baranke 12.02.06, 20:40 Jak świadomość impotencji u młodego chłopaka wpływa na jego psychikę, na rzutowanie się w przyszłość...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: impotencja 12.02.06, 20:53 A mnie zastanawia czy impotencja nie ma tez pozytywów,bo na dobra sprawe w niektórych przypadkach efekt jest podobny ( tylko w znacznie dłuzszym okresie)jak u w pełni zaspokojonej seksualnie osoby, czyli sytosc albo brak głodu jak kto woli. ps.Co innego przypadek kiedy ktos ów pociag seksualny ma,ale sprawnosc jego zaspokojenia zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirek444 Re: impotencja 12.02.06, 21:46 No bez przesady..... Impotencja u młodego chłopaka to sprawa dla lekarza. Moze to byc cos z naczyniami krwionosnymi, cos z cisnieniem.....Piszesz pewnie o niecheci do seksu, co zdaza sie bardzo czesto, ale raczej z przepracowania, stressu itp.... I raczej nie dotyka to młodych chłopaków! ja bym sie nie zastanawiał, tylko poszedł do lekarza...... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baranke Re: impotencja 12.02.06, 21:55 Nie chodzi mi o niechęć do sexu ale o brak sprawności sexualnej, na przykład w wyniku wadliwie przeprowadzonej operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: impotencja 13.02.06, 02:24 pewnie różnie na różne typy ludzkie ale na pewno jesli ktoś sens swojego zycia pokłada w spawnosci seksualnej to .. tragedia wszechstronna znam jednak ludzi sparalizowanych (to chyba jeszcze gorsze od impotencji) i świetnie sobei radzą znam ludzi kórzy rezygnują z seksu z różnych pwoodów i tez jakoś do szpitala nie trafiają znam wreszcue takich dla kót=rych seks stał sie pzryczyną niueustajacych kłopotów człowiek stoi na wielu nogach udany seks to tylko jedna noga szukaj innych nog a kobiete pieści sie najlepiej niekoniecznie członkiem Odpowiedz Link Zgłoś