klubu Kamionek.Napisałam do nich bo szukam zajęć tanecznych dla mojej 4,5 letniej córki z nadmiarem energii.Otrzymałam odpowiedź że nie organizują takich zajęć bo brak chętnych ale jeśli się zbierze grupa to zorganizują.Pomyślałam że zamieszczę posta bo może ktoś chciałby wysłać pociechę na tańce.Chcę zaznaczyć że nie jestem właścicielem ani pracownikiem żadnej firmy organizującej zajęcia tanec...
    • Moi chłopcy (bliźnięta 4 lata)od września idą do przedszkola. Do tej pory przez 2 lata była z nimi opiekunka, wiec szuka pracy. Polecam absolutnie. Zainteresowanych prosze o kontakt prezes@interfoto.com.pl
    • dziewczyny, choc tak chcialam, to nie moge pojechac na wymarzone wakacje - nasz syn wlasnie sie rozlozyl i nie wydobrzeje do wyjazdu. Wiec moze ktoras z Was bylaby zainteresowana wyjazdem do Egiptu - Hurghada, 7 lipca wieczorem, powrot 16.07 rano (z/do Warszawy), hotel Aida Verdi, z dwoma basenami, podobno jeden z lepszych w tej okolicy, przyjazna obsluga, super zaplecze dla dzieci. Wykupilismy wersje all inclusive, pokoj superior (dwa pomieszczenia). jest to wycieczka dla dw...
    • Mam pytanko do mam dzieciaczków- maluszków: Czy byłybyście zainteresowane warsztatami tanecznymi dla swoich pociech? Pytam, bo chce takie zajecia dla maluchów w najblizszym czasie zorganizowac. I sprawdzam czy istnieje zapotrzebowanie na rynku:-) Byłyby to zajęcia właśnie taneczne( np. hip- hop),teatralne, warsztaty terapeutyczne, zajęcia odbywały sie beda z instruktorami, prosze o odpowiedz kochane mamy czy jestescie zainteresowane,na wszelki wypadek podaje mój nr tel. 508966353,...
    • MAMY Z SADYBY, STEGIEN, AUGUSTÓWKI ITP - zakładamy Klub Mam? Uwielbiam być mamą dwójki moich dzieci, ale brakuje mi kontaktu z innymi kobietami, innymi mamami. Dlatego przyszło mi do głowy, że aby daleko nie szukać, można zorganizować na Sadybie coś, co powstało już na innych osiedlach - Klub Mam. Znalazłam miejsce do spotkań i termin. Ale chciałabym wiedzieć, czy będę miała z kim usiąść przy herbacie, posadzić dziecko na dywaniku i pogadać o zwykłych babskich bolączkach? Cz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się