Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(67 wyników)
    • Witam! Jestem bezpośrednim importerem końcówek kolekcji, odzieży typu outlet itd. Oferuję najniższe ceny w Polsce. W sprzedaży nowe wiosenne kolekcje.Zapraszam do współpracy!!!
    • Prawie kazdy, kto prowadzi w tych czasach lumpeksowy biznesik narzeka na zly towar i nieuczciwe hurtownie...Ja nie jestem ani hurtownikiem, ani tez nie wciskam ludziom przyslowiowych "szmat i starych kapci", a mimo to nie widze wiekszego zainteresowania dobrym obuwiem. Zastanawiam sie z czego to wynika... Sa co prawda osoby,ktore raz zaryzykowaly...i mysle,ze nie zaluja. Gdyby ktos chcial do nich dolaczyc,prosze o pozostawienie kontaktu. Ale tylko osoby,ktore sa na prawde zainteresowane i pr...
    • wszustkich zainteresowanych ogloszeniem o tym samym tytule z dnia 16-01-2013 a w szczegulnosci (ciucholandsuper , albert700 , m.megi30) prosze o kontakt na email szmurlodariusz@yahoo.co.uk
    • Witam posiadam extra cream anielski damski letni, który chętnie oddam w komis, mogę sie też wymienic na zasadzie komisu na okreslony czas. Ciuszki sa naprawde świetne markowe. Jeśli byłby ktoś zainteresowany współpracą ( najlepiej z kolic Legnicy Lubina Polkowic lub Wrocławia) chetnie odpowiem na meilE a moze ktoś ma inne propozycje?. Mogę wysłac przykładowe zdjęcia dla zobrazowania jakości towaru.
    • Witam serdecznie, oferuję do sprzedaży extra cream dziecko w przedziale 0-14 lat : chłopiec,dziewczynka.Odzież w stanie idealnym,bardzo dobrym, bez żadnych uszkodzeń, czysta,kolorowa. Zainteresowanych proszę o kontakt : e-mail : rj.76@gazeta.pl. Cena za kg - 33 zł. Pozdrawiam
    • witam.mam do zaoferowania dziecięcy cream z uk ,worek 25kg ubranka marek next, early days,george i wiele innych.cena 38 za kg.mam też ubranka nowe worek 20 kg głównie marki mini boden,w niewielkiej ilosci nike i adidas.w worku ok 160szt.ubranek,cena 58 za kg wysyłka 12 zł.za worek,za pobraniem 20 zł.narazie mam tylko te dwa worki. jest możliwa stała dostawa ale w niewielkich ilościach zainteresowanym wyśle zdjęcia z zawartością
    • Poszukuje osob/firm zainteresowanych bezposrednim zakupem niesortowanej odziezy na terenie Irlandii i Szkocji. Kilka lat doswiadczenia na rynku pozwolilo nam zweryfikowac jakosc odziezy, dzieki czemu moga panstwo zaoszczedzic czas jak rowniez czerpac maksymalne zyski przy jak najmniejszym ryzyku. Posiadamy w ofercie baze sprawdzonych juz dostawcow zbierajacych odziez w duzych aglomeracjach jak Dublin,Belfast oraz Edinburgh. Odziez jest w 100% oryginalna a zakup jej bezposrednio od dostawcy...
    • Kupowałam jako cream a sprzedam za 15zł. za kg.
    • prowadzę niewielki sklepik z odzieżą używaną. sprzedaję tylko bardzo dobrej jakości ubrania damskie i dziecięce (cream), jednak, jak każdy wie, nie każda sztuka szybko się sprzeda. poszukuję podobnego sklepu w woj. mazowieckim zainteresowanego wymianą towaru, aby zapewnić klientom ciągle coś nowego. szczegóły współpracy do uzgodnienia.
