Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      zepsuty

zepsuty

(4 wyniki)
    • Mam problem, mianowicie nie wiem cóż mam czynić z zepsutymi korniszonami, albo też kompotami. Zdawać by się mogło, że wystarczy wrzucić je do kubła na śmieci, ja jednak cieszył się bym, jeśliby ktoś sensownie uzasadnił swój pomysł (różny od prostackiego, przytoczoneg wyżej) na ten problem. Dodam, że szukałem jak umiem na googlach, mając nadzieje, że nacoś się takie rzeczy przydadzą - choćby pole użyźnić lecz nic nie znalazłem. Z góry dziękuje za pomoc
    • Podczas wirowania zepsyły mi się drzwi pralki - złamało sie to plastikowe zamknięcie - część umiejscowiona po wewnetrznej stronie drzwi. Pewnie ma ona jakąś nazwe, ale jestem kompletnym laikiem. Widzę,ze można tę część odkręcić śrubokrętem. Czy ktokolwiek wie, czy mogę kupić taką część, czy muszę wymienić cale drzwiczki? Z góry dziękuję za pomoc!
    • Komu tez zepsul sie ten super pozeracz kurzu? Nam sluzyl wiele lat i tyrz cos sie stalo z silnikiem , bo zapachnialo spalenizna?Kto wie, gdzie sie je naprawia ? Pozdr.M.
    • Napiszcie proszę, gdzie w Warszawie można wymienić suwaki w walizce ? Torba na kółkach spisywała się świetnie i trochę szkoda wyrzucać przez te suwaki popsute przez linie lotnicze ... ;-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się