Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(101 wyników)
    • Drogie mamy, mam takie pytanie: czy 3latka zaciekawią bajki w formie audiobooków? Czy będzie ich słuchał? Znalazłam fajna serię audiobooków dla dzieci grizilla.pl/produkt/Toto-Bajki-Grajki-nr-67-CD Ale nie wiem czy maluch nie woli jednak bajek "wzrokowych". Wasze dzieci słuchają takich bajek z płyty CD?
    • w Bielańskim Domu Kultury, ul. Goldoniego 1 przedstawienie dla dzieci - 20 listopada godz. 12.30 cała impreza trwa 2 h (w tym 45 minut teatrzyk a potem zajecia rysunkowe i cos jeszcze) informacje uzyskałam telefonicznie moze kogoś zainteresuje www.bokbielany.sisco.pl/mambo/index.php?option=content&task=view&id=153&Itemid=66
    • Witam!!!! Jak w temacie mam do oddania ciuszki po synku od 56-74. Ciuszki są w naprawdę dobrym stanie i troszkę jeszcze mi ich zostało. Troszkę rozdałam u nas na wsi tym co potrzebowali. Ciuszki nie są nowe ale po moich dzieciach i po dzieciaczkach tutejszych mam z forum, ale mogę zapewnić ze są bez plamek i dziurek, wyprane tylko nie wyprasowane. Chciałabym je przekazać dalej pisałam już w tej sprawie do BJ. Nie mam za dużo miejsca takiego dla siebie gdzie mogę trzymać rzeczy więc je...
    • Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega gr...
    • Odstąpie nienapoczęte opakowanie Cerazette, ważne do czerwca 2007. Zainteresowane proszę o informacje, skontaktuje sie mailem albo gg.
    • - sweterek ciepły 68 - pajac różowy 68 - sweterek żółty 62 - kaftanik seledynowy 68 - spodnie granatowe z misia 86 - kurtka ortalionowa 92 (na metce jest więcej ale to jakaś zawyżona miara) - golfik granatowy 92 ciepły (raczej po domu) - sweterek rękawki 3/4 62 - kaftanik seledynowy 62 - sweterek z kotkiem (lekko zmechacony) 68 - różowa bluzka na zatrzaski (raczej po domu) 62 Oddam za koszty przesyłki (5,5) lub na miejscu (jestem z Bytomia) Rzeczy były używane - są po mojej córc...
    • chetnie oddam: Vitamina C (Juvit-pol buteleczki do 10-2007) Cebion pol buteleczki do 05-2007 Witamina A+D3 pol buteleczki do 04-2006 Vigantol 3/4 buteleczki do 05-2009 oraz krem przeciw odparzeniom (Nivea) zasypke Alantan mam tez do oddania termometr do wody Canpolu. Oddam komus z wroclawia, ale moge tez wyslac z tym, ze nie pokrywam kosztow wysylki. Jesli ktoras mama jest zainteresowana to prosze o kontakt na maila : ola1603@interia.pl
    • bede robila porzadki w szafie i napewno bede miala do oddania troche reczy dla mamy w rozmiarze 36 - 38. zainteresowanych prosze o kontakt i jakie ciuchy byscie chcialay. Oddam je w Krakowie lub w Wadowicach.
    • Mam do oddania cztery kompleciki śpiochy + kaftanik rozmiar 56/62,dwie pary śpiochów, pięć bawełnianych kaftaników, jeden bawełniany pajacyk, jeden kombinezonik - jasnozielony pastelowy cieniutki z kapturem i małą bawełnianą czapeczkę. Wszystkie rzeczy są używane, nosiły je moje dwie córcie, myślę jednak że komuś mogą się jeszcze przydać. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na adres gazety.pl
    • Jak w temacie :)po kilku dzieciaczkach. Sama dostałam i teraz przekazuje dalej :) Tylko potrzebującym mamom z Warszawy. Odbiór osobisty. Pozdrawiam Karolina
    • Oddam troszke ubranek w roz. 80. Ubranka nie są super, ale jakieś dziecko spokojnie jeszcze w nich pochodzi. Odbiór tylko osobisty. Bardzo prosze o cierpliwość bo mam rzadko dostęp do netu. Kontakt tu i lili11@op.pl.
    • - buty męskie czarne, skóra ekologiczna, na podeszwie traperów, po jednym sezonie, rozm. 41(wg mnie to 42), takie na teraz - kurtka męska wiatrówka z kapturem kol. khaki, M, po dwóch sezonach za zwrot kosztów przesyłki
    • Oddam zamszowe mokasynki Bartka w rozmiarze 20. Długość wkładki 12cm. Buciki są zapinane na rzep. Kolory grafit i khaki.
    • Przepraszam, ponieważ nie dostałam od moderatora odpowiedzi na mój post pozwolę sobie zamieścić jeszcze raz mój skasowany post. Może ktoś będzie zainteresowany ubraniami powyżej rozmiaru 40 zarówno męskimi i damskimi. Szczegóły na priv, proszę pisać na adres gazetowy. Beata
    • Witajcie! Oddam różowy chodzik, niebieską wanienke nakładaną na wannę, oraz leżaczek- bązowy w misie. Stan wszystkich rzeczy jest dobry. Pozdrawiam Asia Acha, odbiór osobisty w Warszawie.
    • ubrania(5)

Mam do oddania trochę różnych ubrań dla dużych już dzieci lub dorosłych. Pożadne, w dobrym stanie, ale nie 'ostatni krzyk mody'. Zainteresowanych proszę o kontakt mejlowy. Aha, w razie wysyłki (z W-wy) proszę o pokrycie jej kosztów.
    • cześć,jeśli macie na zbyciu głęboki wózek bardzo proszę o kontakt.jestem z Warszawy i nie bardzo mogę sobie pozwolić na kupno nowego.dziękuję.korzystam z internetu koleżanki.
    • Dziecko, mamo to ja, rodzice i inne.Zwykle cale roczniki. Jest tego cale 40 kg wiec sporo. Mieszkam w W-wie. Miło by nam było otrzymac jakąś książeczkę w zamian( np. Teletubisie lub Puchatek bo to aktualni fani) ale nie jest to warunek oczywiście konieczny. Pati

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się