    • Witam. Szukam importera odzieży używanej w Krośnie woj podkarpackie, ewentualnie w Nowym Sączu. Jestem również zainteresowana współpracą z osobą która ma dostęp do dobrej odzieży w celach zarobkowych i udziale pół na pół. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila: mirka4@o2.pl Pozdrawiam.
    • Zainteresowanych proszę o pozostawienie danych kontaktowych w wątku.Dziękuje.
    • Sprzedam mix creamu angielskiego z 1 gat. odzieży angielskiej jesień- zima płaszcze, swetry, spodnie, spódnice,kurtki. Same znane marki. Sam wybierasz z wieszaka jakie cuszki chcesz miec w sklepie.
    • z wczorajszej dostawy mamy jeszcze do sprzedania: cream dzieciecy; cream damsko-meski(mieszanka zimy i wiosny); cream damski wiosna-lato; + 2 worki z miksem recznikow,scierek,obrusow,poscieli etc... odbior osobisty w magazynie w Walbrzychu,ul.Chrobrego 51(po uprzednim tel.umowieniu sie),lub przesylka za pobraniem. osoby zainteresowane zapraszam:517924573,mail:eldritchm@o2.pl
    • witam... mamy do sprzedania 100 par(docelowo 500 par) butow damskich prosto z fabryki.zapakowane w oryginalne pudelka.22zl za pare.osobom zainteresowanym zdjecia wysle na maila...zapraszam eldritchm@o2.pl
    • Proszę o podanie namiarów na osoby zajmujące się sprowadzaniem ubranek z anglii głównie firm next mexx h&m marks&spencer itp.Interesuje mnie tylko odzież dziecięca
    • Witam mam zamiar założyć sklep z odzieżą używaną. Jestem osobą niepełnosprawną i żeby nie siedzieć w domu postanowiłem założyć sklep by coś robić. Mieszkam w województwie opolskim. Czy znacie dobrego dostawce ubrań używanych z zagranicy ?
    • oferuje odziez damska letnia(zara,next, monsoon,dorothy perkins,gap,atmosphere,newlook),raz w miesiacu przywoze z angli ok.800szt,70% rzeczy jest nowych,wiekszosc z metkami,topy i bluzki-10 pln szt.,tuniki,spodnice sukienki-15 pln szt.Dla zainteresowanych zdjecia na maila
    • Hurtownia outletowa posiada w sprzedaży nexta w cenie od 16 do 20 zł sztuka.Next puszysta od 18,5 do 22 zł szt.Next dziecko 100 zł/kg ,podane ceny są cenami netto.W stałej sprzedaży posiadamy outlet Duńsko -Holenderski w cenie 65 zł/kg brutto.Odbiur własny (Wrocław)lub wysyłamy kurierem.Wszelkie putania pod telefonem 509731101.Zapraszam bo warto.Wojtek.
    • Chcecie przyciągnąć ludzi do sklepu,musicie mieć w ofercie buty. Ciuchów jest przesyt,wszędzie pełno taniochy.Co innego z dobrymi,wygodnymi butami-drogie.Sprzedałem tego mnóstwo w hurcie i ludzie nie narzekają.Wozimy dobre niemieckie byty.Kozaki długie ,krótkie- skóra i inne.Półbuty różne. Cena 10zł.Do negocjacji.Tel.793564933
    • Sprzedam cream dziecięcy 0-3 lat jesienno- zimowy w cenie 38 zł/kg. Worek waży 10 kg. Ciuszki w stanie idealnym i bardzo dobrym , takich firm jak NEXT, GEORGE, LADY BIRD, DISNEY, EARLY DAYS, CHEROKEE, GAP. Towar prosto na wieszaki. Worek zawiera śpioszki, pajacyki,bluzeczki, sweterki, polarki, spodenki , sukieneczki, kilka kurteczek przejściowych, czapeczki. Żadnych śliniaków, czy skarpetek. Koszt wysyłki 18 zł. To już ostatni worek towaru jesienno zimowego. I jeszcze tylko 2 worki po ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się