zaoczne

(75 wyników)
  • Hej Nie orientuecie sie co trzeba zdawac na maturze by skladac na uj na ekonomie??? I czy na zaoczna jest duzo chetnych???
  • Mam pytanie czy idzie ktoś na ten kierunek bo ja do tej pory nie otrzymałam żadnego potwierdzenia ani planu zajęć z uczelni. Nie mogę się zbytnio zorientować na stronie usosweb i nie wiem czy studenci zaoczni też muszą rejestrować się na jakieś dodatkowe zajęcia. Rok akademicki już niedługo a ja nawet nie wiem kiedy jest rozpoczęcie. Może jesteście bardziej zorientowani?
  • Jestem w kropce, nie dostałam się na studia dzienne :((( turystyka i rekreacja. Co wybrać , zaoczne na UŁ czy dzienne na prywatnej SWSPiZ? Na temat tej ostatniej uczelni raczej wiem niewiele. Czy ktoś może wyrazić swoją opinię.
  • Mam pytanie: Które studia są lepszym rozwiązaniem? Wieczorowe czy zaoczne? Chodzi mi o to, które reprezentują lepszy poziom i po których Łatwiej o pracę. Poradźcie mi. Z góry dzięki
  • witam wszystkich! nareszcie po maturach i wydawałoby sie, że jak narazie koniec problemów... A jednak ja mam pewnien dylemat odnośnie studiów. Mianowicie czy jest mozeliwość pójscia na studia zaoczne (odpłatne) a po roku przeniesienie się na studia dzienne, na tym samym kieunku oczywiście? Wiecie cos na ten temat? z góry dzieki za odpowiedzi
  • Jak to jest z wami? Jesli nie dostaniecie sie na swoj wymarzony kierunek, pojdziecie na inny "mniej interesujacy", ale dzienny, czy moze wybierzecie studia zaoczne? A co sadzicie o szkolach wyzszysz - platnych?:D
  • Zaklada ktos juz z gory ze pojdzie na studia zaoczne? U nas w klasie pare osob juz o tym mysli, bo maja prace i nie chce im sie znow codziennie chodzic do szkoly:) co o tym sadzicie?
  • jw
  • Chodzi mi o informacje nt. tego jak wyglada nauka na zaocznych? Da sie przezyc? Slyszalem wiele legend.. Ze strasznie kosza, ze olewaja zaocznych... Jak to jest naprawde?
  • witam...napiszcie jak jest roznica czy jak ukonczy sie studia dzienne i zaoczne???
  • gdzie zamiezacie isc na studia : zaoczne czy dzienne ? Wiem ze kazdy by wolał raczej na państwowych dziennych ale przeciez nie kazdy jest "dziobako-mózg" i nie dostanie sie na dzienne...Z teg oco słyszałem to teraz warto isc na prawo ,informatyke - podobno najlepsze kierunki. Ja wlasnie chciałbym sie dostac gdzies na infe czy cos z elektoronika związany kierunek ale to chyba nie mozliwe . Bo na zaocznych takich raczej nie ma specjalizacji. A moze wiecie czy cos podobnego jest ?
  • Tak się zastanawiam gdzie tu iść na zaoczniaka .. Czy Łodzianie mają jakieś typy ??
  • jak to wyglada? zanczy czy mozna studiowac "normalnie" z tymi z dziennych, ile ksoztuje, czy jest mozliwosc przeniesienia na dzinne po jakims okresie? jakie kryteria trzeba spełnic?
  • Dzienne w Rzeszowie i zaoczne w Krakoiwe? Jak myslicie dam sobie rade? Jak czesto zajecia maja studenci zaoczni, jest możliwośc że poradzę sobie na 1 roku?
  • Po maturze (został mi tylko ustny angielski) jestem lekko podłamana.Zobaczyłam,że kierunki na które się wybierałam są raczej nieosiągalne.Daltego rozglądam się za studiami zaocznymi.Zanlazłam na UWr wieczorową filologię angielską,ale tak na dobra sprawe czym się różnią studia wieczorowe od zaocznych?I co wy chcecie robić po wosie i historii?Na jakie kierunki (te mniej oblegane) można jeszcze próbować?
  • hello, znam swoje możliwości i raczej na mój upatrzony dzienny kierunek nie mam szans, tak więc zostają mi te dwie opcje, żeby studiować, co wybrać??
  • czy można jedocześnie złożyć podanie na dzienne i zaoczne?na tym samym kierunku np.czy można jednocześnie złozyć podanie na dzienne i zaoczne na wydział medycyny(na stacjonarne i niestacjonarne)i odrazu wpłacić 4500 na zaoczne a brac jednoczesnie udzial w procesie rekrtuacyjnym na pierwszy rok zaliczke juz wplacilam na stacjonarne i niestacjonarne(po 65zl) nie wiem czy moge juz doniesc na zaoczne te 4500 ale nadal brac udzial w rekrutacji na dzienne i czy po ewentualnym dostaniu ...
  • mam pytanko, jednak tylko do studentów zaocznych, którzy nie pracują i cały czas przesiadują w domu..powiedzcie mi jak zabijacie czas? Czy nauki jest tak duzo ze uczycie sie cały tydzien?Bo taka sytuacja szykuje mi sie w tym roku. Ide na zaoczne studia ale nie bede nigdzie pracowac...no i czuje ze troszke będzie nudnawo ;/
  • nie dostłam się na dzienne :/ jak pewnie duuużo innych osóbek :] skladacie na zaoczne na AE? jak tak to jaki kierunek? podobno do 29!
  • mam duzy dylemat.nie jestem tak bardzo ZA studiami zaocznymi bo o nie jest to samo co na dziennych.no ale nie dostalam sie na dzienne i teraz nie wiem co zrobic czy isc na dzienne na prywatne czy lepiej na UW zaoczne?jak myslicie?moze ktos sie uczy z was na zaocznych na UW?czy to jest nauka?co waszysm zdaniem bedzie lepsze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się